![]() |
Alıntı:
|
Sevgili KAPTANzst, siz uyarmasaydınız benim bitkilerim de ölecekti :( Çok teşekkür ederim :)
|
Sevgili perimar, mandalina fideniz için üzüldüm.... Fakat bu sitede böylesine duyarlı ve güzel insanlar olması beni çok mutlu etti. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
|
Acemi çiftçinin yapacağı iş bu kadar olur işte!...Sitede sarıp sarmalanmış ağaçları çiçekleri görünce, hımmmm demek soğuktan böyle korunuyormuş diyerek hemen bende harekete geçtim. Bir bilene danışmadan, sadece resimlere bakarak yaparsam böyle olur tabii. Allah'tan, doğru yerdeymişim de, çok sevgili dostlar benim bitkilerim'in kurumasına, ölmesine göz yummadılar kurtardık sayenizde:))
|
sayın dalya güle güle oturun çok güzel yapmışşınız allah huzur verinsin mutlu olun
|
Bizler teşekkür ederiz sayın dalya35
|
Alıntı:
|
Kış
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
açmaya devamEklenti 358794
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 358797
asmalarda sonbahar |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 358798
sümbüller hızla çoğalıyor Eklenti 358799 nergis misss kokulu nergis nihayet açtı Eklenti 358800 kadifeler yorulmadı açmaktan |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 358803
seni gidi küçük yaramaz seniii Eklenti 358804 demek ki yaprakları yiyen sendin!! Tüm güzelliğine rağmen seni imha etmek zorundayım:( |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 358805
köyün girişinde dev aleovera |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 358806
açmak için efor sarfeden zakkum Eklenti 358807 Bodur karanfiller. Boyları küçük ama kokuları büyük:) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 358813
benjamin yerini pek sevdi. Eklenti 358814 orkidem yeni çiçek açıyor sanırım:) Eklenti 358815 diğer de yeni yaprak çıkarıyor:) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 358819
şunların güzeliğine bakın |
Sevgili Dalya35; bu kücücük yaratıklar yazında benim kokulu isparta güllerime dadanmışlardı. Hergün tırtıl avına çıkıyordum. Arapsabunu solusyonu hazırlamıştım ama fayda etmemişti. Baktım güller elden gidiyor çiçekçiden ilaç karışımı aldım uyguladım ve rahat nefes aldım. Inşallah bu sene gelişir güllerim..
Bu arada maşallah güzel görüntüler devam ediyor. Elinize emeğinize sağlık.... |
Sevgili sevgi, tırtıl,kırmızı örümcek olduğunu zannettiğim bir böcek ve salyangoz. Bunlar beni deli eden MUHTEŞEM üçlü
|
4 Eklenti(ler)
|
:eek: Ama haksızlık bu!
Biz Ankara ayazında dışarı çıkarmaya korkarken burnumuzu, siz baharı yaşıyor gibisiniz oralarda. :dilli: Çok güzel efendim, çok çok güzel.. uzun süre çakılı bıraktınız beni ekrana. ;) |
Sevgili Sudenur, evet burada gerçekten baharı yaşıyoruz.Resimlerin hepsi yeni çekildi yani hala açmaya devam ediyorlar:) Benim yaşadığım bölge rakım olarak biraz yüksek. İzmir'le aramızda ciddi derece farkı oluyor (yani daha soğuk)fakat diğer bölgelerle kıyaslanınca yinede şükür diyorum çünkü ben soğuk havayı hiç sevmem:)
|
Günaydın,
Yeni yılın ilk ziyaretini size yapmayı nicedir planlamıştım. Benim ilk konuğum olduğunuzu unutamam zira!.. İyi ki de yapmışım bunu; güllerinize nazar değmez inşallah... Sevgilerimle... |
1 Eklenti(ler)
Günaydın sevgili Ben fakir, nazik ziyaretiniz beni mutlu etti hoş geldiniz:) yeni yılda sağlık ve rengarenk bir bahçe diliyorum size:)
Eklenti 359049 sevgilerimle... |
Şşşşşttt sessiz olun bahçeme sayın ciceksever70, girmiş sessizce etrafı kolaçan ediyor:))))
|
Sevgili dalya35 ancak bitirebildim. Öncelikle eviniz de bahceniz de hayirli olsun. Ben bu aralar yogunluktan ancak bir bahce gezebiliyorum zar zor. Cok keyifliydi olusum asamalarini izlemek. Ben yorum yazana kadar zaten sizin ev iyice kalici halini almis bile. Bu karamsar gri kis günlerinde rengarenk cicekleriniz icimi acti. Naylon uyarisini ben de yapacaktim ama cok sükür baska arkadaslar benden önce davranmis. Icim gitti buharlasmis bitkileri görünce. Bu hatalari ilk zamanlar biz de yaptik. Naylonla sardigim bitkiler icten buharlasip distan dona maruz kalinca cam gibi citir citir kiriliverdi. Olsun hatalar yapa yapa ögreniyoruz. Sevgiyle kalin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025