![]() |
|
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Vildan, teras bahçene ve çiçeklerine bayıldım, ellerine sağlık. Bu güzel mekan da mutlu bir yaz geçirmeni dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Vildan Hanım, Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bahçe demek lazım, terası aşmış gerçekten. Mesajlarınızda karanfilden söz etmişsiniz, hani teneke kutularda mis gibi baharat kokan türden. Bu da beni buralara sürükleyen karanfilim. Ben tohumdan yetiştirmeyi başaramadım henüz. Bu sene çok iyi geliştiler ama yaprak biti ve kırmızı örümcek fidelerimi mahvetti yine. Vazgeçmiş değilim, yeni tohumlarla denemeye devam. Arzu ederseniz tohumlarından gönderebilirim. Sevgiler... Düzenleyen maki01 : 25-06-2009 saat 22:09 Neden: :) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki01 sevinirim gerçekten.Hani o pembeli bordolu ebruli, ya da koyu bordo, ya da bembeyaz, ya da pembe ama o eski karanfiller.. Şimdi kültürle değiştirilen çiçekler çok güzel ama ben eskileri daha çok seviyorum. Alıntı:
Düzenleyen Vildan Sönmez : 22-06-2009 saat 00:35 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Harika görünüyorlar Vildan Hanım, kokuları da öyledir eminim. Güle güle büyütün. Pembe katmerli karanfıl tohumlarınız da yolda, yarın ya da Perşembe günü size ulaşmış olur. Bol çiçekli günler diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım, Bana yardımcı olduğunuz için, zarif ve paylaşımcı tavrınız için ne desem ki? Çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız beni ![]() Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maki01 tohumlarım geldi. Çoook çok teşekkürler. Dilerim linktekiler gibi karanfillerimiz olur. Sormak istediğim bir şey var ayrıca. Pamuk diyarındasınız. Hiç saksıda pamuk yetiştirmeyi düşündünüz mü, ya da denediniz mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Sizin ellerinizde karanfiller hayat bulacak, biliyorum ![]() Pamuğu biz Çukurova'lılar hep tarlada görmeye alışmışız, saksıda yetiştirmeyi hiç düşünmedim. Saksıda gelincik yetiştirmek gibi, neden olmasın? Düzenleyen maki01 : 25-06-2009 saat 14:19 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımmmmmmm Bahçeniz o kadar güzel kii daha önce nasıl görmedim bilmiyorum. Sadece ilk sayfayı gördüğümü hatırlıyorum. ama sonraki sayfalara şimdi baktığımda herşey o kadar güzel kii.. Pembe karanfilleriniz gerçekten çok güzeller. liliumlar. nergisler. allahım cennet gibi çiçekleriniz var. insan kendini cennette gibi hissediyor dolaşırken. Bu arada askere gitmeden önce bahçeme mutlaka pembe karanfil ve lilium ekeceğim. eğer zamanıysa hemen alıp ekmeyi düşünüyorum.ve nergis köşesi yapacağım bahçemde. çok beyendimmmm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, şimdi kapım çaldı, kargo çiçeklerimi ulaştırdı, henüz açmadım, hemen bilgisayarın başına koştum, çiçeklerim de kucağımda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, özel mesaj gönderemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Eğer düşündüğünüz şeyi yapmanıza yetecekse çok sevinirim. Papirusların köklerini istediğiniz gibi temizleyip, seyreltmeniz için ben bir şey yapmadım. Dün sabah Yurt İçi Kargo ezilir, sorumluluk almayız deyince ta akşam üzeri MNG KARGO ile gönderdim. Adresim için de ne diyeyim, göndermesem siz kırılacaksınız, ben seve seve siz istemeden gönderdim. Biz bunu ağaçlarda hep yapıyoruz. Fethiyeden Caretta'dan gelen kaktüslerim büyüyor. Daha dün Adana'dan Maki01'den karanfil tohumlarım geldi. Bu arada göndereceğim çan sarmaşığını bekleyen biri var biliyorum ![]() Bütün arkadaşlar gibi Merakla bekliyoruz şimdi... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Sizler harikasınız, sağolunuz. Ama ricamı yerine getirirseniz, benim de sizde minik bir anım olur, ben çiçeklerime her bakışımda sizi hatırlayacağım. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Terasımdaki birinci kuşak iki kumru yavrusu ben fotoğraf çekene kadar uçtu gitti.Tabii korkutmamak için sulayamadığım bir saksı latin çiçeği de. İkinci kuşak kumrularım Enez'de asma çardağında. Cuma günü yeni bir konuğum vardı. Bu kez sakız sardunya saksısında bir yumurta vardı. Pazartesi günü iki yumurta oldular..Onlar da üçüncü kuşak.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Çan sarmaşıkşarını yukarıya doğru iki ters V seklinde sardırmaya çalışıyorum. Aslında daha yükseğe çıkabilirdi, ama incecik kollarda kendi içinde dolanmış. Kırmamak için bu kadar açabildim. Hala tomurcuk yok. Düzenleyen Vildan Sönmez : 06-07-2009 saat 16:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|