![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Kasımpatıları bu yıl ben de budayacağım, diplerden sürgünler göründü, tazelenmek istiyorlar. Japon güllerini az budayıp içeri alıyorum. Begovil artık İstanbul'da özellikle Büyüada'da bahçelerde bol bol yetişiyor İklimler değişti, küresel ısınma derken oluyor işte. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Sevgili Cemo o fotograf Bodrum'da çekildi.Vildan Hanım, teras "4 mevsim, 4 4 'lük". Kutluyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım, kasımpatılar ne güzel olmuş rengarenk maşallah. Ellerinize sağlık. Benim plastik saksılara ektiklerim teneke kutulara ektiklerimden daha cılız. Sanırım bir çok bitki gibi kasımpatılar da teneke kutuda olduğu zaman demir ihtiyacını oradan karşılıyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili Vildan Sönmez ,terasınız her mevsim ayrı güzel. Kasımpatları, japon gülleri özellikle 1862 nolu gönderideki kasımpatının rengine bayıldım,harika. Yukarıda arkadaş yazmış ,katılıyorum kendisine.Begonviller ,japon gülleri güya Akdeniz Bölgesinde daha yaygın ama bakıyorum İstanbul'daki arkadaşlar gayet güzel yetiştiriyorlar.Üstelik bu mevsimde maşaallah diyeyim. Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kaybettik
|
Vildan hanımcım kasımpatıların harika Benim kasımpatılarımı yazın bunlar bahçede daha mutlu olurlar diye apartman görevlisine vermiştim. Sardunya saksıma da el koydu hiç ortaya çıkmadı ne olduysa Bazı bitkilerim eski okulumda. Ayrıldığımda vermediler bunlar buraya alıştı diye bende ses çıkarmadım. Yeterki bakılsınlar, büyüsünler![]() Ben çok seviyorum dediğim bazı bitkilerin dışında ne varsa elden çıkardım. Yetişemiyorum, bakımsız kalırsa diye üzülüyorum. Çoğunluk kaktüs ve sukulentlerim var artık ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
Vildan hanım merhaba, acaba bu Lisiantus'u nereden bulabilirim? Maşallah sizinkilerde pek bir hoş... ayrıca ağaç bamyasını nasıl büyüttünüz? tohumdan mı? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba aburcuburs(ne güzel kullanıcı adı bu ) Lisianthuslar için yeni sezonu bekliyeceksiniz. Arkadaşımız kgürsan forumda satışını yapıyor. Ağaç bamyasını çelikten ektim, ancak daha sonra arkadaşlara yetiştirmek için denediklerim tutmadı maalesef. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam Vildan hanım. Bu bodur kasımpatılar bu sene çok yaygınlaştılar. Çoğaltma işlemleri köktenmi sadece oluyor. Tohumla çoğaltılırmı. Niyetimide bu arada diyeyim ![]() Parklardan tohumunumu çalsam kökünümü ![]() ![]() Ya da sizin bahçeden ![]() Ben bu güzelliklerden seneye mahrum kalamam |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirmede pek başarılı değilim, Mutlu Bey, Koçtaş ve Bauhause'dan aldım. Galiba en iyisi kökten çözüm ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
teşekkür ederim Vildan Hanım )İnanın terasınıza bayıldım Maşallah... Ayrıca kasımpatılarınız harika. Böylesine canlı ve güzel renklerine hiç rastlamadım ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Vildan Hanım,terasınız renklerinden hiçbir şey kaybetmemiş.Kasımpatılar yine çok güzel,ben bu sene tohumdan yetiştirmeyi düşünüyorum.(becerebilirsem) Samsun'da bir hafta çok soğuk ve rüzgarlı geçti,benim kasımpatılar bir gecede soğuktan yandı.Budamıştım şimdilerde yeni tomurcukları var.Sevgiler,esen kalın. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirecek sabrınız varsa ne iyi, deneyin sevgili Berçin. Ben beceremiyorum. ![]() ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çok güzel bir bir kasımpatı şöleni Vildan hanım.Elleriniz dert görmesin. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey, kasımpatıların bu tur çiçekleri de soldu. Ben de yine solanları ayıkladım. İnşallah bir tur daha açarlar.. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Vildan hanım artık seneye inşallah.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Vildan hanimcigim, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Nice uzun,güzel,sağlıklı,bol bol,paralı yıllar dilerim. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım sizin ve ailenizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın vildan hanım, mutlu bir yıl diliyorum. |
|