![]() |
Sevgili Sudenur: Taş saksılarına bayıldım.Bahçen de bahar gelmiş artık,çiçeklerin çok güzel.Ellerine sağlık arkadaşım.Bir ara taş saksıları nasıl yaptırdığını anlatabilirsen sevinirim :)
|
Sevgili perimar kusura bakmayın yanıt vermekte biraz geciktim. :o Taş saksılığım, saksıya dönüşmeden evvel boş bir arsaya atılmış logar çemberiydi. ;) El arabasıyla bahçeme taşıdım ve kalekimi koyu kıvamda kararak denizden topladığım taş ve deniz kabuklarını üzerine sapladım. İki üç gün sonra da daha uzun süre dayansın diye yat verniği ile vernikledim. İnanın çok basit, kolaylıkla yapabilirsiniz, saygılar, sevgiler..
Sevgili YeniGine ablacığım ve kıymetli ziyaretçilerim beğenileriniz için teşekkür ederim.. ;) |
Sevgili Sudenur, bahçen baharla beraber daha da renklenmiş ve tabi ki güzelleşmiş. Çabalarının ödülünü bolca alıyorsun, tadını çıkar bol bol. Keyifli yeşilli güzel günler dilerim.
|
Gönlünden ne geçiyorsa senin de olsun Gökçe'cim. ;) Ziyaretine çok memnun oldum, uğradığın için teşekkür ederim.. :)
|
Sevgili Sudenur'um az önce Sayın adneser'in bahçe sayfasında okudum, çok üzüldüm. :( Kıyamam; geçmiş olsun... Şimdi nasılsın?
|
Teşekkürler Sudenur, geçirdiğin ev kazası için de çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
|
Teşekkür ederim ablam, dün sana söylemedim üzülme diye. :o
Daha kötüydüm, yumruk yemiş gibi şişmişti sol gözüm ve yanağım ama bugün daha iyiyim, şeklim kaydı biraz ama buna da şükür.. :) Teşekkür ederim Gökçe'cim.. :) |
:( Canım Sudenur'um çok üzüldüm gerçekten; Allah'ım esirgesin. :( Hani nazar derler ya; ben nazara inanırım... Dikkat et kendine; canın da nasıl acımıştır. Neyse bununla kal; Allah'ım bunu unutturmasın.
|
Büyük geçmiş olsun sevgili Sudenur; kimbilir nasıl canın acıdı, çok kötüdür yanık acısı, umarım ki hiç bir iz kalmaz yüzünde, tedavini ihmal etme sakın, sevgili Yeni Gine arkadaşıma katılıyorum.
Kendine dikkat et, sağlıklı günler dileğiyle. Sevgilerimle... |
Sevgili Sudenur,
Büyük geçmiş olsun,kısa sürede iyileşirsiniz umarım.Sayfanızda yazmamışsınız,ben de iletilerden okudum. Bahçeniz renklenmeye başlamış.Ev içindeki bitkileriniz de çok güzel görünüyor.Emeklerinize sağlık. |
Sevgili Sudenur, çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş, iyi ki gözüne birşey olmamış. Bazen ev kazaları daha kötü olabiliyor. Çok dikkat et kendine.
Sağlıcakla ve hoşçakal. |
5 Eklenti(ler)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. ;) Günden güne iyiye gidiyor yanıklarım. Verilmiş sadakam varmış gerçekten, görebilmek, koklamak, dokunmak büyük nimet, hiç bir uzvumuza zeval vermesin Rabbim.. Amin..
Bahçeye çıkıp bir kaç çekim yaptım.. Coştukça coşan Çuha'larımın seyrine doyum olmuyor.. Eklenti 385127 Eklenti 385128 Hercailerime eşlik edecek Lale'lerim birkaç güne kalmaz açarlar gibime geliyor.. Eklenti 385129 Sayın pria'dan aldığım Nergis'lerimi yakın çekimle fotoğraflasaymışım daha iyi olacakmış.. :rolleyes: Eklenti 385130 Muscari Nergis kardeşliği.. :eek: Eklenti 385131 |
Sevgili Sudenur,
Geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim öncelikle. Onunla geçmiş olsun inşallah. O güzel yüze nazar değmiş belli ki... Umarım en kısa sürede sadece kötü bir anı olarak kalır ve o güzel yüz çiçeklerine baktıkça daima gülümser... Sevgi ve sağlıcakla kal... |
Geçmiş olsun, sevgili Sudenur. Yanık çok kötü bir olay, iki üç sene önce ben de yağ dolu tavayı başımdan aşağıya giymiştim. Kızgın tava elimde diğer elimde gazete, altına sermek için, balkon yağmurdan ıslanmış, ayağım kaydı. Yağ yerlere dökülmesin kurtarayım derken tavayla beraber düşüp boynum kollarım yanmıştı.
