![]() |
Sevgili arkadaşlar.
Bence Mayıs ayında bahçe daha renkli oluyor. Bu yüzden 11 Mayıs pazar günü, bütün ağaçlar net üyelerini bahçeme davet ediyorum. Benim genel davetim bu tarih, ama her zaman buyurabilirsiniz |
Güler hanım o gün anneler günü belki diğer üyelerimiz için sakınca oluşturabilir.
|
Eşimden anneler günü hediyesi olarak manyasa götürmesini isteyeceğim:rolleyes:
|
Ah ablam bu siteyi her gezdiğimde çıldırıyorum ellerin dert görmesin.Rabbim senden razı olsun.İşlerin güzel hayatın kedersiz olsun.Yapamasakta sahip olamasakta sizlerin yaptıklarını görünce huzur buluyorum.Allah seni cennettinde sevdiklerinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin.
|
Bence 11 Mayıs güzel bir tarih. İlknur Hanım ben de aynı hediyeyi istiyeyim eşimden :)
|
Sevgili arkadaşlar, ondan evvelki pazar, güller açar mı açmaz mı tam bilemiyorum. Sonraki tarih te 19 Mayıs'a denk geliyor. Neden ailecek gelmiyorsunuz? Eşleriniz, çoluk çocuğunuzla, ne güzel olur, alanımız büyük. Tam bir piknik yaparız hep beraber.
|
Bahçeden vazoya
1 Eklenti(ler)
Sabahın erken saatinde kalkarsınız, elinize aldığınız sepete, bahçenizden emeğinizle yetiştirdiğiniz güzel çiçeklerden toplar ve bunları vazonuza yerleştirirsiniz. Bilirmisiniz ne güzel bir zevktir, onları tertiplemek.
Eklenti 35226 |
Reisen Lilie
1 Eklenti(ler)
|
Bahçemdeki misafir.
1 Eklenti(ler)
|
Güller
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
İspirya
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Haseki küpeleri
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Clematis
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar.
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bu güzelliğe ne dersiniz?
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çileklerden resimler.
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Enginar
1 Eklenti(ler)
|
Marullar da dürülüyor
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025