![]() |
Alıntı:
|
Dongyul kardeş;
Kök çürüklüğü dedin, beyaz kurtçuklar dedin... Onlar beyaz kurtçuklar olmayabilir mi? Bahçenin drenajı nasıl? Sana kötü bir haber verebilirim... Bir mantari hastalık olan beyaz kök çürüklüğü (Sclerotinia sclerotiorum) hastalığına yakalanmış olabilirmisin:( Bir araştır... |
Alıntı:
|
Nematodlarda 0.2-5 mm boylarında mikroskobik canlılar...
|
1 Eklenti(ler)
Abi bu resimde gördüklerin var ya mikroskobik canlılar bunlar çürütüyor kesinlikle... bunlardan vardı. Evet boyutları küçük ne kadardır bilmiyorum ama gözle görünüyor yani.
|
Nasıl mücadele etmeyi düşünüyorsun?
|
ısıya duyarlılarmış ve stralize etmek için kimyasal ilaçlar varmış... ve pahalı ilaçlar bakalım biraz daha araştırma yapıcam bununla ilgili bir çalışma okumuştum onu arıyorum
|
Organik nematod ilacı Usagro Matt kullanmanı öneririm, fiyatının pahalı olduğunu belirteyim, ben arkadaşımdan tek kullanımlık almıştım, 6 ay etkili...
Aslında dongyul kardeş senle bu konuda iş birliğine girebiliriz... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 578944
Evin çatısını yaptırdığımız için 1 haftadır ağaçlar.nete bile düzenli olarak giremedim, ev gece kondu olduğu için bir sürü ekstradan işler çıktı. Ne kadar evin çatısını ustalar yapmış olsa bile ben yapıyormuşum gibi yorulduğum çatı işi... bayram arefesinde bitti. Artık çatıya düşen her yağmur damlası belli noktalarda toplanıyor, şimdi yapılacak iş çatıda toplanan suyu, su deposuna taşımak... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 579047
Tohum paylaşım etkinliğinde olduğumuz için kapalıyız:D:D İşim bittiğinde geri döneceğim:D |
Telat abi gönderdiğin tohumların küçük bir kısmını Filipinli arkadaşıma verdim artık tohumlarının bir kısmı Filipinler de yetişecek ^^
|
Çok sevindim doğrusu:D desene benim tohumlar kıtalar arası yolculuğa çıktı:D inşallah bereketli olurda alnımız ak çıkarız...
|
Hay maşallah sn. dongyul sizde onlardan alsaydınız yöresel tohumlardan .. talat abi meşhur oldun [emoji4]
|
Artık en kısa sürede bu siteyi öğreteceğim ona ^^ ve ayrıca tohum istedim göndericektir^^
Alıntı:
|
Sn arkadaşım bu sayfa neden aktif değil. Nerelerdesiniz?
|
Alıntı:
|
Malum doğru sözdür. Bir süredir neredeyse hep kapalıyız.
|
1 Eklenti(ler)
|
telat abimm nerelerdesin ya :))
|
Hoş geldiniz :). Kışlık sebzeler büyümüş bile, elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Ooooooo kimlerin bahçesini görüyoruz sonunda abi dönebildin. Gözlerimiz hep seni aradı bir daha bu kadar ara verme lütfen^^
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Eklenti 585279 Eklenti 585280 Eklenti 585281 Pazılı Pidede bir başka oluyor:D |
EEEEEE biz özendik ne olacak şimdi afiyet olsun
|
:) Hele bir de pazıyı kendiniz yetiştirmiş iseniz... Maşallah!.. Afiyet olsun...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Biz geniş bir aileyiz:D Bunlarda ailenin yeni üyeleri...
Eklenti 585542 Eklenti 585543 Eklenti 585544 Eklenti 585545 Eklenti 585546 |
1 Eklenti(ler)
|
:) Çok güzel Sayın telato, hayrlı olsun.
Bana da, yakın bir yerlerde olsa gitmek istiyorum fakat yakınlarımızda yok maalesef. |
Hayırlı olsun Sayın @telato;
Siz bu hızla teknikerlik, peşinden Ziraat Fakültesi haydi bakalım... Kim tutar bizi... |
Hayırlı olsun sn. Telato Başarılarınızın devamını dilerim. Artık diplomanız da var , üretime son gaz dewam. :-)
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Doğrusu; Benimde gün gelip böyle bir kursa katılacağım ve bu kurs sonunda alacağım sertifikaya bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Şuan bende keyifler yerinde:D |
1 Eklenti(ler)
Benim sadece soğanlı, yumrulu ve rizomlu çiçekler yetiştirdiğimi biliyorsunuz artık.
Japon zambağıda sonbaharda açan bir rizomlu çiçek... Yalnız bu sene biraz geç açtı... Eklenti 585869 Japon Zambağı - Tricyrtis (blue spotted) |
Hayırlı olsun sertifikanız. Aileniz genişlemiş. Ben bir kediye bir metre yaklaşamam:). Güle güle büyütün.
Japon Zambağı - Tricyrtis (blue spotted), çok güzel. En uzun çiçekli kalan soğanlı tür hangisi?. Sertifikayı almışsınız. Artık size bol bol abuk subuk, aklımıza eseni sorabiliriz:D |
Alıntı:
Bahçevanlığınız hayırlı olsun :) Bu arada bu japon zambağınızı çok beğendim. Nefis bir çiçek açmış. Tebrikler. |
Hayırlı olsun sertifikanız
|
Sayın ALeydi, Sayın Milla, Sayın SambaMustafa çok teşekkür ederim.
Sayın aleydi; bence hiç iyi fikir değil:D öyle abuk sabuk sorular sormak... Öyle sorular sormazsınız değil mi:D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025