![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
Resimler zamana göredir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
Umarım resimler canınızı sıkmaz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
Çilek resimlerini sanmayın mükerrer yükledim. Her birisi ayrı bir hasattır. Her hasat zamanı 1 - 2 gün aralığı iledir. ![]() ![]() ![]() İşte her şey bunun için..di. Biraz dan iftar, Daldırcam içine pideyi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
Şimdi biraz açıklama yapmak isterim. Yok solucan gübre sızıntı suyu, solucan şerbeti, yok sıvı solucan gübresi, katı Solucan gübresi. Şunu söylim ben organik yapıyorum. Sığır gübresi zaten faydalıdır. Zararlıları bertaraf eden solucanın faydalı suyunu kullanıyorum. Sığır gübresi ham yenmemiş iken onu suladığım suyun sızıntısını bitkiye zaten vermiyoruz çünkü sadece hafif nemlendiriyoruz. ondan su çıkmaz. çıksa da cacık olmaz. Solucanların tükettikleri gübrenin suyunu direkt olarak veriyorum. sulandırarak . Sonuç ortada. Üzümünü yedim. Kalanını reçel yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
Şehir: Ankara
Mesajlar: 812
|
erkan 1974 balkonunuz gerçekten çok başarılı. özellikle büyük bir balkonunuzun olması imrenilecek cinsten. inşallah bol bereketli yıllarınız olur. bu solucan gübresi olayı gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş. çok beğendim sayfanızın takipçisiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 459
|
Elinize sağlık Erkan Bey, tüm emeğinize değmiş, yorgunluğunuzu unutmuşsunuzdur sonuca bakılırsa. Tohumları nasıl seçtiniz? Ürünleriniz fertil mi yani tohumlarını alıp yeniden ürün elde edebiliyor musunuz acaba? Şu 5. kata toprak taşıma derdim olmasa ben de deneyeceğim sebze işini. Sizin balkonu görünce hemen saksı büyüklüğü ve toprak ağırlığı hesabı takıldı aklıma ilk olarak. Şimdiden parça parça başlayayım toprak taşımaya bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 61
|
Alıntı:
2 tane büyük saksıda olan domatesler var onlar f1 denilenden. salatalık çengelköy ve yine f1 olarak karışık. Bu senede buna benzer bir yol izliyorum. 3-4 çeşit farklı domates,salatalık ve biber tohumu diktim. Ayrıca kendi diktiğim biber tohumlarına ilave olarak, mayısın ikinci haftası mahalle pazarına gelen fideciden alıcam. Kendi diktiklerimden salatalık, domates tohumlarından süpermarketlerden aldığım marka tohumlarda var f1 olan ve olmayan. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|