![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Yersin bunları yersin; maşallah çok güzeller... Nerede ise hepsini tek tek fotoğrafladım. Tarlamdan.
Eklenti 620679 Eklenti 620680 Eklenti 620681 Eklenti 620682 Eklenti 620683 |
5 Eklenti(ler)
Geçen sene acı biberden geçilmiyordu tarlam. Bu sene de tek tük biber dikip, domatese ağırlık vermişim...
Eklenti 620684 Eklenti 620685 Eklenti 620686 Eklenti 620687 Eklenti 620688 |
5 Eklenti(ler)
Geçen kıştan, tuttuydu-tutmadıydı, donduydu-donmadıydı derken sevgili aleydim'in kalonchelerimin son durumu... Çok şükür, toparlandık...
Eklenti 620689 Eklenti 620690 Eklenti 620691 Eklenti 620692 Eklenti 620693 |
4 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet Hanım'ın çeliklerinden atlasım. Sanırım sürgünler veriyoruz. Bu sene çiçek beklentim yok. Açar mı, açmaz mı onu da bilemiyorum.
Eklenti 620694 Eklenti 620695 Eklenti 620696 Eklenti 620697 Bu fotoğraflardan sonra dallarımızı bağladım. Onu da fotoğraflayıp paylaşayım olmuş mu olmamış mı yardımcı olursunuz... |
Sevgili YeniGine,
Sebzeleriniz çok sağlıklı görünüyor. Afiyetle tüketin :) Bu arada Tarçın gözümden kaçmadı değil, yatışını sevsinler onun :) |
Maşallah Sevgili YeniGine,domatesler pek güzel olmuş.Bizim bağdakiler de büyümüş,ama daha görmedim.
Rozetler bahçede olunca daha güzel büyüyor sanırım.Ben de acele ediyorum işte.:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) Tarçın'ı sorma hep öyle yatıyor... |
Alıntı:
Haklısınız, bahçede olan bitkiler daha güzel gelişim gösteriyorlar. Size de rastgelsin inşallah. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 620787 Eklenti 620788 |
3 Eklenti(ler)
Valla fotoğrafta gördüğümü, kendisine baktığımda görememişim. Sanırsınız atlasımı esir almışım, hiçbir yere kaçamazsın gibisinden nasıl bağlamışım öyle... :o
Eklenti 620794 Eklenti 620795 Eklenti 620796 Yarın inşallah ilk işim rahatlatmak olsun nasipse... |
Atlasınız dağınık daha iyiydi gibi YeniGine'ciğim.
|
Alıntı:
|
Esir almamissiniz teslim olmuş garibim,birakin dönerse hep sizindir dönmezse...
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolun. |
Sevgili YeniGine çok zarifsiniz,benimki sadece bir öneri en iyisini siz bilirsiniz dalları aşağı sarkmakla zarar görmuyorsa dağınık hâli güzel.
|
Sevgili YeniGine'ciğim, üçgen tarla, yuvarlak tarla derken sen sahi sahi bahçeye çevirmişsin oraları :)
Domateslere hıyarlara bayıldım, biraz da özendim, ama kendime dur diyorum. Biliyorsun benim şehirdışı seyahatlerim meşhurdur, bir bakmışsın çıkıp gitmişim o güzelim bitkiler ne olacak :( İnsanın kendi elleriyle yetiştirdiği sebzelerin tadı bambaşka, eminim çok büyük bir keyifle tüketmişsindir o salatalıkları. Bu sene tüm bitkilerin daha bir canlı, solanumu bile açtırmışsın :) Ellerine sağlık canım, kocaman bir maşallah sana ve bitkilerine... |
Sevgili Adalet Hanım'cığım çok teşekkür ediyorum, sağolun. Geçen sene ilk kez domates, biber ekince çok hoşuma gitti tabi, onun için bu sene de yine tohumdan çimlendirip, dikiverdim. Bir bakmışız seneye siz de ufak ufak başlamışsınız, hiç şaşmam. :) Çok şükür salatalıklardan yedim, henüz domatesler olmadılar, sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar büyüyecekler diye, hayrlısı bakalım.
Solanumumu saksıdan güney cepheli bina önünde toprağa diktim. Çok şükür çiçeğini görebildim, inşallah kışın korumaya alabilirim de dondurmam. Çünkü büyük bir hevesle büyümesini istiyorum. Atlasımı bir bağlamışım ki valla atlastan utandım, çok şükür bugün yine serbest bıraktım. Ah bir çiçeğini görebilsem inşallah. Çok teşekkür ediyorum, sağoluun... |
İyi bayramlar YeniGinem. Hepsi çok güzel olmuşlar. Kaloşların çiçeklerndiklerinide göresin. Bazılarının rengi çok güzel. Ben çok sviyorum çıtı pıtı renklerini. Sevgiler.
Not : Bahçe sayfamda tam senlik birşey var :) |
İyi bayramlar aleydim... Teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet inşallah kalonşlarımın çiçeklerini görebilirim. Sanırım artık nasip olursa seneye açarlar gibi, kışın koruyabilirim inşallah...
Hemen bahçene geliyorum, çok merak ettim... |
Alıntı:
Bir kenara üç ortanca dikmiştim, çabuk geliştiler, diğer kenarlara da ortanca sıralamak istiyorum. Atlasların her an sürpriz yapabilir, hepsi de tutmuş :) |
Sevgili YeniGine son beğeninizle aslında hatirlatma yapmış oldunuz bana,teşekkür ederim,Syn, h.doğan'a sorduğumda benimde kendime anneler günü hediyesi aldığım sedumla sorun yaşıyordum,şu an iyi gidiyor düzeldi.
|
Alıntı:
|
Merhaba,H.doğan sukulent,kaktus sayfası başlığı altında soru sormuştum, bakımının nasıl yaptığı hakkında sedum ismini bilmiyordum,siz begeni yapınca hatırladım, çocuklar,is,güç derken unutuyorum da,takibini yapamıyorum.
|
Bu ara yeni fotoğraf eklemiyorsunuz,merak ediyorum cicekler,bahçeniz, tabi bunu sıcak havaya bağlıyorum,bitkilerde bu havalarda pek iyi poz vermiyorlar :) maalesef.
|
Sayın Yeni Gine; domatesleriniz kızarmadı mı?
|
Alıntı:
Sevgili ParlakYıldızlar, bu aralar bitkilerimin durumu gerçekten kötü. Hava çok sıcak, sabah akşam sulama yapsam yeridir. Fakat bayramda sulama sistemimizi kapattılar, bina görevlimiz tatile gitti. :( Bu durumda ben sulamada zorlanıyorum. Pet su bidonlarıyla sulamaya çalışıyorum fakat tabi o da çook yetersiz kalıyor. :) Bu hallerini de fotoğraflayayım inşallah en kısa zamanda. Teşekkür ediyorum, sağoluun... |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025