![]() |
Valla o halde çok şüküür, ne mutlu bana sevgili hira... Sana öyle diyenler de utansın. Sağol.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Şimdi fotoğraflara bakınca yine kıyamadığımı anlıyorum, görüyorum. :( Bu kadar budayabilmişim. Yarın az biraz daha mı budasam acaba?
Böyleydi, Eklenti 474241 Bu kadar budayabilmişim :( Eklenti 474242 |
2 Eklenti(ler)
:( Sanırım bu da az daha budanmak istiyor ki hepsinden de ne kadar çok budadım, yok ettim diye düşünüyor idim.
Eklenti 474243 Eklenti 474244 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine,
Üçgen tarlan bu sene çok güzelleşti eline sağlık. Azim ve enerjiye heykel dikilse benim oyum senin olurdu, bak seçim yaklaşıyor ya artık oy lafına yalnız kulağımız değil ağzımızda alıştı. |
Sevgili CAN hozat çok teşekkür ediyorum, sağolun aslında üçgen tarlamın renkleri daha bir canlı canlı fakat benim makinem iyi olmadığı için ancak bu kadar.
Oyunuz için sağolun, varolun, teşekkür ediyorum. Ama seçim oyu, seçimler inanın hep birlikte gerçekten bıktık. Seçim yaklaşıyor benim için gereksiz, hiçbir değeri olmayan zorunluluk. |
Alıntı:
|
Teşekkür ediyorum sevgili Gürcan, sağolasın. Daha dikilmeyi bekleyen sardunyalarım var, bakalım kısmet artık.
|
hercailerin çok güzeller benim en sevdiklerm arasındalar amaçok çabuk bitleniyorlar birkaç sefer tohumdan ektim belki daha sağlıklı daha dayanıklı olur diye onlarıda büyütemedim
|
Menekşeler harika olmuş ablacım, soğuk kış gününde güneş gibi doğmuşlar bahçene. Keyfini çıkart.
|
Üçgen tarlanız şimdiden rengarenk olmuş :) Yaza kadar hiç boş alan kalmayacak sanırım :p
|
:) Evet sevgili İsmail Kuzucu yazın da hepsi birbirinin içine girmiş vaziyette oluyorlar. Hiç düzen, nizam, intizam kalmıyor maalesef...
|
Sayın yenigine vallahi hayranım her toprak parçasını değerlendirip yeşertiyorsun. Helal olsun. Sevgiler.
|
Sevgili Serkan teşekkür ediyorum, senin terasının başarısı kadar olmasa da eh işte ben de elimden geldiğince ekmeye-dikmeye çalışıyorum. Sağolasıın.
|
Sümbüllerim
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Maşallah çok güzel yeşillendik.
Eklenti 476008 :( Neden boynumuz böyle büküldü? Eklenti 476009 Alt yaprakları kurudu, temizlemek gerekiyor mu, yoksa kendi doğal haline mi bırakmam gerekiyor? Eklenti 476010 Hep beğendiğim, imrendiğim için ben de Bismillah deyip aranjman yapıyorum... Eklenti 476011 |
Şebboylarım
3 Eklenti(ler)
Renklerini ve çiçeklerini çok seviyorum, maşallah tomurcuklarımız da yoğun...
Eklenti 476012 Eklenti 476013 Eklenti 476014 |
2 Eklenti(ler)
:( Bu soğuk havada Isparta gülümde bitler... :mad: Bismillah dedik bakalım!..
Eklenti 476015 Eklenti 476016 |
2 Eklenti(ler)
|
Ablacım pembe saksıdaki
sukulentin kuruyan yapraklarını sakın kopartma!! aynı şeyi bende yaptım, o yüzdenmi bilmiyorum ama çok kötü bir hale geldi zavallıcık :( benlm güllerimde bitlendi bu kış gününde, şaştım kaldım. Onları öyle görünce bi kaşıntı başlıyor bende :( arap sabunu, pulbiber ve zaytinyağı spreyi hazırla. Ben denedim, hepsi bitti gitti. |
Bu durumda pulbiber şart mı acaba? Geçen sene yapmış idim fısfısı tıkadı kullanamadım. :mad:
Teşekkür ediyorum sevgili hira... |
Bilmiyorum şartmı ama muhakkak gereklidir herhalde. O zaman ayrıca bir bardak suda biberi beklet, özü iyce çıkınca süzerek sprey şişeye aktar ablacım. kolay gelsin.
|
Çiçekler çok güzel olmuş. Yalnız o bitler yine mi hısım,akraba sizin gülleri buldu?
|
Sevgili YeniGine bitlerin maşallah çok ta güzel beslenmişler iri iri o ne öyle şaşırdım görünce, hiranın dediği gibi pul biberi koyup ben bir gece çalkaladıktan sonra bekletmiştim bir tane de sigara tütünü koymuştum sonra da dört kat tülbentten süzüp spreyledim, işe yaradı.
|
Sevgili YeniGine, aylardır sosyal paylaşım sitelerinde memleket kurtarıyoruz, ve sinir sistemlerimiz bitab düştü, bugün bir ara verip dostların balkon ve bahçelerini gezeyim istedim.
Öncelikle komşunuzun durumuna çok üzüldüm, sizin duyarlılığınıza da duygulandım, komşunuz aynı zamanda şanslı senin gibi bir dostu olduğu için. Allah şifalar versin umarım iyileşir ve sağlığına kavuşur. Bütün olumsuzluklara rağmen bahçende işler yolunda görünüyor,sümbüller, nergisler, sardunyaları çoğaltmışsın sonra zambaklar yolu yarılamış neredeyse, kaktüsleri de unutmamak lazım iyice üşümüşler su bekliyorlar herşey bahara hazır görünüyor. Hepsinin de bol çiçeklerini görürsün inşallah emeklerine sağlık YeniGinem, sevgiler... |
Sevgili yağmur, çok teşekkür ediyorum sağolasın ilk başta sümbüllerimin hakkını yemişim meğer, işte tahammülümüz yok ya hep güzel olsun istiyoruz çok güzel bakmışım demek ki soğanlarıma çok güzel çiçeklendiler maşallah!.. (Azıcık övündüm!..)
Sevgili akçabardak çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet ya bitlerim maşallah hem çoklar hem de besili, ne zaman geldiler ne zaman o kadar oldular ben de anlayamadım. Bugün sadece arapsabunu ve yağ uyguladım, bir iki gün sonra bakacağım tekrar olmadı mecburen acı biber, sigara tütünü uygularım artık. Geçen sene yaptım :) fakat kullanamadım kaç tane öyle fısfısı tıkattım. Sevgili berçin, çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Daha ekilmeyi bekleyen yeni köklenmiş sardunyalarım var saksı almam gerekiyor. Bu sene tohum işine girmedim, saksılara yöneldim hani su olmazsa bahçelerde diye. Şimdilik nergis ve sümbüllerim mutlu ettiler beni, şimdi sıra bakalım lalelerde onları bekliyorum... Teşekkür ediyorum sağolun, inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız da bol çiçeklerini görürüz bitkilerimizin... |
Sevgili YeniGine;
maşallah sümbüller, laleler, nergisler... Ne güzel açmışlar öyle. Benim geçenlerde diktiğim nergislerde yavaş yavaş büyümüye başladılar.Özellikle içeride saksının dibine diktiğim 2 tane nergis soğanı çok çabuk büyüdü şaşırdım doğrusu. O beşiktaşlı kedicikte ne kadar tatlıymış öyle. :p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025