![]() |
|
![]() |
#1804 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, terasınızın genel görüntüsüne bayıldım. Ne kadar hoş bir görüntü. Orada çay içmenin tadına doyulmuyordur sanırım. Hem hatırladığım kadarıyla terasınızda deniz manzarası da vardı. Bitkileriniz terasın üzeri kapanınca, daha bir keyiflenmişler sanki. Sağlıkla keyfini çıkarmanızı dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer Bey'in hediyesi minicik melissa önce bir metreye yakın ince uzun bir dal yaptı ve yaz ortasına doğru önce dal budak, ardından tomurcuk ve mis kokulu çiçekler verdi. Bayramda evde olmadığımızdan suyu çok seven bu çiçeğimi anneme bırakmıştım. Bir tertip çiçek onda açtı. Dün geri aldım , taksici mis kokusuna hayran kalıp bir sürü soru sordu. Teşekkürler Zafer Bey.... birinci fotoğraf Ekim 2010 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Vildan hanım, muhteşem terasınız, her yıl daha da güzelleşiyor,size ve tüm bitkilerinize sağlık dolu, günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Vildan hanım,ağaçlar net'e üye olmadan önce,terasınızın tüm görüntüsüne ulaşamıyordum.Defalarca googl sorgulamalarım,özellikle 2011 paylaşımlarınıza u laşamadım.Şimdi herşey karşımda ve çok güzel anne eli değmiş gibi değil, gerçekten ANNE ELİ değmiş.Ellerinize ve emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Berçin, duygulu mesajın için teşekkürler. Ellerimiz hep çiçeklerimizin üzerlerinde, hele çocuklarımız büyüdükten sonra. Ben de senin terasını takip ediyorum. Şimdilik yeni ve sayfaların az, ama çiçeklerin hiç de az değil. Tek tek tanıtmaya ve gelişmelerini paylaştığında kendini daha da kaptıracaksın. Kış geliyor, ikimizin de yüksek ve açık terasta işimiz zor, ben şimdiden kafamda nasıl önlem alacağımı düşünüyorum. (Ah bunu yazarken aklıma Van'daki anneler geliyor, çocuklarını nasıl koruyacaklar soğuklardan) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Vildan Abla, autum joyla ilgili birşey sormak istiyorum size. Bir dal olan çiçeğim açtı, şu an çiçekleri bitti. bol tohmlu bir çiçek sapı var. Bu arada dibinde de yeni yavrucuklar oluşuyor. Çiçek dalını kesmem gerekir mi acaba? Yoksa kendi kendine soluyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sakdag, o çiçekli dalı bıraksan da bir süre sonra kendisi bozulacak. İstersen tohumların oluşması için biraz bekle ve saksının üzerine ufala onlardan da yeşeriyor ama çok cılız ve yetiştirmesi zor. O yüzden dipten gelen yavruların güçlenmesi için kırmanı öneririm. bu kıdığın dalı bir gazeteye sar ve ara sıra nemlendir, yaprak diplerinden de yavru veriyor, yani bu autum joy oldukça bereketli bir çiçek. Hatta Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler SerDag, Amin, amin, amin hepimize inşallah. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcim bozulanlar, inatla büyümeyenler,yüzümüzü güldürenler, böylece oyalanıyor ve yorgunluğumuzu atıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|