![]() |
Alıntı:
Isparta gülü değil. Selam ve sevgilerimle. |
4 Eklenti(ler)
Bahçemden çiçekler.
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Doğadan hazan mevsimi görüntüleri.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçemden çiçekler.
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemden çiçekler.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki bazı güller
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Müğla-Akyaka ve Azmak koyu su altı görüntüleri
Eklenti 451603 Eklenti 451604 Eklenti 451605 Eklenti 451606 Eklenti 451607 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki güllerden bazıları
Eklenti 451612 Eklenti 451613 Eklenti 451614 Eklenti 451615 Eklenti 451616 |
2 Eklenti(ler)
|
Maşallah kasımpatları ve güller çoşmuş...
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kasım ayında karanfi saksısını filiz uçları dışarıda kalacak şekilde toprağa gömdüm.
Kardeşlenme oldu.Nisan ayında çelikleri ayrı ayrı saksılara dikerek çoğaltma yapacağım. Eklenti 479304 |
sayın muallim,bu ne güzel bir bahçe ellerinize sağlık.özellikle top kasımpatılarına hayran oldum. ve lalelerin mantıklı bir çalıma aralarındaki hercailerin,aklınızla bin yaşayın.herşey çok güzel. emeklerinize değmiş.sağlıklı güzel bereketli bol çiçekli günler diliyorum.saygılarımla
|
sevgili Muallim bahçeniz çiçekleriniz memleketimiz resimleriniz hepsi harika..iyiki bu resimleri bizimle paylaşmışsınız..
emeklerinize sağlık.. |
Selam Sayın Muallim heryerinde emeğinizin, alın terinizin olduğu çok belli olan bir bahçeniz var ne güzel bulunduğunuz yerin iklimide çok müsait olduğundan herşey yetişiyor, umarım bende sizin gibi profosyonel arkdaşlardan feyz alarak bahçeme bişeyler yapmayı başarabilirim. Bizim Anakara/Elmadağda yetişmiyor ama şansımı denemek için 1 tana zeytin fidanı diktim bakalım tutacakmı inşallah tutar size işleinizde kolay gelsin.
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu yıl biraz daha kasımpatı diktim. Seneye lale soğanlarım çoğalınca dikim alanı da artacak. Sağlıklı,mutlu ve başarılı günler dilerim. |
Alıntı:
Övgü dolu kelimeleriniz için teşekkür ederim.Beğendiğniize sevindim. Zeytinliklerdeki çalışmalardan arta kalan zamanlarda birşeyler yapmağa çalışıyorum. Esenlikler dilerim. |
Alıntı:
Şevk veren güzel kelimeleriniz için teşekkür ederim. Bahçem kendi alın terimdir.Allah müsade ederse daha güzelini yapmak istiyorum. Baharda bir büyük teneke(118 lt) yanmış hayvan gübresi verin. Yazın haftada bir , 30 lt yakın su verin. Kışın çok soğuk havalarda zeytin fidanın üstünü örtün,üşümesin.İnşallah uzun yıllar yaşar... Sağlıklı,mutlu ve başarılı günler dilerim. |
Sayın Muallim maşallah ne kadar güzel bir uygulama yapmışsınız... Laleler, sümbüller ve hercailer. Renk uyumlarını da çok güzel uygulamışsınız... Maşallah, ne kadar da çoklarmış... Ellerinize sağlık.
Hep hayalimdir çoğalsınlar, sizin tarlanız gibi bir görünüm elde edebileyim. Ama ne hikmetse ben çoğaltmaya çalıştıkça lalelerim azalıyor... |
Alıntı:
Beğendiğinize sevindim. Güzel olmasındaki etken sadece ben değilim. Bölgenin, arazi yapısının etkisi de çok. Zamanında dikiyorum. Yanmış ahır gübresi kullanıyorum, yabancı otlarını temizliyorum. Sağlıklı günler ve mutluluklar dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025