![]() |
2 Eklenti(ler)
Psychopsis durmaksızın açıyor...
Sera yavaş yavaş şenleniyor. Phaller başladı Cattyler de geldi gelecek. Eklenti 332861 Eklenti 332862 Ephesos'un emekleri meyve vermeğe başladı. "-Bunları biz açtırdık" derken de yüzü gülüyor. :D |
Nur hanım, yaklaşık bir saattir buradayım, kilitlenmiş durumdayım ( bu arada işyerindeyim bu saatlerde bana sorulan soruları doğru cevap verip vermediğim konusunda biraz şüpheliyim) İnanılmaz bir başarı seraya bayıldım İstanbula geldiğimde kesinlikle ordayım.
Kutluyorum. |
1 Eklenti(ler)
Hoyalar da açıyor. Çoğu türleri çelikledik köklendirdik saksılara aldık.
Bir örnek vermekse maksat... Hoya montana... Kırık beyaz ve hatta krem rengi parlak kırılgan bir porselendenmişçesine kusursuzca çiçekleri. Eklenti 334001 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Hayırlı olsun uğraş ve beklentileriniz, macera/merak/özveri sizi nerelere sürükledi, güzelliklere... ''Şeytanın Ergen Dibi Beklemesi'' deyişini anımsatırcasına bir hâl:))). Çok güzel bir şey, insanın sevdiği işten hem zevk hem de nema alması. Üstüne de dostluklar katmerli oluyor. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz buyurun gelin. :) |
Sayın mrduran,
Teşekkür ederim. Sizi de yanımızda görebilsek :) Belki yolunuz buralara düşer.. Saygılar :) |
nur hanım sayfanızı yeni keşfedenlerdenim üzülerek söylüyorum:( nasıl daha önce görmemişim diye hayıflandım açıkçası, orkideleriniz muhteşem ellerinize emeğinize sağlık.Hoyalar aynı keza ama bir sorum olucak size.Acaba satış yapıyomusunuz? bu kadar büyük seranız var,bunların hepsi hobi amaçlı değildir sanırım.Eğerki satışınız varsa bundan faydalanmak isterim.Sağlıklı mutlu günler GAZİANTEPTEN SELAMLAR
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Teşekkür ederim:) Evet satışım var. Şimdilik seradan satış yapıyorum. Yakın zamanda Orkide ve Hoya için forumda satış sayfası açacağım. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Diğerlerinin peşi sıra Silver pink de açtı.
Fotoğraf iyi değil cep de macro çekimi beceremedim. Eklenti 336859 |
Merhaba....
Herşey çok güzel herkesin emeğine sağlık... Kolay gelsin... Hayırlı uğurlu ollsunlar... |
Satışları Merakla bekliyoruz.
|
Nur Hanım çok yoruldunuz çok emek verdiniz sonuç mükemmel.:) Ben de uzun zamandan beri sizi ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bu ara orkide başlıklarını baştan sona okumaya başladım. Biraz daha ders çalışayım, başlıklardaki bilgileri iyice öğreneyim sonra gelmek istiyorum.:)
Alıntı:
|
Sevgili Zenfree
Ne zaman isterseniz buyrun... :) |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Seranın son açaları...
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
sanırım bu güzelliklere aşık olmamak elde değil. akşamları nasıl bırakıyorsunuz ve sabahları nasıl koşuyorsunuz merak ediyorum :) resimler için teşekkür ederim gözlerimde bayram etti :) hayırlı bayramlar
|
Buyrun sizi de bekleriz :)
|
1 Eklenti(ler)
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
|
1 Eklenti(ler)
Herkese İyi haftalar.
Nur hanımı beklersek resim koyması için yandık... Sezonun ilk Beyazı Eklenti 343683 |
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Praecox :D
Uzun süredir internete bağlanamıyordum. O yüzden forumda ki yazılarımda aksamalarım oldu. Bu sezonun ilk çiçeklerinden birkaç tane de ben koyayım. Eklenti 343849 Eklenti 343856 |
2 Eklenti(ler)
Serada çiçekler tüm hızlarıyla açmaya başladılar. Teker teker foto çekip yüklerim hayallerim suya düştü :)
Yeni açanlardan... Bu Dendrobiumların renklerine hayranım :) |
1 Eklenti(ler)
Bu sene 3üncü kez açan Psycopsis
|
2 Eklenti(ler)
Açmaya hazırlanan Cattleya
Eklenti 346372 yarın sabah tam açmış olacak ve mis gibi kokusu seraya yayılacak Eklenti 346374 |
2 Eklenti(ler)
Hoya Lobii
Yavaş yavaş tanımaya başladığım Hoya (Mum çiçekleri) sanırım yerlerinde mutlular ve açmaya devam ediyorlarEklenti 346378 birer birer acele etmeden açmaları ayrı güzel Eklenti 346379 |
Nur Hanım Merhaba,
Bir Pazar günü ziyaret etmek istesek uygun olur musunuz? Yoksa Pazar hariç bir gün mü daha uygun oluyor sizin için? Kolay gelsin efendim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025