![]() |
Merhabalar Sn. cemo; ilginiz ve beğenileriniz için çok teşekkürler.
|
Merhaba,nasilsiniz Antalyadamisiniz ben gecen geldim hep aklimdaydiniz cicek icin ama kizim hastaydi gidip kaleden alamadim zaten antalyada da oyle bir kosturdum ki aksam alanyaya dondugumde bayginlik gecirdim:) 2 saat git 2 saat don,hastane de cok yoruyor insani,ama birsekilde ulastirmak isterim birsey soyleyip yapamayinca cok rahatsiz oluyorum.Bahceniz cok guzellesiyor cok sanslisiniz daha guzel cicekler bulun insallah..Bu arada antalyanin neresindesiniz gerci bilmiyorum antalyayi ama:)
|
Sayın milaca2010;
Çok güzel bir bahçeniz var. Bir yazlık bahçesi için oldukçada geniş. Bitkileriniz, otsu olanları dışında büyüdükçe mutlaka dahada güzelleşecekler. Nitekim Fresialar birkaç gün sonra dahada albenili olacaklar. Antalya iklimine uygun en güzel iki bitkiyi dikmişsiniz. Begonvil ve Starliçe. Geliştikçe, görsel olarak dahada hoş bir görüntü sergileyeceklerdir. Güle güle keyfini çıkarın. |
Alıntı:
Esen kalın... |
Sn. Orhan Özbilgiç; değerli yorumunuz ve ziyaretinizle Bahçe sayfama onur verdiniz.
Sizleri değerli ustaları izleyerek ve deneyimlerinizden faydalanarak, bahçe bakım ve uygulamalarımızda hatalarımızın mimimuma ineceğine inanıyorum. Saygılarımla,esen kalınız... |
"Cereus, Epiphyllum oxpetalum"
2 Eklenti(ler)
Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin)
Sn. Zaferinandıklı bey'in gönderdiği Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) oldukça sağlıklı görünmesine rağmen henüz hiç bir gelişme yok, uç kısmında havai kökler belirdi, her an filiz verecek anlamındamıdır? |
"Yeniler"
5 Eklenti(ler)
Adlarını bilmediğim yeni Kaktüs ve Sukulentler.
|
"Yeniler"
5 Eklenti(ler)
Devam, ikinci fotoğraf Aloe juvenna mi acaba?
|
sayın milaca 2010 Cereus, Epiphyllum oxpetalum" nın sanki yapraklarını dikmiş gibi. Yoksa bitkilere operasyon mu yapıyorsunuz.?
|
Haklısınız Sn fikreteren; eskiden ameliyatlarda atılan dikişlere benziyor.
Aslında operasyon yapacaktım fakat müdahele ettiler. Köklerin çıktığı kısımdan kesip ekmeyi düşünmüştüm açıkçası, biraz daha sabırlı olmalıyım. Ziyaretiniz için teşekkürler, esen kalınız... |
Kaktüslerinizin hepsi çok güzel ama son resimdeki kaktüsü çok beğendim. İlk defa görüyorum bu cins kaktüsü.
|
Sn. mandalinleerik; İlginiz için teşekkürler, sukulentlerde ismiyle ilgili hiç bir bilgi bulamadım.
Esen kalınız... |
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Sardunyanın üzerinde oldukça yoğun tomurcuklanma var.
Bahçeye diktiğim Manolya çelikleri, tepe noktalarını kesmeden ve patatese saplayarak diktik, bakalım sonuç ne olacak. Limonda tomurcuklanma oldukça yoğun bakalım kaç tanesi hayatta kalmayı başaracak. |
"Ranunculus"
5 Eklenti(ler)
Ranunculus Düğün çiçeklerimin ilk açanı pembe ebruli, çok naif adeta tül gibi.
|
"Yasemin"
5 Eklenti(ler)
İthal yaseminim 3 yıllık.
|
"Yasemin"
5 Eklenti(ler)
Yeni çeliklediğim Sarı yaseminlerim ve mor salkımlar.
Aloe vera familyasının çiçek tomurcuğu. |
Çiçekleriniz hepsi de birbirinden güzel. Fakat sarı yaseminleriniz köklü değil sanırım çiçekliyken mi diktiniz?
|
Çiçekli olanda var çiçeksizide sn. mandalinleerik; henüz köklü değiller 10, gün kadar oldu diktiğim, artık şansımıza:))
İlginize teşekkürler. Esen kalınız... |
Kaktüsler, kendi dizaynınız olan saksılar, bahçeniz, hele o ranunculus beni benden aldı. Muhteşem görünüyor, fotoğraflarda süper. Size kocaman maşallah, bahçeniz çiçeklerle donansın, bizde o güzel kareleri her zaman izleyelim inşallah. Sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
Belki diye diktim sn. mandalinleerik; İnşallah inşallah:) Ağustos ayında sarmaşık gülün en uçlarından diktiğim dallar şu an çok güzel oldular.
Aklımda kalacağına toprakta kalsınlar diyelim. Esen kalınız... |
Temenni ve güzel dileklerin için çok teşekkürler sevgili ipektuğçe; Aynı güzelliklerde sizin bitkileriniz için olsun:)
Sevgilerimle... |
İthal yasemine bayıldımmmm...
Pesbembe acıyor birde off. Alınacaklar listesine eklendi kendileri. Bitkilerinize cok güzel bakıyorsunuz belliki. Onlarda şımarıp duruyor. Ellerinize sağlık. |
Kokusuda çok güzel Sn. cemo; ilginiz için çok teşekkürler.
Henüz tam detayıyla gezemedim sizin güzel bahçenizi, ayrıca balkonda kuzine olayını bende düşünmüştüm, eşim itiraz etti, şimdi sizi örnek göstereceğim:) güle güle oturun kestaneler börekler, fırında kompir aman aman çok keyfli vallahi. Esen kalınız... |
Alıntı:
Barbekünün duvarına hala baca acamadım:mad: |
"Lavanta"
5 Eklenti(ler)
Lavanta (Lavandula Rotondifolia) çelikleri.
|
Sn. Milaca, Lavantalar çok güzeldir. Hem görüntü olarak hem de o güzel kokusuyla. Yaz kış hep bizimleler. Bahçemizde de var geçerken dokunmadan edemiyor insan. Umarım köklenip kocaman olurlar.
|
"Lavanta"
3 Eklenti(ler)
Lavanta (Lavandula Dentata)
|
"Papatya & Gazanya"
5 Eklenti(ler)
Bodrum Papatyaları ve Gazanyalar.
|
Papatya & Gazanya
5 Eklenti(ler)
Papatya Gazanya ve Frezyalarla devam edelim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025