![]() |
1 Eklenti(ler)
Bahçe sayfama pek gelen olmayabilir :rolleyes: ;ama bahçeme gelen küçüklerim var :p :D
Eklenti 606983 |
Çok güzel bir fotoğraf yakalamışsın. Ince nazenin kelebekcik mis kokuya dayanamamış. Bu arada bu ağlayan kalplere hep özenerek bakıyorum dayanamayıp galiba ben de alacağım. İyi ki almışsın sevgili eneskrky.
|
Teşekkürler sayın samur :)) O kokuya kim dayana ki :D
-Bence en kısa zamanda edinilmesi gereken bir tür |
Tüm soğanlıların çiçeklerini çok severim. Saçaklı kırçıllı lalelerin çok güzel..
|
Teşekkür ederim Sabihas ablacım :))
|
İrislerin çiçekleri yapraklarından çok daha kısa. Bu normal bir durum mu? Böyle guzel bir çiçeklerin olduğu bahçenin ziyaretçisi de çok olur.:)
|
Alıntı:
Laleler gerçekten çok güzel ve özeller Enesçiğim bayıldım doğrusu, kanayan kalplerin de öyle, benim kanayan kalplerim biraz geciktiler sebebini anlayamadım, tek bir dal şekline öylece duruyorlar, nerede hata yaptım bilemiyorum. |
Sayın eneskrky lalelerinizin güzelliğine bayıldım karanfil gibi açmışlar kanayan kalplerin pembesini görmüştüm beyaz açanı hiç görmemiştim ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
Alıntı:
Bu arada 9. sayfaya gelmişiz :D çok mutlu oldum :D |
Alıntı:
Bu katmerlileri bende çok beğendim şuan favorilerim baya çoğaltmaya çalışacağım :D Ağlayan kalpleri ben hiç sökmedim büyük saksıdan hiç çıkartmadım , sendekileri söktüysen veya çok sulama olduysan göz sayısı azalmış olabilir . Bir türlü kırmızısını resimleyemedim açıp geçiyor 2 senedir bir tane açıyor nazlımız :D |
Alıntı:
Evet beyaz dahil baya rengi var edinmeye çalışıyorum bakalım :D |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Dantellim :)) bodrum papatyası
Eklenti 607526 |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Ters Lalelerimden bazıları :)) en sondaki göl soğanı :cool:
Eklenti 607753 Eklenti 607754 Eklenti 607755 Eklenti 607756 Eklenti 607757 |
Uzun süredir uğrayamadığım, özlem duyduğum bahçe sayfama kavuştum :)
Bahçemin fotoğraflarını takip edenler belki merak ediyordur .Yarından itibaren yüklemeye başlayacağım :) Tekrar aranızda olmak çok güzel umarım görmeyeli bol çiçekleriniz ,bol sebze ve meyve leriniz olmuştur . |
:) Çok şükür, hoşgelmişsin sevgili eneskrky. Tabi ki meraklardayız, ne gibi güzellikler başardın?.. Bekliyoruz fotoğraflarını...
|
Hoşgeldin sevgili eneskrky:)
|
Çok teşekkürler YeniGine ablacım ve Günebakan ablacım :))
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene ne kadar sebze yapamayacağım desem de ; dayanamayıp yaptım ;)
Domates fidelerimi sağolsun telat abim verdi çok sağolsun :) gerisinide elim de bulunan ve tohum paylaşımdan artanlardan gelen tohumlarla idare ettim :) Bu sene tohum paylaşıma katılamadım ama sağolsun Taşlıbahçeden etkinlik sonra artanlardan istedim beni kırmadı ve yolladı kabak biber tarzı tohumları ektim çok teşekkürler :) fidelerim.. Eklenti 623146 Eklenti 623147 Eklenti 623148 |
4 Eklenti(ler)
İnce sivri kıl biberlerim
Eklenti 623149 Eklenti 623150 Kızartmalık kabaklarım Eklenti 623151 Fasülyelerim :) Bu yıl güzel döktü maşallah Eklenti 623152 |
5 Eklenti(ler)
Domateslerim çok güzel döktüler hasat sonrası fotoğrafları da yüklerim sonradan :)
Bu sene sebzelerim beni neredeyse hiç yormadı susuzluğa dayandılar, yabancı otlarla mücadele ettiler ,gübresiz üzülmediler ve bol ürün verdiler :D Şaşırdım halden anlamak değimini burada gördüm. Bende onlara bu boş vakitlerimde gübreleyerek borcumu ödemeye çalışıyorum :)) Domateslerim :) Eklenti 623153 Eklenti 623154 Eklenti 623155 Eklenti 623156 Eklenti 623157 |
3 Eklenti(ler)
Salatalıklarım ,çengelköy çoğunluklu ama içinde dikenli ve yerli türlerden de ektim.Ama unutulmaz olanı japon salatalık dongyul abim sağolsun tohumunu vermişti şahane bir çeşit uzun sulu ve tadı çok güzel :D (en sondaki resim japon salatalık cetveli aştık)
Salatalıkları uzun bir süre sırığa alamadım yoğun ders dönemime denk geldi . Sonra boş olunca inşaat demirlerini bükerek iplerle bağladım şahane oldular :)) Eklenti 623162 Eklenti 623163 Eklenti 623164 |
2 Eklenti(ler)
Pepinolarım tadını çok beğenmiştim aradım fidesini buldum ,çok kolay yetiştiriliyor .Yakına sararmaya başlayacak :)
Eklenti 623165 Eklenti 623166 |
Hepsi çok güzel görünüyor emeklerine sağlık. Şu şebboydaki çaprazlamayı anlatır mısın . Çok güzel olmuş renk. Ben onu kaçırmışım :)
|
Hepsini çok beğendim Eneskrky,anlatımına da bayıldım.Senin gibi tatlı sahipleri olunca ürünlerini vermişler de vermişler.Maşallah,sağlıkla yiyin.
|
Alıntı:
Şebboy bahçemde senelerdir bulunan bir renk vardı açık mor lila gibi ,yanındada katmerliler beyazlar pembelerde vardı .Ama ben bunları çaprazlamadım arılar sağolsun bana bırakmadılar bu işi :D Bende tohumları her sene dikerim öyle nir baktım iki tanesi açınca beyaz mor çiçekli ve yoğun kokulu :)) Şansımdan mıdır nedir :D Aslında amaryllislerim de ve ters lalelerim de resim fırçalarıyla yapıyorum bu işlemi ama bunlar kadar kısa sürede neticesini anlayamıyorum :) |
Alıntı:
Bu arada hocam epiksiya toplantıda küçük birdal bende kapmıstım köksüz onu tutturdum güzel gelişiyordu .Ama ben bir ara yolculuğa çıktım onu kurutmuşlar yapraktan çoğalır mı acaba bir tane suya koydum ama |
2 Eklenti(ler)
|
Sayın eneskrky bahçeniz çok güzel sebzeleriniz pepinonuz dahliyalarınıza bayıldım ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025