![]() |
Sayin Lunlun
Pazar dahil her zaman gelebilirsiniz. Geleceğiniz günü haber verirseniz bende serada olurum. Görüşmek üzere Sağlıcakla kalın :) |
Nur Hanım,
Mutlaka haber vereceğim size. Sera nefis olmuş, mutlaka gelmemiz lazım. agaclar.net üzerinden satış yapacağınız zamanı da iple çekiyorum. Görüşmek üzere İşlerinizde kolaylıklar dilerim. |
Sayın nrkrkmz,
Siz akşamları buradan nasıl ayrılıyorsunuz. Harika görüntüler. Tahminim akşamları ayaklarınız sürünerek, sabahları ise koşarak gidiyordur. Selamlar, sevgiler, saygılar. |
Aynen dediğiniz gibi :) iyiki seranın içinde aydınlatma az :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili nrkrkmz
Cattleyaların kokularını duyar gibiyim, inşallah en kısa zamanda geleceğim. Seni ararım. |
Bana da haber edin. Ben de geleyim. :)
|
Sevgili Güler hanım :)
Başımın üstünde yeriniz var ne zaman isterseniz buyrun beklerim. Sayın drhegeli, Seranın kapısı her zaman açık buyrun beklerim:) Güler hanımı beklemenize gerek yok yeterki bir telefon edin de bende serada olayım :) |
Alıntı:
|
Sayın Korkmaz
Teşekkür eder iyi günler dilerim
|
Açık açık yazacağım resmen dibim düştü yani,maşallah derken dilimde tüy,derman kalmadı.Gerçekten elinize,çabanıza,gayretinize sağlık.Hele hele vandalar off yaa ben de vanda istiyorum.Ben de kendim yapı marketlerden ölmeye yüz tutmuş ucuza satılan orkideleri alıp,canlandırıp arkadaşlarıma hediye ediyorum.Ama vanda bulamadım :(
|
5 Eklenti(ler)
İstanbula kış, seramıza yaz geldi :)
|
5 Eklenti(ler)
of of of...
|
Çok güzeller.Özellikle cattleyalar.Gerçekten muazzam.Orada olup bu güzelleri görmeyi,koklamayı çok isterdim.Sanırım bu gidişle dayanamayıp sırf onları görmek için seranıza bir çıkartma yapacağız(bir kaç kişi).Tekrar tebrik ediyorum.Bu arada cymbidiumlar kokuyor mu?
|
Of ki ne of. Gerçekten muhteşemler. O saksının dibindekiler gerçek mantar mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
SAYGILAR SUNUYORUM. |
Alıntı:
İnşallah önümüzdeki yaz ya da kış döneminde işlerimden fırsat bulabilirsem seranızı ve sizi ziyaret etmekten mutluluk duyacağım. Sevgiyle kalın... SAYGILARIMLA. |
5 Eklenti(ler)
Vandalarımızın birkaçı.
|
Alıntı:
Sayin Sagen, Ziyaretinizden memnun oluruz. :) Ne zaman isterseniz buyrun. Saygilar. |
Sevgili Nur, 05.01.2013 cumartesi günü müsait misin, seraya gelmek istiyorum?
|
Buyrun bekliyorum :)
|
2 Eklenti(ler)
logbook uma göre kodu "#35" 20 seneden beri bende bir sp. sayısı tam uydu. Ve geçende serada iki saksı birden açmış.
Eklenti 359253 Eklenti 359254 Nur hanımın resim eklemesini daha çok beklerdim... ekledim oldu :D |
Nefesim kesilerek izliyorum bu güzellikleri.
|
Alıntı:
|
Aman allah'ım bunlar nasıl güzellikler böyle... Oraya gelip hepsini çalabilirim::)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hepsi birbirinden harika, ama ilk resimdeki üçlünün sergilediği renk cümbüşüne hayran oldum. Allah nazarlardan korusun., SAYGILARIMLA. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025