![]() |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Annem dayanamayıp kadife çiçeklerimin yanına ipek çiçeklerinden dikmiş.:D:D:)
Eklenti 322716 Eklenti 322717 Eklenti 322718 |
cok guzeller masallah
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Mersin toplantısından tohum aldığım küstüm çiçeklerim. Maşallah iştahları yerinde.:D:D:) Dokanınca hemen kapanıyor. Çok tatlı.:D
Eklenti 322719 Eklenti 322720 Tohumları plastik bardaklara dikmiştim. Eklenti 322721 |
3 Eklenti(ler)
Güler Hanımın gönderdiği atlas çelikleri. Çok teşekür ederim. Umarım tutarlar. :(Plumeria tohumlarım gibi olmaz. Sabırsızlıkla bekliyorum.:D:D
Eklenti 322725 Eklenti 322723 Eklenti 322724 |
3 Eklenti(ler)
İki renkli paşa kılıçlarım.
Beş tane yavrusu oldu. Maşallah iştahları yerinde. :D:D:) Eklenti 322742 İkisinin şimdilik yavrusu yok ama yeni yaprak çıkardı. Uzamaya başladı.:D Eklenti 322743 Eklenti 322744 |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Maki01 Teşekürler. Mersin toplantısında verdiği Afrika menekşesi yaprakları küçük bebişler verdi. Bukle gibi kıvırık yaprakta iki tane bebiş var. :D
Eklenti 322758 Benim küçük bebişim. Birinci diktiğimde yaprağın sapı çürüdü. Yaprağı ortasından kestim tekrar diktim bir tane bebişim oldu.:D:D Gözüm gibi bakıyorum.:D:D Eklenti 322759 |
1 Eklenti(ler)
Adenium bebişlerimin şimdiki durumları İştahları yerinde. Maşallah.
Eklenti 322760 |
Kudret Narı Mideye iyi gelir ve kireçlenmeyi önlüyor ve iyleşmesine yardım ediyor. Annemin tüm omuz ve boyunu zor hareket ediyordu, zorlandığında ise ağrı ve gırç gırç diye ses geliyordu. Doktora gitti kireçlenme olduğunu söyledi. Annemin mide problemi var. Bütün mide ilaçlarını denedi hiç faydası olmadı. Kudret narı karışımnı yaptı yedi iyi gelir. Rahatladı şimdi iyi. Kudert narı tadı acı. Karışmı: Bir kilo bala 11-12 tane kudret narı mikserde çarp ağızı kapaklı kablara koy biri sabah akşam birer tatlı kaşığı yemeklerden sonra ye. Diyer kabları buzluğa koy. Bittikçe diyerlerine davam edersin. Biz her sene yaparız. :D
|
Ellerine sağlık sevgili maviş, bu sıcaklarda yaprakları çürütmeden yavrulatmak büyük başarı, kutlarım :)
|
Teşekür ederim Maki01.:):):):D
|
arkadaşım herşey çok güzel,ellerine sağlıkk.
|
Teşekürler Edip45. Bahçeme hoş geldiniz.:D:D:):)
|
Sn. maviş2 ,
Bahçenizi çok beğendim , çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum. |
Hoş geldiniz Eriklibahçe.:D:D:):)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-img_6551.jpg Ben olsaydım her salatalığa 220 volt, yok 220 az gelir, 380 volt elektrik verir çalanın çarpılmasını beklerdim. :D |
Keşke yapabilsem. :mad:Yakalayabilsem ben onun canını okurdum.:mad: Arada bir yokluyor. Alarım çalınca hemen kaçıyor. Geçenlerde geceliğin tavuğumu çalmaya gelmişlerdi. Allahtan ben balkonda yatıyordum. Tavuklarımın barışlarını duydum hemen yukardan taş atmaya başladım Ve bağırdım Kafasını yardımı bilmiyorum. Balkonda, pencerelerimde taşlarım hazır. Geceleyin bekliyorum.:mad: Kümeslerime asma kitlit taktımıştım. Onunda yardımı oldu.
|
((Sayın Feyzon çiçekleriniz çok güzel kardelen çiçeğiniz, kudret narınız, kaktüs ve sukulentleriniz ve diğer çiçekleriniz çok güzeller maşallah nazar deymesin.))
Sayın Maviş iyi günler. Sizin bahçeniz çok daha güzelmiş. Ayrıca civcivlerinizde çok güzeller. Tebrikler. Böyle bir bahçeli ev sanırım herkesin hayali. Tebrik ederim. |
bahçeniz harika ...en çokta küpelileri beyendim..
|
Sayın Feyzon ve Oskar bahçemi gezdiğiniz için teşekür ederim.:):):D:D
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Zeytinlerim nohutdan biraz büyük. Zeytinler yağ zeytini. Ekim sonu veya kasım başı zeytinlir toplanır. Siyah zeytin kurulur ve zeytin yağ çıkaralır.
Eklenti 325416 Eklenti 325417 Eklenti 325418 Eklenti 325419 |
1 Eklenti(ler)
Cevizim koca ağaç oldu. Altı yaşında ve üçüncü kata ulaştı. Bu yıl tek tük ceviz vermeye başladı.:D:D
Eklenti 325420 |
1 Eklenti(ler)
Plumeriam durumu iyi iştahı yerinde Maşallah.:D:D Bol bol yaprak çıkartıyor. Sabaırsızlık bekliyorum çiçek verecek mi?
Eklenti 325421 |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Normal kılıç yavruları çıktı. Nedenini çok merak ediyorum?:D Eklenti 325428 Şimdilik iki yavrusu var. Eklenti 325429 |
2 Eklenti(ler)
Bahçemde bir kaçak yakaladım.İki gündür besliyorum. Komşunun beyaz tavşanı çok tatlı ve yumşak. Ama maydonoz yaprağını ve kökünü ve biberlerimin yapraklarını yedi.Tekrar maydonoz tohumdan ekilicek. :):):D:D Biraz kızdım :mad: ama çok tatlı anneme besliyek dedim olmaz dedi. Bahçeyi talan etmese beslerdim. Yeşillik ve marulu çok seviyor. Bu sabah sahibine verdik.
Eklenti 325777 Eklenti 325778 |
4 Eklenti(ler)
Biberlerim sıcaklardan çiçeklerini döküyor. Düzenli ilaçlarını yapılıyor. Havalar biraz serileseydi iyi olacak. Hava çok sıcak ve kuru. Birde öğlen sıcağı daha çok sıcak.
Eklenti 329898 Eklenti 329899 Eklenti 329900 süs biberlerim. Kızardı. Eklenti 329901 |
4 Eklenti(ler)
Sonbahar temizliği başladım. Kışa hazırlık salatalık, fasulye, marul, yeşil soğan, brokoli, karnıbahar, ıspanak, maydonoz, roka, tere gibi kışlık dikilicek.
Eklenti 329920 Salatalık temizlenecek. Eklenti 329921 Eklenti 329925 Eklenti 329926 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025