![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Düşünmen yeter arkadaşım sağol. Ev badana olunca terasa bakmak da şart oldu, bu yıl da az masrafla kurtulmak için sikaplast denilen malzeme ile izolasyon yapılacak, ileride daha gönlümüze göre bir şeyler yaptırırız inşallah. Ama Bir hafta boyu yağmur haberleri yüzünden bir kaç gün sonraya erteledik. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve orkide.. Mayıs'ta tomurcuklandılar, Haziran başında çiçekler açtı, Eylül ayındayız hala çiçekliler. Yani neredeyse 3 ay. Bu kadar güzel ve bu kadar uzun çiçekli olmaları harika bir şey. Koçtaş'ta çiçeklenmesi geçmiş orkidelerde indirim var, yetişebilirsem alacağım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun Sevim Hanım. O kargaşayı fotoğraflamayı düşünüyorum. ![]() Terası bomboş hale getirmek zor olacak, sarmaşıklarım var, onları iplerinden çözmek, içeriye uzatmak en çok onları düşünüyorum. Yağmursuz bir havada 3 gün gerek bize. O sıcakları kaçırdım kötü oldu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım Sayenizde, açmasını merakla beklediğim çiçeğimin, Sedum Autum Joy olduğunu öğrendim. (Teşekkürler) Benim de tam olarak açmadı, hafif pembelikler başladı, merakla bekliyorum acmış halini. Nette açmış haline bakayım hemen ![]() Balkonunuz, bahce gibi maşallah. Sağlıkla oturun. Hemen baktım, harika. Tam rengini bulduğunda, süper olacak. Birkaç kök yanyana dikilince, görüntü çok şık. Ayrıca sarısı da var, cok güzelmiş ![]() Ben sabah güneşi alan bir yere koymuştum, güneşe alsam mı. Sizin güneşte mi duruyor. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim de Sedum Autum Joy um varmış, sayenizde çiçeklerin adını öğreniyorum, unutmazsam tabii ![]() Rozet dediğiniz vinca değil mi? Dört kök de bende çıkmış, tohum nereden geldi bilmem ama görünce sevindim. Ben kışa dayanmaz diye biliyordum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Adalet Hanım vinca. Benimki Datça alışkanlığı, orda bahçelerde her yıl kendi tohumundan yetişiyor. Benimkiler de aynı tohumlardan, daha marketten vinca almadım, elim gitmiyor nedense..Kışa girerken çiçekleri bitmiş dalları kesiyorsunuz, seneye bir daha açıyor. Ben saksıda üç yıl aynı kökü yaşattım, bu yıl ki soğuklarda artık pes etti garibim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün evimiz şenlendi, darısı asker yolu gözleyen bütün anne babalara arkadaşlar. Son günlerde telaştan farketmemişim, datura tomurcuklar bağlamış. Geçen yıl Datça'dan Derya Hanım'dan küçük bir fide almıştım, ilk kez açıyor. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun Füsun Hanım, daha dün akşam bizim caddede bir uğurlama yapıldı, kına gecesi gibi davullu zurnalı. Allah hepsine evlerine kavuşmayı kısmet etsin. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun sevgili SDurul. Begovilimin rengi alıştığımız parlak mordan biraz farklı, daha çok kırmızı gibi. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun Gül Hanım. Sosyete sarımsağı iki soğandı ama yavruladı. Yerde olsa daha zengin olurdu, saksıda dediğiniz gibi ince narin oldu. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım,gözün aydın oluna kavuşmusun. Dadura hangi ren?begonvilin rengine bayıldım çok harika. Sosyete sarmaşığıda çok güzel. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'cım, sağolun. Daturam geçen yıl açmadı, rengini bilmiyorum ilk kez açıyor. Sürpriz yapacak hepimize. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun Emre Kardeşim. Oğlum da size selam yolluyor. Sanırım öğrencisiniz, darısı size ve tüm gençlerimize. Sevgiler... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|