![]() |
Alıntı:
|
Sn h_doğan siz bahara çoktan girmişsiniz. Ağaçlarınız, çiçekleriniz çok güzel. Şeftaliler bağlamış, karpuz fideleri çıkmış. Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçeniz nasıl güzel kokuyordur şimdi ... |
Alıntı:
|
Mandarin mi yoksa mandalin mi? çocukluktan beri alışmışım ya mandalin demeye eğer doğrusu mandarin ise zoruma gider vallahi :)
Sayfanızın takipçisiyim sayın h_doğan takdirle çalışmalarınızı izliyorum. |
Alıntı:
Şu linke bir bakın orda da mandarin diyor.;)MANDARNLER |
Olsun mandalina iyidir şarkısı bile var "mandalinalar" :)
|
Alıntı:
Halk arasında kime söyleseniz mandalina der bizim burda da. |
2 Eklenti(ler)
Naneler gel beni ye diyor, çok iştah açıcı.
|
1 Eklenti(ler)
Akşam sefaları yavaş yavaş çıkmaya başladılar. Her sene kendi kendine çıkıyorlar. Bunlardan biri kotiledonlarını çıkardı.
|
2 Eklenti(ler)
Hardallar da çiçeklendi.
|
1 Eklenti(ler)
Papaver rhoeas- gelincik
|
4 Eklenti(ler)
Kaktüsler de tomurcuklanmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Büyük begonya açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Kalachoe'leri 4'ledik. Beyazımız da var artık, annem sağolsun. :D
|
2 Eklenti(ler)
Zeytinler de tomurcuklandı.
|
2 Eklenti(ler)
Zinnia'lar çıkıyor. Biri üç tane kotiledon çıkarmış bir de üçüz çiçek açsa. :dilli:
|
3 Eklenti(ler)
Kayısıda hem meyve hem çiçek var. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Kızımla beraber eşime aldığımız menekşe.
|
1 Eklenti(ler)
Muscarilerin çiçeği bitti, yumurtlama vakti midir acaba? Bakalım çoğalacaklar mı aşağıda? ;)
|
3 Eklenti(ler)
Fesleğenleri yanında çıkan hiçbir ekstra gübre vermediğim domates çiçek açtı.
Fazladan gübre verip saksılara şaşırttıklarımın yaprakları yanmıştı bazıları da çürüdü. Demek ki neymiş fazla iyi davranmayacakmışsın. :D |
Alıntı:
(Tabi ki şaka, yani öğrenmişmiyim diyerek öyle kendimden emin bir vaziyette atlayıverdim konuya.) :D |
Maşallaahhh...Biz daha meyve ağaçlarının çiçeklerini yeni görüyoruz...Siz meyvelerinini görmüşsünüz.İklimin güzelliğine bakar mısınız....:)) Çağlaları yemeğe başladınız tabi kii....:) Hepsi çok güzeldiler....Ama Mor salkımı benden önce resimlediniz yaaa....İşte can evimden vurulduuummm...Dermişim......:))
Benimkiler daha yapraklanmadılar, dahi......Ellerinize sağlık...Hayırlı mevsimler olsun.... Selam ve sevgiler....:) |
Alıntı:
Yakında sizden tüyoları alacağız Sn. YeniGine. :dilli: |
Alıntı:
Ben şimdiden davranıyorum nasıl olsa siz beni geçersiniz. :dilli: Öyle değil mi ne kadar önden gidersem o kadar iyi :D |
5 Eklenti(ler)
Bugün de bahçe temizliği ve fide ekimi yaptık biraz eşimle. Biraz da budama yaptım portakal ağaçlarının kurularını aldım bitmedi ama yapacak bir şey yok. İdare edecekler ;)
Bugün tünelleri açtım biraz gübre atıp çapaladım sonra tekrar kapattım tabi. |
2 Eklenti(ler)
Evimin duvarında davetsiz misafirler var. :D
|
3 Eklenti(ler)
Yenidünyalar....
|
2 Eklenti(ler)
Romanesco veronica
|
1 Eklenti(ler)
Mor salkım gülümsüyor sanki. :eek:
|
3 Eklenti(ler)
Kalachoe'leri sevmem boşuna değil. Bir aydan fazladır yavaş yavaş çiçekleniyor. Ben de uzun süre çiçeklenenleri seviyorum. Bunları haftasonu büyük saksılara aldım ama fotoğraflar saksıya almadan önce. :dilli:
|
Alıntı:
emeğinize sağlık. Selamlar |
Kalachoe ben de çok beğeniyorum. Fakat bahçede olurmu acaba? Bilemediğim için hep bakar bakar beğenir beğenir almadan geri dönerim.
Sayın hdoğan kalanchoe leriniz çok güzel çiçeklenmişler ve renkleri de harika... |
Alıntı:
Hedefim sadece sürekli yeşil veya hem yeşil hem açan çiçeklerle bahçeyi düzenlemek çünkü fazla vaktim yok. Eğer bunları yetiştirebilirsem ufak tefek işleri de kolayca yaparım diye düşünüyorum. Tabi bunları yapıyorum ama yaklaşık 40-50 tane gül fidanı var. :dilli: |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
20 ocakta ektiğim Çin lahanalarının şimdiki hali. Nemi seviyorlar, arada yapraklarını ıslatıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Cam güzeli bir tane açtı. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Geçen seneden kalan aslanağzı çiçek açtı. Saksıda ama yere indirmeyi düşünüyorum yanında bir tane de erik fidanı var.
|
2 Eklenti(ler)
Papatya da açmaya başladı. Kızım da gördü demin bana diyor babacım papatya açmış gördün mü diye? Babasına çekmiş bitkileri sevecek. :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025