![]() |
2 Eklenti(ler)
Bahçede kış ürünleri almaya devam. bu sene henüz don olmadığından biber bile vermeye devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Turpları eylülde ektim am çok ilgilenemedim ot içinde kalmışlar bir tane söktüm gövde yapmaya başlamışlar ama henüz küçük daha
|
3 Eklenti(ler)
Geçen sene evde çimlendirdiğim tohumların yeterli güneş ışığı alamasından dolayından fide sayısı az olmuştu. Bu sene evin karanlık bir köşesinde ıstıcı mat ve bitki ışığıyla çimlendirme yapıyorum. Şu an için sonuç çok iyi. Fesleğenler 3. yapaklarını açtı. Turplar 2. yapraklarını açıyor. Alttan ısıtma olduğundan dolayı çimlendirme oranıda iyi henüz çürüme veya mantar olmadı.
|
Alıntı:
led olarak ne kullandınız ve maliyeti ne kadar? |
Merhaba,
Lambayı aliexpressden 23 dolara aldım. 30w gücünde. Deneme amaçlı almıştım sonuç gayet güzel oldu. Darısı tohum paylaşımından gelecek tohumların başına:) |
Lambanın ve ısıtıcı matın linkini paylaşır mısınız?
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kışın balkondaki bitkilerler idare ediyoruz:)
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek açan kaktüsüm
|
1 Eklenti(ler)
Bizim çocuğun terraryum çalışması
|
1 Eklenti(ler)
Donan etkilenmesin diye ıtır ve çarkıfelek çiçeklerini balkona almıştım. Tekar bahçeye indirsem mi bilemedim. Burada çok cansız kaldılar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu muz fidanını mısır çarşısından almıştım. Bu sene doğru dürüst don olmadı ama bu havalarda bile soldu. Baharı bekliyorum belki canlanıp yeni sürgün verebilir diye hal umudum var.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden çoğalttığım çilek fideleri ekilmeyi bekliyor. MArt ta bunları bahçeye ekkmeyi planlıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan büyüttüğüm defnelerim bunlarda ekilmeyi bekliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Çelikten çoğlatmaya çalıştığım iğde ağacım. Ekim ayında toprağa koydum. YAprak açtı ama donlardan etkilenir mi bilmiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim palmiyelerim. Bu sene 2.yılları bazıları taç yapraklarını açmaya başladı. bunlara da ekecek yer bulmak lazım:)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda bahçede ekilmeyi bekleyenler. Oya ağacı , yalancı akasya,
, çınar, badem bahçede yer bekliyor. |
2 Eklenti(ler)
Bu hafta hava soğuktu. Beklenen kış geçte olsa kendini göstermeye başladı. Yılın ilk donu desem yeridir. Don öncesinde bahçede hala biber vardı.
|
1 Eklenti(ler)
Göz alıcı turplarım. Yerken iyi temizlemek gerekiyor. İçinden solucan çıkabiliyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu senenin ilk açan güzellerinden. Adını bilmiyorum bir arkadaşdan çelik almıştım geçen sene çok güzel renkleri var.
|
1 Eklenti(ler)
Siteteden sn. tabustan aldığım nergisler açmaya başladı. ilk sırada diktiğim ilk açan güzelin resmi burada. çeşidini tam bulamadım ama aşağıdaki ikisinden biri olmalı.
STRONG GOLD Kokusuzdur ama görünüm olarak güzel ve gösterişli bir çeşit. Vazoda bozulmadan kalma süresi uzundur. DUTCH MASTER Erken açan ''trumpet'' türüdür. Tek sap tek çiçek..65 cm ye kadar boylanabiliyor. Kokusuzdur ama görünüm olarak güzel ve gösterişlibir çeşite Vazoda bozulmadan kalma süresi uzundur. |
1 Eklenti(ler)
Marul yemeye devam. Marulları keserken kökünden kesmemeye çalışıyorum aynı yerden tekrar çıkıyorlar
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda mor lahanalarım havaların ısınmasıyla beraber büyümeye başladır.
|
1 Eklenti(ler)
Orman haftası nedeniyle geçen hafta bizim çocuğa fıstık çamı fidanı vermişler. Bardağa dikmişlerdi bizde onlaır daha büyük bir saksıya aldık. Yer bulursak bahçemizde sonrasında kendi yerlrine alacağız.
|
3 Eklenti(ler)
Son baharda çelik olarak ektiğim asma , gül ve iğdeler yapraklandı. İğdenin yanına ektiğim sarı çiçekli bir çalıydı ama adını bilmiyorum. Çiçeklerini görürsek sizlere soracağım:)
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan büyüttüğüm çarkıfelek çiçeği. Bu en küçük olanıydı. Yakında toprakla buluşturacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Son baharda ektiğim muzlar uykudan uyanmaya başladı. Bir süre saksı içerisinde yetiştirmeye devam edeceğim.
|
1 Eklenti(ler)
Çocuklarlar ormanda topladığımız meşe palamutlarını toprağa gömmüştük. Baharla birlikte onlarda filizlenip büyümeye başladılar. Her gün eve girmeden ağaçlarına bakıyorlar. bakalım boylarını ne zaman geçecek:)
|
2 Eklenti(ler)
Bu sene bahçede çok örümcek var. Bunların cinsi nedir bir zararı var mı acaba?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025