![]() |
4 Eklenti(ler)
Can sıkıntısı neler yaptırıyor insana :D
-Pek güzel olmadı ama :dilli: Eklenti 592512 Eklenti 592513 Eklenti 592514 Eklenti 592515 |
Daha ne olsun, gayet te güzel olmuş ellerine sağlık.
|
Sıkıldıkça ortaya böyle şeyler çıkacaksa, senin daha sık canın sıkılsın bence :D
(Bence çok güzel olmuş, profesyonel bir mini bahçe yapmışsın, nesini beğenmedin anlamadım) |
Ne güzel şeyler yapmışsın Eneskrky,iyi ki canın sıkılmış diyeceğim.Süpersin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkürler A_NOMAD ablacım :) |
Teşekkürler sevgi hocam :)
|
3 Eklenti(ler)
Evet buda sihirli fasulye tohumum :D bakalım başara bilecek miyim :D
Eklenti 592595 BU resim internetten Eklenti 592596 Buda bahar gelmeden açan nergislerim :cool: Eklenti 592597 |
Bu çocuktan yetenek fışkırıyor maşallah.Enes 2016 toplantı sayfasına bakar mısın?
|
Estağfirullah sevgi hocam yapmayın lütfen :)
Bakıyorum ama cesaretimi toplamam lazım :D |
Evet bunu açıklamak zorundayım; benimle yaşıt ağacımın kesilmesi üzerine dedem babam ve amcamlar ile yaptığımız anlaşmada yeni ağaçlar dikilecekti ..Ve bu hafta alınan bütün fidanlar dikildi :D :D :D çok mutlu oldum :))
-2Adet kiraz ,2 kayısı, 2 erik ,3limon, 3üzüm 1armut 1 elma :D çoğunluğu bizim bahçe olmak üzere ,kalanları da herkesin yiye bileceği mahalle köşesine diktik ve bu ATAR burda son buldu :D :D |
Bu atarının sonunda 14 ağaç dikilmiş,iyi ki kızıp atarlanmışsın.Evet artık atar bitti,ne başladı,sıkıntı.Bu çocuk sıkılınca çok güzel şeyler üretiyor.İlle de sana takılacak bir şey buluyorum,Enes.Şaka bir yana toplantıya katılmana da çok sevindim.Ben de kısmet olursa bir başka toplantıya.
|
Herşey mükemmel, ne kadar çiçek saklayamasamda bende 3 4 yıl sen gibi bahçecilik yaptım İstanbul/Üsküdar'da.Şuan bıraktım.Tebrik ediyorum kardeşim
|
Teşekkürler sayın Lazuti :)
|
Dün toplantıda güleç ve aydınlık yüzlü bir genç tanıtım. Bugünde sayfasını dolaştım, hayran kaldım. Ellerine sağlık Enes'cim, özenle seçtiğin ve yetiştirdiğin çiçeklerin hepsi çok güzeller.
Tek tek beğeni atamadım, daha boş olduğum bir zamanda tekrar dolaşacağım.. |
ben çok geç kalmışım sayfayı incelemekte . maşallah ellerine sağlık . sevgiler
|
Alıntı:
güzel sözleriniz için çok teşekkürler ; çiçeklerimin beğenilmesine sevindim :D |
sayın serkan_istanbul teşekkürler :) yine bekleriz
-Bayağıdır uğrayan olmamıştı sevindim doğrusu :D |
Güzel yürekli, doğa dostu kardeşim! Hiç kirlenme, hep öyle güzel kalsın yüreğin, e mi?
|
Bahçeme hoş geldin ablamm :)) sen merak etmeyesin doğa dostu bir genç geliyor
Çok teşekkürler ablacım mahçup etme beni çok saolasın ;) |
Alıntı:
Her şey gönlünce olsun genç arkadaşım. |
Ellerine , yüreğine sağlık sevgili eneskrky. Senin gibi doğayı seven gençler çoğalmalı...
Herşey gönlünce olsun... |
Çok teşekkürler osman abicim :) iyi dilekleriniz yorumlarınız beni çok sevindirdi çok saolun :)) Ne diyeceğimi bilemiyorum ,bu kadar güzel büyüklerimle tanışmak bana örnek olabilecek onca insanı tanımak ve onlardan böle güzel sözler duymak beni çok mu çok mutlu etti :D O hoş sohbetler unutulmaz bende . Dilerim sizlerinde bu an gibi nice mutlu günleriniz olur ..:))
|
Alıntı:
|
Günaydın eneskrky toplantı sohbet edemesekte siz gençler harikasınız bence sizleri görünce hem şaşırıyorum hem seviniyorum bu kadar genç olupda böyle bitkilerle ilgili olmanız beni şaşırtıyor sonuçta şimdiki gençler pek böyle şeylerle ilgilenmez diye düşünüyordum ( kendi kızlarımı ayrı tutuyorum) belliki böyle bir önyargım var ama sizlerin sayesinde bunu aşıyorum. Süpersiniz:)
|
4 Eklenti(ler)
Bayağıdır resim yükleyemedim dersler falan derken :) gerçi fazlada birşey kalmadı unuttuklarım harici ama :D
Bir kaç nergis :D Nergissiz olmaz Eklenti 606962 Eklenti 606963 Eklenti 606964 Eklenti 606965 |
4 Eklenti(ler)
Sümbüllerim :)) sarısı çok hoş kokusuyla favorimdi
Eklenti 606966 Eklenti 606967 Eklenti 606968 Eklenti 606969 |
5 Eklenti(ler)
İrislerim :)) Birkaç tanesi saksıdan kendiliğinden çıktı :D
Eklenti 606970 Eklenti 606971 Eklenti 606972 Eklenti 606973 Eklenti 606974 |
5 Eklenti(ler)
En özel lalelerim katmerli kırçıllı kokulu :D :D :D iyi ki bunları satamamışım :dilli:
Eklenti 606975 Eklenti 606976 Eklenti 606977 Eklenti 606978 Eklenti 606979 |
3 Eklenti(ler)
Ağlayan kalplerimm :D
akçabardak ablama burdan selamlar onun sayesinde 2. senemiz ;) Eklenti 606980 Eklenti 606981 Eklenti 606982 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025