![]() |
Alıntı:
O hoş sıcacık davetinize defalarca teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın GÜLER ve PREACOx 'a dediğim gibi en kısa sürede yanınızda olacağım. Sevgi ve saygılarımla. |
"Hayal Bahçem Botanik Günleri" oluşuyor galiba...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Nur Hanım,
İstanbul toplantısında çekilişe koyduğunuz orkidelerden biri bende:) Tavsiyelerinize uyarak gözüm gibi bakmaya çalışıyorum. Güzel çiçeklerini gösterdi. Tekrar teşekkür ederim. Eklenti 365978 |
Keyifle buyutun.... uzun seneler cicek versin size.. :)
|
Amin:)
|
Orkide satış sayfasını açtım. Paphiopedilum ve Ludisia Discolor la açılışı yaptığım sayfa Cattleya- Cymbidium ve diğer orkide çeşitleri ile devam edecek.
|
Hayırlı uğurlu olsun Nur hanım.
|
Sevgili Nur (nrkrkmz-yazmam icabediyor ama inan zor geliyor ve hep kopyala-yapıştır yapıyorum) çok sevindim.
Hayırlı, uğurlu olsun. Cattleya ve Cymbidium'ları bekliyorum. |
Nur hanım tebrik ediyorum. Umarım güzel ve bol satışlar yaparsınız.
SAYGILARIMLA. |
Sayın Nilgun_dogan, Güler hanım ve Sagen iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Bir türlü gelemedim seraya, ama çok şükür siz satış yapmaya başladınız. :) Bol kazançlar diliyorum. Çeşitlerinizi de heyecanla bekliyorum. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Coelogyne cristata
2 Eklenti(ler)
|
Önce kocaman bir maşallah dedikten sonra, bu güzellikleri gördükçe nasıl da derin derin içimi çektiğimi bir bilsen derim.
Ellerine sağlık. Cattleyaları bekliyoruz. ;) |
Sn. nrkrkmz; seranız hayırlı olsun.
Bol kazançlar diliyorum... |
1 Eklenti(ler)
|
İnşaallah eylül- ekim aylarında bunlardan elimde olacak...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 455054 |
Tek kelimeyle muhtesem , sizi gönülden tebrik ederim...
Genelde cattlealarin actigi dönemlerde iznimiz olmuyor ama eger öyle bir imkanım olursa mutlaka gelmek isterim, hayırlı bol kazançlar dilerim... |
Kazancınız bol olsun...Muhteşemler....
|
Sayin cörekotu ve sonkez :)
Begendiginiz icin tesekkur ederim. Ne zaman isterseniz buyrun. Saygilar |
2 Eklenti(ler)
Herkese iyi haftalar... evde bulunan orkidelerim kökleri çürüdüğü için gerekli bakımı yaptıktan sonra ev içinde sera yaptım. Onları ne kadar sürede sulamalıyım, kök olması için hangi besin gübresini vermeliyim ve onu nerde bulabilirim. Bu arada yaprakları temizlikten sonra iyice yumuşadı et gibi oldu. Geceleri 2 3 saat pencere önünde havalanıyor, bu zamanda yaprak biraz sertleşiyor. Ama sağlam olan bi tane var onun gibi olmuyor. Gerekli bilgiler için yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.... |
orkide serası nerede ?_
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025