![]() |
1 Eklenti(ler)
İlk domatesler göründü bayram kahvaltısına yetişcekler mi bakalım:)
|
Ramazana yetişmezler de kurbana kesin :)
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene ektiğim yerde dökülen tohumlardan tomatillolar yeniden çıktı.
Muz fidesini de kışın söküp saksıya ekmiştim sıcakla beraber hızla büyümeye başladı. |
2 Eklenti(ler)
rhubarb tohumlarını sn meyvelitepeden almıştım. saksıda büyütüp son bahada toprağa ekmeyi düşünüyordum ama saksıda çok duramayacak sanırım artık ekme vakti geldi:)
Tatlı papatesleri marketten alıp fidelemiştim. çuvala ektim hızlıca büyüyor. bakaım ürün alabilecek miyim? |
1 Eklenti(ler)
bahçedeki biberiye ve lavantaların 2 sene önce çelikleyip ekmiştim güzel büyüdüler.
|
1 Eklenti(ler)
Avusturalya karadut çeliklerim tutmayacak sanırım diğer 2 saksıdakiler kurudu bunlar hala yapraklı ama çok cansızlar
|
3 Eklenti(ler)
bahçedei son durum. Ağustos ayında orman oluyor burası:)
|
1 Eklenti(ler)
alabar ıspanağının yaprakları çok küçük. cinsi mi böyle yoksa zamanla büyüyecek midir acaba?
|
Sn. thunderon;
Avusturalya karadut çeliklerinde nerede ise dutlar olgunlaşmış durumda. Gözlere zarar vermeden onları kopartırsanız onlar için verecekleri enerjiyi büyümek, köklenmek için kullanacaklar. Durumları iyi gözüküyor. Umarım siz köklendirebilirsiniz. Malabar ıspanağı henüz küçük. Büyüdükçe kök, gövde güçlendikçe yaprakları da büyüyor. Bende ancak ikinci yılında büyük yapraklı ve çiçekli olmuşlardı. Saksı içinde kışı geçirmişlerdi. |
Muz bitkisini saksıda mı tutuyorsunuz?
|
Kışın topraktan söküp saksıya koymuştum. Bu kış saksıda geçirsin seneye bahar öncesi dikmeyi düşünüyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Sn. dongyulun paylaştığı garland daisy çiçeği. yaprakları yeniyor. YApraklarını yedim ama henüz çok büyük deği bu nedenle çok toplanamıyor. Sanırım bitki büyüdükçe yaprakları da büyüyecek.
|
2 Eklenti(ler)
Yağmur sonrası bahçenin durumu 1 haftadır aralıklar yağmur yağıyor bu sene bahçeyi çok sulama ihtiyacımız olmadı
|
1 Eklenti(ler)
Biftek otları şimdilik taze yapraklarını kahvaltıda tüketiyoruz. Meyveli tepenin önerdiği marinated perilla leavs tarifini en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Malabar ıspanağını sarmaşık yapıp balkona sardırdım. Yapraklarını kahvaltıda tüketiyoruz. 4 kök var elimizde yemekli olacak kadar yaprak toplayamadım henüz.
|
1 Eklenti(ler)
Tohum paylaşım etkinliğinde sayın meyvelitepe den almıştım. Nisan ayında ekmeme rağmen sıcaklarla berbaer büyümeye başladı. Henüz kullanmadım. Kökünden ve yapraklarından çay oluyormuş sanırım.
|
1 Eklenti(ler)
Ilgın ağacım
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim bir sukkulent çok güzel çiçekleri var.
|
1 Eklenti(ler)
Kalıcı ıspanaklar çok hızlı büyüyor her hafta yemekte ıspanak var :)
|
1 Eklenti(ler)
Karakafes otu devasa oldu. Yaprakların bir kısmını hasat edip gübre yapmayı düşünüyorum.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Garnet domateslerim dolup dolup taşıyor şu ana kadar tattığım en lezzetli çeri domates çeşidi. İnce kabuklu ve çok lezzetli.
|
1 Eklenti(ler)
ALice pembe kiraz domates bi garnet değil:) Garnet'dan daha verimli biraz kalın kabuklu bir çeşit.
|
1 Eklenti(ler)
Russian cossak bahçemin vazgeçilmezi. Çok lezzetli ve sulu bir çeşit. Tek dezavantajı çatlamanın çok olması. Bu sene bölge çok yağış aldığından olgulaşırken hızlı çatlıyor.
|
1 Eklenti(ler)
BAhçede ektiğim yeni çeşitlerden black from tula var ama o çeşide benzemiyor. Sanırım melezlenme sonucu çıkan bir domates olmuş.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da bahçe mahsullerinden yaptığım sanatsal çalışmam:) Edvard Munch çığlık tablosu ;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
kabağa doyduk artık
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede son durum.
|
son fotoğraf bakarsan bağ bakmazsan dağ misali çitlerin dışı dağ olmuş sanırım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025