![]() |
1 Eklenti(ler)
çayır çimen gelincik doldu:)
|
1 Eklenti(ler)
Eylül ayında ektiğim gül çelikleri %50 oranında tutmuş durumda. Bu yazı toprakta geçirsinler sonbaharda yerlerini değiştiririz artık.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim ceviz fidanım. Bu sene 2. yılı.
|
1 Eklenti(ler)
Adını bende bilmiyorum geçen sene bir arkadaşın bahçesinden almıştım
|
2 Eklenti(ler)
Ranunculus ve süsen açtı çok ta iyi yaptı:)
|
1 Eklenti(ler)
Leziz organik çileklerim kızarmaya başladı:)
|
3 Eklenti(ler)
Hanıma süpriz yapalım dedik:)
|
1 Eklenti(ler)
Süsen çiçeklerim de açtım.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemarketten aldığım cleamtis çiçek açtı. Star of india rengi böyle oluyormuş:)
|
1 Eklenti(ler)
renk cümbüşü devam ediyor. Yaşasın bahar:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da turuncu ranunculus.
|
1 Eklenti(ler)
Turuncu renkli zambaklarım, tabi şu an hala yeşil açınca turuncu olacak İnşallah:)
|
1 Eklenti(ler)
Çiprisalar büyüyor. Kokuları çok güzel bakalım yemeklere nası lezzet verecekler.
|
1 Eklenti(ler)
Onlarca melisa tohumundan sadece bu tuttu. Onun için özel saksıda yetiştiriyorum:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
margaret curtain cinsi domates. Bir güneş görse büyüyecek ama günlerdir hava puslu bakalım domateslerini yemek nasip olacak mı?
|
1 Eklenti(ler)
Turpları yanlış zaman ektim sanırım. Kök yapması gereken bitki tohuma kalkmaya başladı. HAngi ayda dikilmesi gerekiyor acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seyrekleştirebilir ya da 5 Lt lik saksılara alabilirsiniz. Taze yapraklarını toplayıp salatasını yapın mutlaka, salatası çok güzel oluyor. Sayfamda resimleri atmıştım. Sofranıza yeni bir salata türü girecek çok şanslısınız ;) Melisalarda benimde durum aynı onca tohumdan bir iki kök fide oluştu, şanslıyım ki doğal ortamda bir melisa öbeği buldum kısmet olursa onları hasat eder tohum alırım bu sene ;) |
Buradaki arkadaşın yaptığı uygulama gündönümünden sonra turp tohumlarını ekiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Turp yapraklarını topladım büyük olan birkaç tane turpu da aldım ve akşam iftarda afiyetle yedik. Salatası gerçekten güzel oluyormuş;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kurutma işini ne zaman yapıyoruz acaba tohumlar oluştuktan sonra mı toplanmalı? |
1 Eklenti(ler)
Geçen sene ormadan getirip bahçeye ektiğim dağ çilekleri hızla dağılıyor. Nahoş bir tadı var her gün tadımlık veriyor Maşallah:)
|
Alıntı:
|
94 nolu mesajınızdaki bitki SABIRLIK (Agave Americana) galiba. bir tür kaktüs.
|
Alıntı:
Bir kaç kök tohumluk bırakın, bıraktığınız tohumluklara dokunmadan diğerlerinden bol bol hasat edin dallı bir şekilde hasat ettiklerinizi havadar bir yerde yaptığınız demetleri asar kurutursunuz . ;) |
Sayın thunderon maşallah bahçenize; harika... Size de maşallah belli ki yeşil ellisiniz ektiğiniz-diktiğiniz tutmuş. Emeklerinize sağlık, rastgelsin inşallah!..
Turpların kök yapmadığını nasıl anlıyorsunuz, ben de 1 ay önce turp tohumlarını ekmiş idim. |
Alıntı:
Yumru kökler toprak yüzeyine çok yakın gövdeyi az bişey oynattığınızda kök yapıp yapmadığını görebilirsiniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025