![]() |
Alıntı:
|
çok güzel sebzeler yetiştirmişsiniz,güzel bir sayfa olmuş..başarılar..
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Biber fidelerinden yavaş yavaş son hasatlar...
Eklenti 448676 ve kızartmasıı :)) YeniGine görmek istiyordun buyur işte :)) Eklenti 448677 |
:D Evet bu sene kızartmaları, salataları göremedim diyor idim. Ve biberlerin fotoğrafını görünce hemen 'İşte kızartma geliyoor' deyiverdim. Oh ne kadar güzel; afiyet bal şeker olsun. Ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık...
|
Alıntı:
|
Difenbahya 4. yaprağını açmak üzere
3 Eklenti(ler)
Mayıs ayında budadığım difenbahya şimdi 4. yaprağını açıyor :)
Eklenti 449184 Eklenti 449185 Eklenti 449186 |
Patos sarmaşığı uzadıkça uzuyor
2 Eklenti(ler)
Patos sarmaşığı uzayınca ahşap merdiveni uzatmak zorunda kaldım...
Eklenti 449439 maşallah. Eklenti 449440 |
Bu çiçeklerin adını bilen var mı?
5 Eklenti(ler)
Bu çiçek her ne ise çok canlı ve güzel duruyor.Hoşuma gitti ama ne olduğunu bilen varmıdır?
SAKIZ SARDUNYA Eklenti 450716 SAKIZ SARDUNYA Eklenti 450717 KROTON Eklenti 450718 YAPRAĞI GÜZEL Eklenti 450719 Eklenti 450720 |
Berk ile saksılara çiçek dikimi
2 Eklenti(ler)
Yeğenim Berk ile bir arkadaşa hediye etmek için mini saksılara çiçek diktik.Berk'in toprak ve çiçeklerle uğraşırken keyfi oldukça yerindeydi :p
Eklenti 451062 Eklenti 451063 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Gürcan, 159 nolu mesajındaki ilk bitki sakız sardunya, 162 nolu mesajındaki son bitkin Sedum palmeri... Ya da yanlış bilgilendirmek de istemem onun için sen en iyisi 'loveforlife / Kaktüs ve Sukulentlerim' başlığına bak...
|
Alıntı:
İlk iki resimdeki bitkiniz, Sevgili Yeni Gine'nin de dediği gibi sakız sardunya. O muşmulaya benzeyen bir kroton. Son iki resim ise coleus ( Kolyoz, yaprak güzeli). Hepsini güle güle büyütün... |
Alıntı:
|
:D Sevgili Gürcan; bak gördün mü bakmana da gerek kalmadan sevgili loveforlife kendisi yetişivermiş gelmiş... Sağolsun. Ama sen yine de önerdiğim sayfaya bak... Kaktüslere de merakın artacaktır...
|
Sevgili YeniGine;
önerin üzerine loveforlife'nin kaktüs ve sukulent sayfasını ziyaret ettim ve neden daha önce farkedememişim diye yakındım :) Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kaktüsleri gördükçe acaba diyorum :) hani hiçte fena olmaz şöyle bir iki tanesi ile başlangıç yapsak.Devamı gelir nasıl olsa. Sevgilerle... |
Sevgili arkadaşım sana diyecek söz bulamıyorum harikasın sen.
|
Alıntı:
Sevgiler. |
Ben teşekkür ederim arkadaşım seni kıramam biliyorsun birincisi ikincisi bana böyle harika bir sayfayı tanıtıp üye olmamı sağladığın için. İnşallah en yakın zamanda bende yeni çiçeklerimle aranıza katılırım.
|
Alıntı:
|
Evdeki yeni çiçeklerim
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyorum ama küpe çiçeği gibi sanki :)
Eklenti 453660 |
Evdeki yeni çiçeklerim
2 Eklenti(ler)
|
Evdeki yeni çiçeklerim
1 Eklenti(ler)
Hediye Dracena bitkim
Eklenti 453664 |
Kış Sezonu Roka ve Tere Ekimi
5 Eklenti(ler)
Biber fidelerindeki son hasatları yapıp küçük biberlerden bir kavanoz turşu kurdum :) ve fideleri saksılardan söktüm.
Eklenti 461323 Saksıdaki toprakları boşaltıp,kökleri tamamen ayıklayıp 3-4 gün havalandırdım ve biraz gübre karıştırıp tekrar saksılara doldurdum. Eklenti 461324 4 saksıya tere ve roka tohumlarını ektim ama çokmu ektim bilmiyorum artık çıkınca görücez. Eklenti 461325 Saksıların üzerlerini fileli bir örtü ile kapattım çünkü malum kediler dolaşıyor toprağa zarar veriyor dolayısıyla tohumlarda zarar görecektir.Bu yüzden bu yöntemi denedim. Eklenti 461326 Bekleyelim ve görelim... Eklenti 461327 |
Sevgili Gürcan_Keskin maşallah toprak ne kadar güzel olmuş öyle bir de duvaklarını kapatınca çok güzel görünüyorlar... Hadi bakalım inşallah bol limonlu roka-tere salatasına nasip olsun...
|
Alıntı:
İnşallah hayırlısı bakalım. |
2013 mayıs ayında budadığım difenbahya 5. yaprağını açıyor
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 468461 |
Patos Sarmaşığım Uzadıkça Uzuyor
4 Eklenti(ler)
Patos sarmaşığın ilk hali.
Eklenti 468594 Sonra küçük kolu için bir merdiven yapmıştım. Eklenti 468595 Merdiveni değiştirip kolun tutunmasına yardımcı olduğum zaman. Eklenti 468596 Şimdi ise 2014 şubat hali ile aldı başını gidiyor.Granit duvara kolu sardırdım. Eklenti 468597 |
Saksıda roka ve tere
4 Eklenti(ler)
21.12.2013 tarihinde saksıya ektiğim roka ve terelerden umudu kesmişken kendilerini toparladılar.
Eklenti 472456 25.02.2014 tarihi itibari ile Eklenti 472457 Eklenti 472458 Eklenti 472459 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025