![]() |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Biz Yağmuru büyük bir hasretle bekliyoruz Muallim, Ankaranın bütün köylerinde yağmur duasına çıkıyorlar inaşallah dualarımız kabul olur:(
|
Alıntı:
Birkaç yıldır İç Anadolu istenilen yağışı alamıyor. Bizde yağış çok iyi. Her yağış sonrası doğa tekrar yeşile bürünüyor. İnşallah güzel yurdumun her yöresi istenilen yağışı alır. Bu vesileyle sağlık ve mutluluklar dilerim. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bir haftadır sık sık yağmur yağmakta, Pazar günü geceden lodos esti, sabahı tekrar yağmur yağdı. Lodos bahçelerde epey zarar verdi. Asmaların, meyve fidanlarının ve güllerin zeytin ağaçlarının dallarını kırdı. Bölgemiz bu yıl iyi yağış aldı.
Bahçemden bazı güller Eklenti 489842 Eklenti 489843 |
2 Eklenti(ler)
|
Sayın Muallim, maşallah bahçeniz, çiçekleriniz harika... Ben de geçen sene emekli oldum ve kendimi toprağa verdim. Sağlıkla keyfini çıkarmanız dileğiyle......
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Toprakla haşır neşir olmaya başladığınıza sevindim .Toprağa ne verirsen onu alırsın.Onda çalıştığında yorulursun,ama yetiştirdiğin bir çiçek,bir meyve bir beğeni yorgunluğunu alır götürür,içine tatlı bir mutluluk doğar. Kolay gelsin. Başarılar dilerim |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
4 yıldır kışları donan, ilkbaharda canlanan begonvil bu yıl kışın ılık geçmesiyle donmadı. İlk defa bu yıl çiçek açtı.
Eklenti 491437 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Portakallarımda yağışların bol olması nedeniyle aşırı meyve tutumu var.Haliyle bu meyvelerin bir kısmı ileriki günlerde yok olacaktır.
Doğa kendi planlamasını mutlaka yapar. Eklenti 491752 |
1 Eklenti(ler)
Gerektiğinde kullanmak için papatya topladık, kurutulacak.
Bu yıl yağışların iyi olmasından papatyalar çok büyüdü. Eklenti 491753 |
Bu güzel bahçede sevdiklerinizle birlikte nice yemekler ve çaylar paylaşırsınız sıhhatle inşallah....
|
1 Eklenti(ler)
3 yıl önce diktiğim, çekirdeksiz olduğunu söyledikleri nar bu yılda çiçek açtı. Geçen iki yıl da çiçek açmış,
meyve tutmamıştı, inşallah bu yıl tutar. Eklenti 491987 |
1 Eklenti(ler)
|
Göründüğü renkte mi? Harika görünüyor.
|
Sayın Muallim begonvilinize maşallah, rengiyle çok güzel görünüyor.
Sarmaşık gülünüzün rengine bayıldım ve ilk kez görüyorum. :( Fakat çiçeğini çabuk dökmesine üzüldüm. Bilmem ama belki de bir eksiği, isteği vardır özellikle araştırın lütfen. Yazık bu güzel renge. |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın YeniGine,h_dogan
Beğenileriniz için teşekkür ederim. Sarmaşık gülün rengi göründüğü gibi. Çiçeğinin ömrü kırmızı güller gibi uzun değil. Milas pazarındaki bir çiçekçiden almıştım. İsterseniz mevsiminde çeliğinden gönderirim. Bu vesileyle her ikinize de sağlık ve mutluluklar dilerim. |
Öneriniz için teşekkür ederim. Unutmazsam ben isterim. ;)
|
Ben de çok teşekkür ederim Sayın Muallim. Gönlünüze sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Zeytinliklerimde sıklıkla rastladığım; Yılan burçağı (yöremizdeki Adı),Yılanyastığı
Yenilmez, hayvanlara da yedirilmez. Eski yıllarda nedense yılan burçağı; gün dönümünde çok taze filizi olan fidanlara bağlanarak sıcaktan korusun diye kullananlar olurdu. Yöremizde Mayıs ayının son günlerinde yılan burçağı leş gibi kokar. Belgeselde izlemiştim. Bazı bitkiler leş gibi koku yayarak ilgili sinekleri kendilerine çekerek tohumlarının döllenmelerini sağlarlarmış. Sanırım yılan burçağı da aynı yöntemle üreme yapıyor. Eklenti 493587 |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025