![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
kesinlikle bende merakla bekliyorum
|
telato
Alıntı:
|
l:-):-)
|
Alıntı:
Neyse artık yemek tarifleri sayfasında paylaşayım da, fotoğrafı sonradan eklerim.. ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tarif üzerine yapılan yeni yemeklerle ablam ilgileniyor:) ablamdan sözünü aldım:) yaparım dedi : )) tarif için teşekkür ederim... |
1 Eklenti(ler)
|
Atalarımızın dediği gibi bakarsan bağ bakmazsan dağ olur atasözümüzün bağ olan kısmının adım adım anlatıldığı sayfalar:))
Afiyet olsun Sayın Telato. Kabak süsleme işinizde de kolaylıklar dilerim. Ailenizin yeni üyeleri de (kedicikler) ne oyunlar yapıyorlardır şimdi.Onlar da siz de çok şanslısınız. Saygılar |
2 Eklenti(ler)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Betül hanım...
Size ve ağaçlar netteki arkadaşlarıma uzun bir süreden beri hep kedilerimin fotoğrafını göstermek istiyordum, ama bir aksiliktir bir türlü yayınlayamadım, gün bugündür, kediciklerimin fotoğraflarını paylaşma günü:D Hayatımda hiç kedilerimin olmadığı bir dönem olmadı hep yanımdaydılar, şu ana kadar toplam 20-30 kedim oldu ve hepsini sokaklardan aldım veya bizim evin kapısına geldiler, evde başka kediler besliyorum diye ilk başlarda almak istemedim ama onlar ben bu evin kedisi olmak istiyorum dercesine beklediler ve sonunda da kendilerini bana kabul ettirdiler. Kedilerime genelde (Osman, Hasan):D gibi türk insan ismi koyuyordum ki. Bu durum son zamanlarda değişti. Doğrusu evin kapısını açıp sokağa karşı Osmannn diye seslenip kediyi çağırmak çok komik oluyordu:D:D Eklenti 571645 Beykozdan 28km uzakta Eyüp ilçesinde Pierre loti tepesi vardır, mezarlığın yanına kurulmuş kafe ve restorantlar vadır burda, haliç manzaralı... 7 sene önce abim ve ablamlarla buraya gittiğimizde masa masa dolaşan ve yiyecek verildim mi hapur hupur yiyen bir kedi gördüm, belli ki çok açtı. Uzun kulaklı, ince boyunlu ve kırık bıyıklı bir yavru kedi:D Benim olmalı dedim bu kedi... Ve olduda... Kaderde bu kediyi alıp 28km uzaktaki evime getirmek varmış. Şimdi 7 yıldır benimle birlikte... İsmini onu bulduğum yerden aldı... İsmi Piyer. Eklenti 571646 (Diğer kedimi başka bir zaman tanıtırım, umarım sıkmamışımdır sizi.) |
2 Eklenti(ler)
|
Sayın telato, Piyer'in çok iyi bakıldığı, beslendiği maşallah belli ve çok da güzel bir kedi imiş. Gönlünüze sağlık.
|
Çok teşekkür ederim Sayın YeniGine.
|
1 Eklenti(ler)
Yaprakların arasında iyi kızarmış gibi gözüküyordu ama biraz daha kızarsa hiç fena olmazdı.
Eklenti 571671 Kapya Biber |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 571713
Eğer sabah sabah bahçenizde hasat yapıyorsanız, tişörtün alt tarafına doldurcaksınız, şimdi eve gidip poşet mi, alınır:D:D |
1 Eklenti(ler)
Bu sene ilk kez katılacağım tohum paylaşım etkinliğinde,
Eklenti 571953 paylaşmayı düşündüğüm Kudret Narı-Momordica charantia (iri boy) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sayın telato maşallah ürünler harika, bahçenizde yok yok; demek ki büyük bir bahçe olsa imiş kimbilir daha neler olacaktı... Rastgelsin inşallah!..
|
Alıntı:
Bende beyaz dolma biberler var ama doldurulacak bir yeri yok, ilk zamanlar topluyordum baktım bir işe yaramayacak artık kendi haline bıraktım. Fazla büyümüyorlar da Turuncu bir renk almaya başladılar sonunu merak ediyorum. |
Sayın YeniGine;
Hep yeni sebzeleri deneme hevesi içersindeyim:D yeni şeylerden 2'şer 3'er tane ekiyorum, inanınki benimde hayalimi büyük bir bahçe süslüyor... Sayın Sinbaş; Koyu yeşil renkteydi, olgunlaşınca kalın etli ve kırmızı meyveli oldu. Bu kaliforniya dolma biberler, normal biberlere 2-3 kat daha büyük oluyor. Sizin dolma biberlerin durumu ise bana ilginç geldi, benim hiç başıma böyle bir durum gelmedi, bu konudaki gelişmeleri sayfanızdan takip etmek isterim. |
Alıntı:
Fotoğraflarını çektiğimde sayfama eklerim, söküp atacağım kıyamıyorum verimi çok yüksek ancak dediğim gibi dolmalık olarak tüketmeye pek elverişli görünmüyor. |
1 Eklenti(ler)
|
Bu domates ve biberleri bir yerden sanki tanıyor gibiyim ama...:D
|
Allah Allah nerden acaba :D:D
Şaka bir yana size ne kadar teşekkür etsem az... Sizin sayesinde bu sene çeşit yapabildim;) |
Rica ederim, paylaştıkça çoğalır, her ne kadar birer ikişer fide de olsa hepsinden tohum alma şansını yakalamış oldunuz, burada etkinlikte paylaşan üyelerin de hakları var, onlar paylaşmasaydı biz de bu çeşitlere sahip olamazdık, paylaşımda bulunanlara tekrar teşekkürler.
|
Çok doğru söylüyorsunuz, inşallah bende bu sene, bana düşen görevi yerine getircem;)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 572494
Bunlarda başka bir müşterimden alıp yetiştirdiğim çirkin ve şekilsiz domateslerim... Bakmayın çirkin dediğime, bunları da çok seviyorum:D |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 572586
Eklenti 572587 Bugün sevgili kardeşim dongyul'dan gelen kargoyla tarif edilemez bir mutluluk yaşadım, gelen fide ve tohumlarla kışlık sebzelerim belli bir şekil almaya başladı, Bende dongyul kardeşime tohum ve fide göndereceğim bu şekilde bahçemizdeki sebzelere çeşitlilik katacağız;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025