![]() |
Yılmaz bey, başlığa yazdım, bence suzan sarmaşığına benziyor ama iki çeşit tohum da olabilir.
Gerçek yapraklar çıktığında tekrar fotoğraflarsanız daha iyi bir sonuç çıkarırız. |
5 Eklenti(ler)
Bu sene öyle çok tohum çimlendirdim ki, bir çoğunun ne olduğunu unuttum :(
Bunlarda bir tanesi, yaprak yapısı çok ilginç, siyah noktalar var. Eklenti 139649 Diğerinin de yaprakları çok güzel ama onu da tanıyamadım. Eklenti 139650 Bu gün sevgili Ülkü ziyaret etti beni, katmerli campanula ve ceylan getirmiş :D Eklenti 139651 Eklenti 139653 Eklenti 139652 |
4 Eklenti(ler)
Süs biberlerimi şaşırttım.
Eklenti 139659 Sundavillem açmaya devam ediyor. Eklenti 139660 Tohumdan yetiştirdiğim ful yaseminim yaşayacak :) Eklenti 139661 Sevgili Kiraz'dan gelen kardinal sarmaşıklarının iki tanesini bu gün Ülkü ile paylaştım. Eklenti 139662 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Lobelyaların kenarına tohumlarını diktiğim latinler açacak, rengi çok hoş.
Eklenti 139668 Tohumdan yetiştirdiğim passiflora mollissima sarmaya başladı. Eklenti 139669 |
Ohh maşallah maşallah Adalet ablacığım süperler. Dediğin gibi ilk baştaki iki bitkinin yaprağıda çok ilginç çiçekleri nasıl acaba? Ayrıca sondaki küpelinin rengini de merak ettim:) Güle güle büyüt ablacığım.
|
Teşekkürler sevgili Günebakan, ben de çok merak ediyorum, sabredemedim bu başlıkta sordum.
|
Alıntı:
İstanbul kızınız için hayırlı olsun. Sizin için de çok güzel bir fırsat olacak. Benim oğlum da istanbulda okuyor ama ben bir türlü gidemedim. Klematislerin çiçeklenmesi burada kısa oluyor, artık bu zevki sizinkilerle gideririm. |
Sevgili Ozbey, sağolun, üç yıl öncesine kadar her yıl giderdim, annem vefat ettikten sonra arayı açtım.
Aslında sizin ne güzel bir bahaneniz de varmış, hem oğlunuzu görür hem de Bauhause filan giderdiniz, benim en büyük keyfim bu tür mağazaları gezmek, tabi bitki bölümlerini :) Clematisler kışı soğuklanarak geçirmek istiyorlar, benimkiler tüm yaz 4-5 parti açtılar. |
Sevgili Adalat Hanım,
İstanbula gelmenize gerçekten çok sevindim:)Misafirimiz olmanızı çok isterim.Hem de clematis isteklerinizi de gerçekleştirmiş olursunuz birlikte gideriz almaya:) |
Yılmaz bey, bundan sonra bir ayağım İstanbul'da olacak gibi, torunumu çok özlerim, o da beni özler biliyorum.
Önümüzdeki günlerde çok kalamam kızımın evini yerleştirir dönerim mecburen, buradaki onca fideyi merak ederim, ama Bauhause gidebilmeyi çok isterdim. Acaba Yeşilköy Halkalı taraflarına yakın Bauhause var mı? |
Alıntı:
Bauhause Esenle'rde var sanırım .Ben yolumun üzerinde olana uğruyorum her Tekirdağ'a gidişimde dönüşte eşimi kandıramıyorum ters kalıyor. |
Adalet Ablacığım bahçen yine güzelliklerle dolmuş maşallah diyeyim.Uzun zamandır mesaj yazmıyordum ama fırsat buldukça senin bahçeni ve diğer arkadaşların çalışmalarını izliyordum. Baharla birlikte bütün bahçeler o kadar güzelleşmiş ki bunu belirtmeden duramadım. Ellerinize yüreğinize sağlık.
|
Alıntı:
Haklısınız, sık olmasa da İzmir'e, Marmaris'e kaçınca gözüm doymuyor, ben de seralardan çıkamıyorum :-)) |
Sevgili Smiy, sizi görmek çok güzel, bir daha bu kadar uzun kaybolmayın, bu günlerde biraz telaşım var, Haziranda yaylaya çıkmadan önce bir buluşma ayarlayalım.
|
Sevgili Adalet Hanım,
Eğer h.sonuna denk gelirse birlikte gidebiliriz Bauhouse'ye hem de tanışmış oluruz hatta forumdan gelmek isteyen arkadaş olursa başka hepimiz bulusup gideriz hem de bir yerde çay da içeriz:)Aşağıda şubeler ve adresleri var.. Beylikdüzü Şubesi-Haramidere Mah. 7.Cadde No:2 Tatilya Yanı Beylikdüzü Avcılar Bayrampaşa Şubesi-Altıntepsi Mah.İstanbul Büyük Otogar Karşısı Bayrampaşa Kozyatağı Şubesi -Eski Genoto Arsası Kozyatağı İçerenköy |
Adalet Hanım ben Beylikdüzü Bauhause'a gidiyorum. E-5 de Yenibosna'dan kalkan mavi otobüsler Bauhaus'un kapısında indiriyorlar.