Sayın pria'dan aldığınız nergislerin mümkünse yakın çekimlerini yükleseniz. Çok güzel açmışlar, sanki kokuları buraya kadar geldi. Ben saksıya dikmiştim, korktuğum başıma geldi, başaramadım. İki soğanı çürüttükten sonra kalanları bahçeye aldım, seneye açar artık.:) Her şey çok güzel, elinize emeğinize sağlık. |
Çok zarifsiniz loveforlife, teşekkür ederim, uğradığınıza çok sevindim, sevgiler.. ;)
|
Sayın Sudenur
Hoş geldiniz sizi böyle morali düzelmiş olarak görmek ne güzel en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileği ile. Her şey gönlünüzce olsun Saygı ve selamlar |
Hoşgeldiniz SDurul hanım. ;) Size de geçmiş olsun, beterinden korusun Allah, büyük sıkıntılar atlatmışsınız. :( İki sene evvel bir yanık vakası daha geçirmiş ve boydan boya sağ kolumu yakmıştım. :o Tatil için gittiğimizin otelin kızgın mangalına yapışmıştı kolum, öyle iyi anladım ki acınızı, Rabbim bir daha yaşatmasın..
Nergis fotoğrafı benim de hoşuma gitmedi. Kokususunu tarif edemiyorum görüntüsünü yansıtabilseydim keşke, ilk fırsatta yeniden çekeceğim ve ilgili başlıkta paylaşacağım sayın Pria'da görebilsin.. ;) adneser bey, SDurul hanım ve ziyaretçi arkadaşlar uğradığınız için teşekkür ederim.. :) |
Sevgili Sudenur; iyi olduğuna sevindim, çok şükür... Allah'ım bunu unutturmasın.
Çuhalar, hercailer, laleler, nergisler, muskariler; hepsinin maşallahı var çok güzeller. Ellerine sağlık. :( Benim cuhalarım yine bozulmaya başladı; sulama hatası... |
Teşekkür ederim ablacığım. Çok mu suladın da bozuldu? :confused: Ben pek sulamıyorum, yağmur yetiyor, bir kez de çiçekli bitkiler için kullanılan sıvı besinden katmıştım biriktirdiğim yağmur suyuna coştukça coştular.. ;)
|
:( Sevgili Sudenur'um; bina görevlisi haftada 2 kez hortum çıkarır. Hortum da kalın olunca o hortumdan akan su ile de çiçekleri sular ise :( Garibim çiçeklerim bu şekilde heba oluyorlar. :(
Bazı çiçeklere 'Aman sen sulama ben sularım' diyorum da sulamıyor çiçekler de hâlâ hayatta. (Mesela hercai saksım.) |
Sevgili Sudenur, kaç gündür siteye uğrayamamıştım, şimdi okudum mesajları. Canım benim çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. :( Allah'ım daha beterinden korusun, o güzel yüzün ve kalbin hiç solmasın. ;)
Bu arada çiçeklerinin maşallahı var, hepside birbirinden güzeller. Hercai menekşe saksına bayıldım, bütün güzelliklerin hayatından eksik olmaması dileğiyle. Kendine ve güzel kızına çok iyi bak. Sevgilerimle... |
Geçmiş olsun sayın Sudenur..
|
Sudenurcum ne güzel düzenlemeler yapmışsın tebrik ederim, bu bahçe bizim bahçeleri dövecek anlaşıldı.........
