![]() |
419 nolu mesajda söz ettiğim bitkinin linkini veriyorum Sevgili Dalya:
http://www.agaclar.net/forum/sarilicilar/8366.htm Ancak bu değil sanırım. Resimlere tekrar bakıyorum, kesinlikle değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çünkü, sizin killi taş üretiyor dediğiniz topragınız eksi kutupludur. Potasyum, mağnezyum, kalsiyum gibi artı kutuplu ve bitkiler için oldukça önemli elementleri üzerine çekerler. Dolaysı ile sizin toprağınız taşıdığı bitkiye yarar besinler sebebiyle oldukça zengindir. Esas mesele o toprağı yumuşatıp,bitkinin köklerinin daha derinlere ulaşmasını sağlamaktır. İşiniz kolay değil, zamanla halledeceksiniz eminim. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Ormandan toplanan torf bahçeye yığılacak üzerine, yanmış koyun gübresi, kum,odun kül'ü, bulabilirsem perlit, harmanlanıp bahçe toprağına karıştırılacak. İşimiz çok :)
|
Ağaclar.net ve bilgi kıskanc'ı olmayan, sevgili doğa sever dostlarım sayesinde ne güzel şeyler öğreniyorum.
|
Alıntı:
Clematis cirrhosa |
Alıntı:
|
Sevgili Dalya35, sizin için birkaç link veriyorum forumdan, belki ihtiyacınız olan ya da işinize yarayacak bilgiler vardır içinde.
http://www.agaclar.net/forum/peyzaj-...nleme/4179.htm http://www.agaclar.net/forum/peyzaj-...nleme/6617.htm |
:))) Ben de yani postu bir serdim sizin bahçeye;), çıkmak bilmiyorum:D
|
Alıntı:
Geçen sene de ben de ormana gittiğimde elimde kürek bitki sök, poşetlere toprak doldur, solucan ara, topla. Yürüyüş yapanlar dönüyor bakıyor, duruyor bakıyor, bazıları da iyice merak edip sordu: Ne yapıyorsunuz? Dedim toprak alıyorum ve solucan topluyorum. Herkes de bana bir garip garip baktılardı. Baksınlar!.. Oh ne mutlu oldum yaşasın çok güzel şeyler elde ettim. Neyse gezdim, bakındım eve gelip de o toprağı ve solucanları bahçeye dökeceğim heyecanı!.. Bir baktım ki hiç solucan yok kaybolmuş gitmişler. Hâlâ merak ederim o solucanlar ne oldu? |
"Hâlâ merak ederim o solucanlar ne oldu?"
:)) Sıla hasreti:)) Evlerini özlemişlerdir:dilli:;) |
:( Bir sürü de toplamış sevinmiş idim iri olanlarından. Ama bahçeye poşetteki toprağı boşaltıp da içinde hiç solucan göremeyince. Şok oldum, üzüldüm. O an bir komşum yanımda idi demek ki bayağı bir acımış halime ki, 1 hafta sonra Sema ben senin için solucan biriktirdim deyip bir sürü solucan getirdi bana. Sağolsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yalvarıyorum hiç kimse benim için solucan biriktirmesin!
|
Sevgili intibah, bahçeme sessizce girmiş geziniyor.Hoş geldiniz..... Hemen bir kahve ikram etmeliyim:)
|
Sn Dalya35 sizde benim bahçeme sessizce girmiş geziniyorsunuz.Kara Lahanaları beğendiniz mi.Çıkarken fikirlerinizi belirtmiyorsunuz.Sevgi ve Saygılar
|
Alıntı:
|
Hoşbulduk sayın dalya35.. Çiçekleriniz arasında kayboldum. Ellerinize sağlık. Yeni evinizde güle güle oturun...
|
Hoş geldiniz efendim. Şeref verdiniz:p
|
Günaydın Sn dalya35,yine yakaladım sizi bahçeme girip merhabalar demeden çıktınız.Küsüm mü şimdi.Şaka bir yana gününüzün güzel olması dilegiyle.
|
Kimseler görmeden bir bakıp çıkayım diyorum fakat hep yakalanıyorum:) sizin de gününüz aydın geçsin.
|
Sn dalya35,hepiniz iyi ki varsınız.Ağaçlar Net in en güzel yanı ne biliyor musunuz. Aile gibi ortam olması ve hepimizin aynı şeyden hoşlanması (çiçeklerden bitkilerden) çok güzel....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025