![]() |
En zor kısım, o demir olan bölmeyi dışarı çekebilmek.
|
evet resimdeki abla kas yapmış onları dışarı çekene kadar :)
|
Lastiği bulmak kolay da, cantlısını (jantmıydı yoksa:cool:) nasıl bulacağız. Paylaşım için teşekkürler Ezgili Dünyam.
|
Evet lastik bulmak kolay ama, hiç kimse, adı her neyse o içindeki metalle atmıyor.:p Ama eğer elime geçerse, mutlaka denemek istiyorum.
|
Ben de:)
|
Güz bahçeniz çok güzel.Furkan beyin espirileride çok güzel.
|
Sayın ezgili dünyam; bahçenizde favorim sararmış yapraklarla dolmuş bahçe yolunuz. Gerçekten hoşuma gitti. Sevdiklerinizle bahçenizde, nice mutlu yıllar dilerim.
Lastikten saksıya gelince, ben onun aynısını daha önce sayın yiğit efe'nin bahçe sayfasında görmüştüm. Sağ olsun; oda nasıl yaptığını anlatmıştı. Sonra atık malzemelerden yeni eşya bölümüne taşınmış. Belki lastikçilerden çok ucuza alabilirsek, yapabiliriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşim, sanırım depoda bir tane lastik vardı dedi, inşallah doğrudur. Hemen dener, başarsakta, başaramasakta resimlerini çeker paylaşırım. |
Epeydir bahçenize uğramamışım. Ama en sevimli ve sıcak diyaloğlarda bir iki gündür oluşmuş. Hani şu lastik muhabbeti.;)
Sevgili Furkan gerçekten çok esprili. Ortaya bir lastik saksı yapım sanatı çıkardınız herkesi heveslendirdiniz. Ama çok ta güzel oluyorlar bitince.. Bu arada bahçenin yeni fotoğraflarıda tam seyirlik. Özellikle sonbahar görüntüleri. Sağlık ve mutluluk içinde, yeni yılda da keyfini sürün.:) |
3 Eklenti(ler)
Bahçeme yakında hareket gelecek:p havalar müsade ederse seramız olacak inşallah. Aslında, resimler çektim ama, başka cep telefonu olduğu için yükleme konusunda acemiyim, eşimi bekliyorum o yüzden. Bu araba lastiği meselesi bende takıntı haline geldi. Gerçekten harikalar yaratıyorlar. Araba lastiğinden süs havuzu da ilgimi çekti.
|
2 Eklenti(ler)
Kalan lastik parçalarından yapacağımız bu sandaletler bahçede çalışırken kullanışlı olur, en azından çamur varken ayağımız kaymaz.:p
|
:) bu sandaletlerden bende istiyorum. Yürürken haannn hannnnn diye seste çıkarırız belki :):)
|
Sürat yapmak yok ama. Han hannn yaparken Allah muhafaza başına bir iş gelsin istemeyiz. :))
|
Kışın, kar lastiği kullanırırız veya zincir takarız.:p
|
:) çarpışan arabacılık oynarız ama ben küçüğüm bana çarpmayın :) zinciri bana koruma olarak takarız çarpmayın diye :)
|
demekki bahçeyi gezebilmemiz için tez zaman da lastik edinile.
yakında sokaklarda lastiksiz arabalar görebiliriz.:D:D |
Bahari sabirsizlikla beklerken yesil bahce resimleri görmek cok keyifli oluyor. Lastikle yapilan saksilar ve dekorasyonlar gercekten cok ilginc.
|
5 Eklenti(ler)
Sera çalışmaları havalar müsade etmediği için yarım kaldı. Bunlar ilk görüntüler.
|
Sera bitince altın çileği yetiştirmek istiyorum. Senede dört kez ürün veriyormuş. Tadını hiç bilmiyorum ama güzeldir mutlaka.
|
Alıntı:
|
Demekki bundan sonra, nerede tekerlek bulursak hemen bahçemize taşıyacağız. Bahçeden sonra ev mobilyalarımız da tekerleklerden olur. Sera bitmeden hayallerini kurmaya başladık.:p Altın çileğini bende çok merak ediyorum, kilosu 59 lira olduğuna göre kıymetlidir mutlaka.
|
Sayın ezgili dünyam.
Güzel bir bahçeye sahipsiniz. Gördüğüm kadarıyla arazide düz. Ahududu dedikleriniz böğürtlene benziyor.Bir yanlışlık olmasın. Bende de var ama bu kadar iri değiller. Bu böğürtlenlerden çelik isteme şansım varmı acaba. |
Arazimiz düz değil malesef, benimde hep düz arazilere gözüm kalıyor. Resimlerde olan gerçekten ahududu, böğürtlen değil. Böğürtlen olsaydı daha iyi olurdu, dikensiz ahududu bu, böğürtlen gibi lezzetli değil, daha ekşimsi tadı var. Normal böğürtlen büyüklüğünde, resimlede iri çıkmıştır. Siz aşılı böğürtlen istiyorsunuz galiba, onu bir arkadaşım getirdi geçenlerde bana, bende sevinmiştim. Patlayan su borusunu tamir eden belediyeciler böğürtlenimi yok etmişler.:( Tekrar fide alabilirsem sizede gönderirim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Aslında güzel bir tadı varmış. Ama bu yıl ilgileneceğim.:) Eklenti 187506 Aşağıdaki linkte yetiştirilmesine ilişkin yeterli bilgi buldum. http://www.bahcesel.com/forumsel/gen...ek-inka-erigi/ |
Sera biter bitmez tohum bulup ekmek istiyorum. Bildiğimiz olağan sebzeler yazgeçilmemiz ama, değişik ürünler çok ilgimi çekiyor.
|
Dün eşime tekerlekten saksı yapımı linkini gönderdim, lastik aramış bulmuş ve denemiş. İlk önce jantını çekemediğini söyledi, hava soğuk olduğu için sertleşmiş. Daha sonra sobanın arkasına koyup ısıtmış, genede arkadaşı ile beraber çekmişler. Demekki resimdeki bayan daha güçlüymüş. :p Sonunda bitirmeyi başarmış, herkes bayıldı diyor. Pembe boya ile boyamış, neden pembe dedim, elimde açık olarak o boya vardı dedi. :p Şimdi herkes eski lastik peşine düşmüş, yakında arabaları lastiksiz görecez sanırım.:( Yakında resimleri paylaşırım.
|
Ezgili ablacım bende de 24 tane çilek fidesi var mutfakta duruyor. Bir tanesini balkonda unutmuşuz yaprakları takır takır olmuş soğuktan garibimin :( şimdi düzeldi yeni filizler veriyor. Bu kadarlık tecrübemle sıcağı sevdiğini anlayabildim :)
|
furkancığım çok teşekkürler çilek konusun daki tecrüben bizi gerçekten çok aydınlattı iyi ki varsın:D.selamlar yolluyorum hemde yürekten:)
|
:D geç abicim dalganı geç sen :p Ne yapayım ilk defa çilek yetiştiriyorum. Daha önce pazardan al ve ye. Bütün Tecrübem buydu :p Nereden bileyim neyi sever, kimi ister sevdiği sevdiceği var mıdır :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025