Çok çok öpüyorum canım....... |
5 Eklenti(ler)
Sevgili ipektuğçe'cim, ne güzel dileklerde bulunmuşsun güzel arkadaşım. Sağol, varol, hep buralar da ol.. ;)
sayın pria, ziyaretinize çok memnun oldum, teşekkür ediyorum.. :) sevgili alcen, sizlerden imrendim özendim, birşeyler yapmaya çalıştım. İçten yorumunuzla moralimi yükselttiniz güzel ablacığım, çok zarifsiniz, ben de öpüyorum sevgiler, selamlar.. ;) Bugün Nergis'lerimi yakın çekmeye çalıştım, hava çok pusluydu, pek olmadı gibi.. :o Eklenti 385662 Eklenti 385663 Altı kök Hostadan arkada ki üçlüyü bu sezon diktim ama eskileri geçtiler maşallah.. :) Eklenti 385664 Eklenti 385665 Lale'lerim açtı açacak.. :eek: Eklenti 385670 |
5 Eklenti(ler)
Renk renk çiçekler açarsın, ne güzelsin bahar sen...
Sayın pria'dan aldığım Lale'lerimizi en çok eşim seviyor.. ;) Eklenti 387398 Eklenti 387399 Tüylü sempervivumlarımdan bir kaç tanesini niçin bilmiyorum kaybettim.. :( Eklenti 387400 Tüysüzlerin keyfi yerinde.. Eklenti 387406 Kışın kupkuru olan güzeller güzelim muhteşem rengiyle küllerinden doğdu.. "Kusuruma bakmayınız, adını unuttum." :rolleyes: Eklenti 387407 |
Geçmiş olsun Sudenur...Başımıza gelen ufak kazalar büyük belaları def edermiş. Bu arada güzel çiçek resimlerinde içimizi açıyor. Ellerine sağlık.
|
Merhaba sevgili Sudenur,
İlk olarak çok geçmiş olsun. :( Umarım hemencecik tamamen iyileşirsin. :( Bahçen ne kadar da yol almış. 1 sene pek çok şey için uzun bir zaman olabilir ama aslında bahçecilik açısından o kadar kısa bir zaman ki... Bu kadar kısa bir zamanda ne kadar güzelleştirdin bahçeyi. Her köşeden bir yeşillik, bir sürpriz fırlıyor. Zambaklar gümbür gümbür geliyor, hostalar uyanmış, hatta geçen seneden kalanlar yavrulamışlar bile sanırım. Ortancaların kışı atlatmasına çok sevindim. Gerçi o kadar özenle sarmalamışsın ki atlatmasalar çok ayıp ederlerdi. ;) Ben nergislerin uzaktan çektiğin fotoğrafını çok sevdim. Ne kadar gelişmiş oldukları, orayı doldurdukları belli olmuş. Yakın çekim fotoğrafları da ayrı güzel. Bir kaç tane de hem ön hem arka bahçeden geniş açılı fotoğraf çekmeni öneririm. Böylece her geçen yıl bahçede nelerin değiştiğinin belgesi olmuş olur. Bütün boşlukları ağaç kabuklarıyla kaplaman da çok çok yakıştı. Bahçeyi derledi toparladı, dolu dolu gösterdi. Eminim pek çok üyemiz senden örnek alacaktır. :) Taş çiçekliğe bayıldım. Hercaileri bu kadar sevmekte haklıymışım değil mi? ;) Bu kadar ucuza bu kadar uzun bir süre bahçeyi renklendiren başka bir çiçek yok. Laleler de açtığında muhteşem görünecek, belki açmışlardır bile şimdilerde... Bahar geldi ben de geldim, artık bahçenden ayrılmam. :p |
Sevgili Sudenur bahçene misafirliğe gelmiştim, şimdi öğrendim :eek:çok üzüldüm.:(
Çok geçmiş olsun.Allahım bir daha böyle sıkıntı vermesin. Bahçen çok güzel olmuş, ellerine yüreğine sağlık. |
Sevgili Sudenur,geç olacak ama büyük geçmiş olsun Allah ailene bağışlasın,gerçekten çok üzüldüm.Allah başka acı ve üzüntü yaşatmasın...
Baharın gelmesiyle bahçende uyanmış bir başka güzelleşmiş...Kendine iyi bak,sevgiler. |
Sayın Sudenur
Uzun ara verdiniz bahçenizden haber alamıyoruz, bir sorun yoktur inşallah. Saygı ve selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025