![]() |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Son olarak birkaç dal nergis.
Şimdilik durum böyle, gelecekte neler görürüz bilmem. Eklenti 544015 Eklenti 544016 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet hanım, daha ne olsun? Bahçen şimdiden çok keyifli, ilerleyen zamanlarda çok güzellikler göreceğiz.
Bulutlu, yağmurlu, iç karartan bir hava var burada, nefis görüntüler iyi geldi. Devamını dilerim.:) Bana gönderdiğin canlardan haberleri bahçe sayfama yazmıştım. Heucherayı yazmayı unutmuşum.:o Tomurcuklu galiba o da. Selâm ve Sevgilerimizle... Eklenti 544017 |
Sevgili Durul'cuğum, Heuchera'n çiçekleniyor gözün aydın :)
Bu aralar fazla uğrayamıyorum foruma bu yüzden görmedim seninkileri, birazdan ziyaret ererim. Burası da tatsız bir bahar yaşıyor, hâlâ kombi çalıştırıyorum, bu pek alışık olduğumuz bir şey değil. İklim tuhaf bir şekilde değişti sanki. |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Kibrit çöpü inceliğindeki kupkuru dalların zamanı geldiğinde böylesine yeşermesi bir mucize gibi, insanın içini sevinçle dolduruyor.
Eklenti 544276 DR.RUPPEL, bunu geçtiğimiz sonbaharda çelikledim, boyuna bakmadan tomurcuk yapmış. Eklenti 544277 |
3 Eklenti(ler)
Tekrar gibi olacak ama, idare edin bu seferlik :)
Bu gün kısa bir kaçamak yaptım bahçeye, geçtiğimiz haftadan bu yana fazla değişiklik yok, tek değişiklik fotoğraf makinası ile çekmiş olmam. Benim güzel Obrizyalarım, iyice azaldılar :( sebep, bahçeyle ilgilenenlerin ot zannedip çekmesi. Eklenti 545055 Bunların adını unuttum, sarı ve katlı açıyorlar, papatya gibi. Eklenti 545056 Eklenti 545057 |
3 Eklenti(ler)
İberis..
Eklenti 545071 12 yaşındaki güllerimi bu sene gençleştirme budaması yaptım, topraktan en fazla 30 cm. bırakarak kuşa çevirdim sonra da pişman oldum, "acaba iyi mi yaptım kötü mü yaptım" diyerek. Bu gün görüm ki gelişim çok güzel. Eklenti 545072 Eklenti 545073 |
3 Eklenti(ler)
Şebboylar çok mütevazı bitkiler, hiç özel bir şey istemiyorlar, biraz toprak biraz su hepsi bu...
Eklenti 545085 Eklenti 545086 Çiçek verecek olanlar kendini belli etti. Eklenti 545087 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bahçenin her yeri yeşil halı döşeli.
Ağaçların bulunduğu bu bölüme dokunmuyorum, o iş başkalarının. Ama süs bitkileri bahçemdeki otları kendim temizliyorum, düşen tohumdan çıkan bitkleri tanımıyorlar ot diye çekip atıyorlar çünkü. Eklenti 545100 Bu otların arasında bir güzellik gördüm, bayıldımmm.. Eklenti 545097 Eklenti 545098 Eklenti 545099 |
2 Eklenti(ler)
Bu soğanlı bitkiyi tanıyamadım, olduğu yerin yakınında kaplan lilium vardı ama bunun yaprakları biraz tuhaf.
Eklenti 545106 Ağaç hatmi uyanmış. Eklenti 545107 |
2 Eklenti(ler)
Veronica Blue, zarif çiçeklerine aşık olduğum bitki, kıştan korkusu yok..
Eklenti 545110 Koyu renk yapraklı Heuchera da keyifli. Eklenti 545111 |
2 Eklenti(ler)
Ve son olarak birkaç dal mis kokulu sümbül.
Eklenti 545113 İlkbaharın müjdecisi papatyalar. Eklenti 545114 |
Sevgili CAN Adalet Hanım, maşallah bahçeniz yine renkleniyor, baktım olmayan renk yok bahçenizde... Ellerinize, gönlünüze sağlık.
|
Günaydın ablacığım herşey harika görünüyor bahar bu sene geçikmeli olsada yavaş yavaş geliyor:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sene ondan önce davranıp kendim budadım :) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 551966
Biz geldik, heuchera ve ben.:) Bahçe sahibi nerelerde?;) Sevgili Adalet hanım, bu güzelliği hayatıma kattığınız için yeniden teşekkür ederim. Çok sevdim bu çıtı pıtı güzeli, soğuğa dayanıklılığı da çabası.:p Güzelliklerin bugününü görmek istiyoruz.:) Sevgilerimle... |
Bende Sevgili Adalet Hanım foruma girmiş ,diye koşup gelmiştim .:( . Özledik sizi gerçekten neredesiniz ? Umarım SDurul öğretmenim çağrısı size ulaşır :9 . Bu güzelliğin hatırına gelirsiniz .
|
Tanıyamadığınız bitki ters lale. Bende de aynı durum oluştu ama çiçek vermedi.
|
Insan bakmaktan kendini alamiyor. Bahcenizde neredeyse yok yok. 140 sayfanin bir 70 sayfasini gozden gecirdim. Gerisi aksama umarim.
Hersey gonlunuzce olsun... |
1 Eklenti(ler)
Sevgili dostlarım, ben de eşsiz forumumuzu ve sizleri çok özledim.
Bir süredir yurt dışındayım Haziran sonlarına doğru döneceğim. Sizleri habersiz bıraktım beni affedin, telefondan yazmak çok zor oluyor. Döndüğümde kaldığımız yerden devam edeceğim inşallah. Hepinize Selâm ve sevgilerimle birlikte Alp dağlarının eteklerinden harika bir göl manzarası gönderiyorum. Fotoğraf telefon çekimi ve yeterince küçültemedim moderasyon bağışlasın beni :( Eklenti 553092 |
Sevgili CAN Adalet Hanım, gerçekten ağaçlar.net bir aile. Ne kadar uzaklarda olursak olalım yine aklımız sitemizde, özlüyoruz. Biz de sizi özledik Adalet Hanım.
Manzara çok güzel, bizler için de bu güzelliği seyredin. Teşekkür ediyor ve inşallah görüşmek üzere sevgili CAN Adalet Hanım. |
5 Eklenti(ler)
Abelya çalısini hiç bu kadar keyifli görmemiştim.
Eksi 20 derecelere dayanabiliyor, İlgilenenlerin dikkatine. Bu güzellikleri sizlerle paylasmasam olmazdı. Eklenti 554137 Eklenti 554138 Eklenti 554139 Eklenti 554140 Eklenti 554141 |
Beyaz çiçekli olan da mı abelya? :confused: O farklı bir şey gibi sanki? Çok çok güzelmiş.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025