![]() |
|
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim dilerim sizin çiçeklerinizde sizi her zaman mutlu eder... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-02-2009
|
Herkese merhaba.bende geçen seneye kadar mum çiçegi besliyordum açmadığı için bir kızgınlıkla 2 alt katıma verdim.hadi güneş görüyo hadi düzenli sulanıyo ve besinleniyo bu çiçekler allah aşkına kaç sene sonra açıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
biraz saçma degilmi.bilimsel açıklamasını yapabilirmisiniz.çiçek açanla açmayan çelik arasında ne fark var.teşekkürler ilginize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sn.fatihbrk başka bir yerde yumurta suyu veriyorum demişsiniz.bu yumurtanın neresinin suyu acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Yanlış anlamayın kızmayın fatihbrk.sadece 1 -7 yıl konusunu buralardada çok duyuyorum ama bir türlü çözemedim.yani hani derler ya tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan ????? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
ancak konuyu şöyle yanıtlaya bilirim sayın AyhanMoran çiçek açan daha önceden çiçek açtığı için çiçekle ilgili kalıtsal bilgide gider ama çiçek açmayan bir çeliğin açmamış olan mum çiçeğinden bir farkı olmaz. Yumurta suyuda Orkun abimin(abi diyorum ama umarım sorun olmaz Orkun bey) dediği gibi önceden kaynatılıp soğutulmuş yumurta suyu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim açıklamanız için.eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.bende memnun oldum tanıştıgımıza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeği başlıklarının birinde bir akadaş şekerli suyun gelişimi hızladırarak çiçek açtığından bahs ediyordu gerçekten geçen yıl benim çiçeğm iki yaşında iken açmıştı.. Şimdi hatırladım yine şekerli yumurtalı su veriyorum şimdilik hallarinden memnunlar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Hayır hiç böcek olmadı yıllar önce arkadaşım şekerli su verdiğini söylemişti ve çiçeğinde öyle çok çiçek vardıki şekerin bunu yaptığına inanamamıştım ve çiçeğin ortansından şekerli bir sıvı damlıyordu bu sıvı tüm hoyalarda oluyor ancak şekerli su belkide çiçeğin özünde bulunan bu sıvının artmasına yardımcı olup açmasını sağlıyor tabii bu benim düşüncem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Aydınlattığınız için teşekkür ederim sayın faruktalas o halde bundan sonra şeker kullanmam ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Ben de sizlerden gelecek yeni gelişmeleri çok merak ediyorum. Tüm üyelerin deneyimlerini çalışmalarını aynı hevesle merakla okuyorum ve son durumlarını merak ediyorum. Sizdekilerin durumu nasıl? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|