![]() |
Siz de iyi ki varsınız. Gülen yüzünüz hiç solmasın efendim:)
|
Sevgili dalya, bugün gelmiştim ama kahve teklifini asla geri çeviremeyeceğim için tekrar geldim. Madem hava sıcak bahçede oturur kahvemizi yudumlarken çiçeklerimizden bahsederiz. Hatta bazen fincanları elimize alıp bak burası da böyle, şurayada. ...çiçekleri diktim, aaa bak nergisler filizlerini gösterdi, sümbüllerde tomurcuklarını göstermeye başlamış vs. gibi sohbet devam eder gider.
Kahvemi içtim gidiyorum. Elinize sağlık. Bende beklerim.:p Hoşçakalın |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 368428
acaba neydi? |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 368429
yerli sümbül |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 368430
papatya |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 368434
Eklenti 368435 baktım çok güzel uzamış, baston gül denemesi yapayım dedim bakalım nasıl olacak? |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 368440
kır menekşesi |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 368442
süsen |
2 Eklenti(ler)
|
Bahar kokuları geliyor burnuma sevgili dalya.. :eek:
Toprak uyanıyor, ağaç, çalı, çiçek uyanıyor.. bizi de uyandırıyor.. ne güzel ne güzel.. ;) |
Oğğ harika ,ellerinize sağlık. Sn.Sudenur un dediği gibi bahar kokuları geliyor.Kolay gelsin.
|
sayın dalya35 ellerinze sağlık çok harika olmuş ben aranıza yeni katıldım çok güzel
|
Dalyacığım, bahçenizi baştan tekrar gezdim:) Birşey sormak istiyorum: Bahçedeki bitkilerinizin - çiçeklerinizin hangilerini tohumdan yetiştirdiniz? Örneğin arada bir ipomea - sabah sefası var, tohumdan mı o da?
Limon fideniz de mi çekirdekten? O gözümden kaçmış sanırım, onun kış korumasını ne yaptınız? Okuduğum kadarıyla Sayın Merlict ve Sayın MSaygın arkadaşlarımız turunçgiller konusunda tecrübeli. Önümüzdeki yıllarda kış koruması için fikir verirler belki. Size linkini vereceğim bir mesaj var, o mesajda yazdığım diğer linklere - konu başlıklarına bakabilirsiniz vaktiniz olduğunda, zaten belki de çoktan bakmışsınızdır. http://www.agaclar.net/forum/balkon-...tm#post1096336 Bu bağlantıdaki 633 nolu mesajda başka sayfaların bağlantıları var, fikir edinmek için göz atmak istersiniz belki. Bir de şeyi soracağım: Bahçe duvarlarınıza saksı asmayı düşünüyor musunuz? |
Bu gün bahçeme baktım ki ne göreyim! Sevgili dostlarım ben yokken ziyaretime gelmişler hemde çok kalmışlar bahçemde haber verseydiniz keşke size çay demlerdim:( Sevgili Sudenur, sevgili gülenyüz, kokularıyla, renkleriyle bahar geldi gerçekten. Badem agaçları, papatyalar çiçek açtı. Benim bahçemde yavaş yavaş uyanmaya başladı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şimdi hangi mesajınızda gördüğümü hatırlamıyorum ama resimlerden birinde vardı sabah sefası, hani mor- lacivert gibi çan şeklinde çiçekleri olan sarmaşık, direk gibi birşeye sardırmışsınız. O ve ona benzer sarmaşıklar arsız olur derler ya - kolay yetişir filan dedikleri için tohumdandır diye düşündüm. Bana da bir arkadaşım göndermişti. Hem saksıya hem de apartmanın önüne ekmiştim, saksıdaki hastalandı. Apartman önündeki de geç ektiğim için pek büyümedi ama ne olur ne olmaz diye geçen çiçeklerinden sonra tohumlarından aldım:) Siz de alsaydınız:) Onun da çiçekleri akşama kapanıyor, akşam sefasının tam tersi:)
Limonu da yaparsınız, deneyin ne olacak. Kendiniz evde de çimlendirin, sonra bahçeye dikersiniz, ben de çekirdekten ekmiştim. Veya evde saksıda yetiştirirsiniz. Denemek bile güzel oluyor bence değişik şeyleri. Tohumdan hercaileriniz büyüdüler mi? Sardunyalarınızı nasıl çoğaltıyorsunuz? Çelik haricinde tohum topladınız mı onlardan? Ben de onu denemedim hiç, belki denerim. Duvar için http://www.agaclar.net/forum/peyzaj-...leme/28095.htm bu bağlantıya arada bakabilirsiniz, çok güzel örnekler ekleyebilirim oraya. Bir de yanılmıyorsam Sayın Zafer İnandıklı'nın sayfasında gene duvarda saksılar vardı, hatta seramik karolardan bile saksı yapmış kendisi - inşallah doğru hatırlıyorumdur. Orada da güzel örnekler var:) Dur bak geri geldim ben gene, çok güzel birşey var, ondan da olsun bahçenizde. Başka yerlerde de resmini gördüm ama vereceğim bağlantıdaki mesajda da resmi var, Sayın ayazkentli'nin bahçesinden - 351 nolu mesaj. http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post998934 Sevgili Sudenur da görür buradan sanırım, o da diksin bahçesine, ikiniz de alıverin işte, ne güzel renkleri:))) Alın alın:) |
Emeklerinize sağlık, yorgunluğa değmiş.
|
Merhaba Sevgili dalya35,
Hayalimi gerçekleştirmişsiniz, eviniz ve bahçeniz muhteşem olmuş. Darısı başıma :) Bahar çalışmalarınız için kolaylıklar dilerim... |
Günaydın sevgili dalya35; budamalarınızı yaparak bahçenizde bahar çalışmalarına başlamışsınız, çuhalar, sümbüller, süsenler ve diğer bitkiler güzellikleriyle size merhaba demişler bile, baharda her zamanki gibi güzel bir bahçe izleyeceğiz.
Emeklerinize sağlık, sevgili dalya35 herşey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle... |
Bodrum dan sevgili berduray, Tokat, şırnak, cizreden jeozuu, hoş geldiniz efendim. güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum her zaman beklerim:p
|
Fotoğrafları cep telefonuylamı çekiyorsunuz.:confused:
Netlik ve renk bazılarında çok kötü..:( El titremesimi oluyor:D |
Hayır sevgili KAPTANzst, fotoğraf makinesi ama maalesef yaşlandım artık elim titriyor;)
|
:DBanamı dediniz yaşlandın diye:D
Allah uzun ömürler versin siz çok daha gençsiniz. Makine ayaları kötü o zaman. Varsa fabrika ayarlarına git menüsünü uygula. Bazen bende fazla kurcalayınca karıştırıyorum. Makineyi fabrika ayarına sıfırlıyorum. Ohhhhh diyorum:p Kolay gelsin |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025