Alıntı:
|
Sevgili Ozbey, iki çocuğu birden üniversitede okutmak bu devirde çok zor, 12 yıl önce ben de aynı durumdaydım, hem oğlum hem de kızım ayrı şehirlerde okuyorlardı, bir emekli maaşı ile ikisini de okutabildik çok şükür.
Darısı size ve tüm ailelerin başına hayırlısı ile. |
Adalet Ablacım bende bu aralar teleşlıyım, tayinim çıktı.Artık daha yakına geliyorum okullar kapanınca temelli geleceğim.Bu sıralarda ev işi için sık sık Aydıncık - Mersin arasında mekik dokuyorum.Bende uygun bir zamanda ayarlanacak buluşmada bulunmak isterim.Sevgilerle...
|
Hayırlı olsun sevgili Smiy, yakına gelmenize sevindim, Haziran 15 ten sonra sizler de rahatlarsınız artık.
Ay evet, Vildan hanım, hiç aklıma gelmedi, halbu ki biliyordum sizin o tarafta oturduğunuzu, hem de Atatürk hv. limanında görevlisiniz değil mi? Keşke daha önce hatırlasaydım, siz oraları daha iyi bilirsiniz, bir haftadır kızım İstanbul'da ev aradı :( Yılmaz bey, bundan sonra Vildan hanımın benden çekeceği var :D kızım çevreyi öğreninceye kadar bana katlanacak artık :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
Adalet Hanımcığım; öncelikle Allah kavuştursun diyorum. Dilerim yeni mekanları kendilerine mutluluk ve huzur getirir. Nehirciğimi de benim için çok çok öpün.
Maşallah fideler, küpeler çok güzel gelişmiş. Adını bilmediğiniz üzerinde siyah noktalar olan bitki sevgili Jineop'un hediyesi nicandra. Benimkiler de çimlendiler ama sizinki kadar büyük değiller. |
Evet Almira'cığım, şimdi oldu Nicandra ektiğimi hatırlıyorum.
Bu bitkinin çiçeğin adı nedir başlığında soruma cevap yazmak ister misin? Güzel dileklerin için çok teşekkürler ederim canım. |
Yapabileceğim bir şey olsun keşke, seve seve Adalet Hanım.
Öncesinde 8 yıl maliye var,23 yıldır da Atatürk havalimanında görevliyim. Alıntı:
|
Adalet Hanım,
Biz de Halkalı toplu konutlardayız, size her konuda eşimle birlikte seve seve yardıma hazırız. Sanıyorum size en yakın bauhause başka bir ifadeyle düz ayak olacak bauhause Beylikdüzünde ki olacaktır. Sizinle tanışmayı ben de çok isterim. Burada yazan arkadaşlarla size uygun olacak ortak bir gün ayarlayabilirsek çok güzel olacaktır. Eğer musait olursanız sizi ve ailenizi Sapancada da ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız yerimiz musait gelmişken kalırsınız. Bahçenize maşallah nazar deymesin demek kalıyor bizlere. |
Sevgili Vildan hanım, elinizden geleni yapacağınıza eminim, burada hepimiz akraba gibi olduk, en yakın komşularımdan önce sabah sabah sizlerle buluşuyorum :)
Geldiğimde eğer fırsat bulabilirsem mutlaka görüşmek isterim. |
Sayın Tturt, gerçekten çok naziksiniz, kızım da Halkalı toplu konutlar(sanırım)Avrupa konutları 1 den ev tuttu, yoksa komşu mu olduk :)
Dediğiniz gibi, Beylikdüzü Bauhaus o çevreye daha yakın. Size ve nazik eşinize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim, inşallah tanışma fırsatımız olacak, bundan sonra bir ayağım İstanbul'da olur çünkü, torunumun hasretine dayanamam :) |
Geçen yıl anneler günü zamanında Beylikdüzü Bauhausa muhteşem güzellikte Küpeler ve Pasiflora lar gelmişti. Çeşit çeşit almıştım ama kasadaki kuyruğu görünce hepsini bırakmak zorunda kalmıştım, halen aklımdalar. :)
Ancak bazen de hiç güzel bitki olmuyor. İnşallah en güzel zamanına denk gelirsiniz. Aslında Bauhauslar içinde benim favorim Kozyatağı. Benim de annem Beylikdüzü'nde. Hava biraz ısındığında oradaki Bauhausa hiç uğramam çünkü aynı çadır gibi dayanılmaz sıcak olur. :) Beylikdüzü'ne gitmişken Koçtaş'a da uğrayabilirsiniz. |
Aynı anda birbirimizin bahçesine yazmışız :)
Kozyatağındaki Bauhase gitmiştim, çok büyük bir yer ama çok uzak, şimdilik en yakın yerlere gidebilirim ancak, Koçtaşa uğramadan olur mu hiç. Değişik renkte küpe bulabilirsem alırım, şimdilik yedi renk yaptım. Annenizi ziyarete geldiğinizde görüşme imkanını yakalarız değil mi? |
Alıntı:
|
Ah, işte buna çok sevindim, yakınlarda bir dost olması çok güzel...
Geldiğimde mutlaka ararım, özelden telefonunuzu bırakın, ben de size yazarım. Size ve sevgili eşinize selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025