![]() |
Sayın Maviş;
210.mesajınızdaki 2.fotoğraftaki çiçek, sukulent türü bir bitki, adı da http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...lent/15937.htm |
Alıntı:
|
Teşekür ederim Dünyalı. Bahçeme hoş geldiniz.:):)
|
Sevgili Öznur evet biraz bonzai ağaca benziyor, ben bu halini seviyorum.:):) Bahçeme hoş geldiniz.:):)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Annemin komşudan yeni diktiği Zincir çiçeği. (Yılbaşı çiçeği) Rengi pembeymiş.
Eklenti 342567 Bir sukulent. Eklenti 342569 Küstüm çiçeği (Kedi Pençesi) Eklenti 342570 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Salatalık seram. Maşallah nazar deymesin.
Eklenti 342592 Eklenti 342593 Eklenti 342595 Eklenti 342596 Eklenti 342601 |
3 Eklenti(ler)
Sağlık ocağından hemşireden iki küçük dal istedim. Diktim. :D:D Ama ismini bilmiyorum.
Eklenti 342602 Beyaz mavişleri hava değişince tekrar açmaya başladı.:) Eklenti 342603 Mersin toplantısından çok küçücüktü maşallah büyüdü.:D Eklenti 342604 |
çok güzeller,tebrik ederim
|
Alıntı:
|
Ellerinize sağlık, her şey çok güzel.
Tavşan hikayesine çok güldüm ama asıl gülünecek olan benim, benim de seramı bilmediğim böcekler istila etti, rokaları, pazıları dantel gibi yaptılar. Sabah körü sera takipçisi bir tek ben değilmişim meğer:( Kolay gelsin, ellerinize sağlık. |
Salatalıklara bayıldım. Ne güzel çıtır çıtır. Bu arada hıyara salatalık diyen sadece biz Mersin'lileriz sanırım. Diğer şehirlerde salata diye marula diyorlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kelebek yapraklara yumurta bırakır, yumurtalaradan tırtıl çıkar. Salyongoz akşamları yaprakları yer. Yaprakların üstüne bir bakın parlak bir şeyler gezbişse salyongozdur. İsterseniz bir fotograf yükleyin bir çözüm buluruz.:):D |
salyagoz için odun kömürü külü , bira veya hazır satılan salyangoz ilacı kullanabilirsiniz
|
Bir kaç tane küçük salyangoz yakaladım, şimdilik yapraklar iyi gibi, beklemedeyim..
|
Sayın maviş cüce kılıcınızı nasıl bir toprağa dikmiştiniz maşşallah çok güzel gelişmiş bendede var ama hiç gelişmiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ziraat mühendisleri veya teknisyenlerinin sattığı reçeteli bir salyangoz ilacı var şeker ve kepekle karıştırılıp ceviz büyüküğünde kullanılıyor deneyebilirsiniz
|
o krem için her çeşit salyongoz olmazmış. Etli ve büyük salyongoz olurmuş. Bizimkiler daha küçük.:D:D:D:D
|
Yağmurdan sonra salyangoz avına çıkıyorum, bahçemde ve çevresinde,her defasında 20-30 salyangoz imha ederim.
Burası salyangoz cenneti, inanılmaz çoklar. 1 metrelik çam ağacında 2 avuç topladığımı biliyorum. |
Sayın Maviş sayfanızı ilgi ile takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş.
Çiçekleriniz, sebzeleriniz hepsi övgüye değer. Bodur kılıcınızın da maşallahı var. Benimkiler yerinde sayıyor. Bazen diyorum, söküp atayım atamıyorum da. Kök gelişimini tamamlıyor sanırım. Ev yapımı sirke tarifinizi de kaçırmadım. Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle... Sevgiler... |
Alıntı:
|
ceeee bende buradayım ilginç bulduğum bahçeleri sürekli gezerim belki bir şeyler araklarım :D
|
Alıntı:
|
Sn Maviş,
Elleriniz dert görmesin.Bahçenizde her şey güzel. Daha çok arkası yarın fotoğraflaman dileğimle. Saygılar. |
maviş sayangozlarla aran nasıl onlarla mücadele edebiliyormusun onlardan kurtulamazsan bahçende bir şey kalmaz dikkatli ol
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025