![]() |
Maşallah sevgili sinbas, güllerinize bayıldım..
Sonbaharda budadığınız zaman birkaç dala talibim, eğer paylaşırsanız :) |
Sayın Sinbas özletmiştiniz kendinizi.
Dönüşünüz muhteşem olmuş, harika, ellerinize sağlık. |
Sn. sinbas benim yazmamı beklermiş meğer ;)
Kısa bir aradan sonra renkli bir giriş yaptınız. Maşallah bahçenize bereketli ürünler dilerim. |
Sevgili arkadaşlar sağlık sorunlarım ve bahçelerimizin bu sene elimizden gidebileceği nedenleri ile paylaşımlarıma bir süre ara vermek zorunda kaldım.
Bilgisayarı dahi açmak içimden gelmiyor. Bizim bahçeler 80 m² ve yaklaşık 100 parsel, Külliye yapacağız diye 10.000 m² istimlak edilmek isteniyor ve kesin gözüyle bakılıyor. Elimiz ayağımız bağlandı içimizden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Sayın duy-gu sonbaharı gösterirlerse neden olmasın. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sayfamı ziyaret eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla. |
Sayın sinbas sağlık sorunları demişsiniz, umarım önemli sorunlar değildir inşallah. Gelmiş geçmiş olsun...
:( Bahçelerinize de çok üzüldüm. Külliye yapmak isteniyor ise kesin yaparlar. Dağ-taş-toprak-ağaç bırakmadılar. :( Her yer beton yığını oluyor bu gidişle daha da olacak... Nefret ettim bu beton yığınlarından. Benim de bir komşum çekirdekten 5-6 tane limon çimlendirmiş. Soruyor nereye dikeriz bunları. Köyün varsa al köyüne götür, buralara dikme. Çünkü bizim buraları da yok edecekler zamanla. :( |
Sevgili sinbas, çok geçmiş olsun, acil şifalar...
Şimdi benim de canım sıkıldı bu duruma... Nerelere gideceğiz nerede iki yeşil göreceğiz? Umarım vazgeçerler bu kararlarından. |
Bir zamanlar her şey bu günlerden daha güzeldi bahçemizde şendik.
|
Alıntı:
Bekliyoruz bahçeye.. ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025