![]() |
|
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım, siz, Güngör, Arzu ve benim aramızda belki ama o artık anne çiçeği, adı yakıştı gerçekten de. Arzu Kasapoğlu'dan da geldi, birden zenginleştim. Düzenleyen Vildan Sönmez : 30-11-2009 saat 00:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel ve iç açıcı kareler her zaman ki gibi. Benim karaburun nergislerim bıraktıklarım da küçücüklerdi. Yarın Bandırmaya dönüyorum bakalım ne durumdalar. Sizin ki açınca son baskı olarak fotoğrafını görmek isteriz hemen ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Sayın günebekan, teşekkür eder bayramınızı candan kutlarım. Sanırım, sukulentleri kaktüslerden daha çok seviyorum. Sayın SDurul, övgülerinize teşekkür eder bayramınızı candan kutlarım. Düzenleyen Vildan Sönmez : 18-01-2011 saat 23:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım'cım, bayramda buralardaydınız demek ki. İnşallah bu gelişlerin birinde görüşürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, sedumunuzun tüm ana dalları kuruyup topraktan yeniden mi fışkırıyor?Eğer öyleyse mucize gibi birşey. Bu arada önceden de yazmış olabilirim, sedumun çiçekleri çok çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-09-2009
|
Tebrikler..terasınız gerçekten çok güzel, tek tip saksı kullansanız daha estetik olmazmıydı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili SDurul 3. fotoğraftaki gibi sararıp soluyor, dokunmanızla dibinden kopuyor. Sonra da bu yeni sürgünler eskisinden daha çok sayıda olarak çıkıyorlar. Çiçekleri gerçekten çok güzel, keşke daha uzun süreli olsalardı. Çok haklısınız sayın Şahin. Ama işin ucu kaçtı birkere. Her gittiğiniz yerden kırdan bahçeden boş dönmezseniz, böyle oluyor. Hep unutuyorum. Bir gün saksılarımı sayacağım. Yapmak istediğim estetik bazı şeyler var, önümüzdeki yıl inşallah. Düzenleyen Vildan Sönmez : 18-01-2011 saat 23:23 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2009
|
Vildan hanım balkonunuz çok harika, insanın ruhunu dinlendiren, insana ilham veren bir ortam. Tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım Güler Hanım inşallah çiçekli resimlerini de paylaşır bizle. Bahçesinde sizin hazeranları fotoğraflamıştı, ben de benimkiler niye çıkmadı diyordum, dün akşam birdenbire mi çıktılar anlayamadım. Çimlenme başladı. ![]() Düzenleyen Vildan Sönmez : 05-12-2009 saat 22:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|