![]() |
Bereketli olsun Sn. attar. Bol hasatlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben yavaş yavaş hasat yapıyorum. Fotoğraf da çektim hasat ettiklerimi ama daha yükleyemedim. ;) |
bizim bahçeninde kotu yan yol çalışmaları sebebiyle bir hayli düşük kalmıştı. yaklaşık 2 sene önce 50 cm kadar açık sarı toprakla yükseltmiş idik. ama malesef aynı sizin gibi ne tava geliyor nede tam verim alabiliyorduk. bende fidelerimi dikerken iyice çapalıyor ve diplerine birer avuç koyun gübresi serpiyordum , iyi kötü verimli oluyordu. yalnız bayadır benimde aklımda bir yerlerden kum bulup serpmek ve iyice karıştırma yöntemini uygulamak var. çekincem şu ki kumlu toprak eskisi gibi suyu yedikçe kaymak tabakası oluşturmaz ve aldığı suyu hemen alt tabakaya ileteceğinden sulama isteği artar gibi geliyor. ne dersiniz acaba yanılıyormuyum. birde kalın dere kumu ya da kaba sıva kumu olurmu acaba.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
damla sulama sistemini kurduk
|
bahçeye köstebek dadandı,her gittiğimde birkaç fideyi hallediyor, formda da çok kesin bir çözüm bulamadım, can sıkıcı bir durum:(
|
4 Eklenti(ler)
köstebek tümseklerinin yoğun olduğu bölgeye bu sefer bir hayvan gelmiş bölgesi yaklaşık 50 cm derinliğinde kazmış, pençe izleri var,köpek mi tilki mi anlayamadım, esas anlayamadığım tel çiti nasıl aştığı?
|
4 Eklenti(ler)
damla sulama sistemi devreye girdi
|
5 Eklenti(ler)
domates fideleri 83 günlük oldular, çiçek tomurcukları gözüktü
Eklenti 408554 Eklenti 408555 Eklenti 408556 üzüm asması 100 cm civarına ulaştı ,terbiye sistemine geçtik Eklenti 408552 dev bal kabağı yeni yerine alıştı Eklenti 408553 |
3 Eklenti(ler)
biber fideleri daha yavaş gelişdiği için ancak diktik
Eklenti 409586 yürüme yolu kenarlarını düzenlemeye çalışıyoruz Eklenti 409587 Eklenti 409588 |
5 Eklenti(ler)
fideler 90 günlük
|
3 Eklenti(ler)
dev bal kabağı
Eklenti 412220 dev bal kabağındaki bu çiçek acaba kabak mı olacak? Eklenti 412221 Eklenti 412222 |
Bereketi bol olsun...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
geçen sene bu tarihlerde dikilen aşılı üzüm asmalarımız
|
1 Eklenti(ler)
sebzelerin dikim planı bu şekilde gerçekleşti
|
Bereketli olsun inşallah. Yarışacağız dev kabakta sizinle. :D Gerçi benim kabağı çok erken yerine dikmiştim sıcaklardan az etkilensin diye. O yüzden çok öndeyim sizden şu anda ama önemli olan sonuç. Sıcaklar bastırınca bakalım benim kabağın hali ne olacak. ;)
|
Alıntı:
|
Ben de 2. kez Atlantic Dill's Giant yetiştiriciliği yapıyorum. 1. denemede başarısız olmuştum geç ekimden dolayı. Bu sefer çok erken ekip örtü altına aldım bakalım sonuç ne olacak. Çok sıcak zamanda Adana'da meyve tutumu olmamıştı. Bu sene 4 meyve var kıyamadım diğerlerini koparmaya. ;) Bakalım ne olacak. :D
|
5 Eklenti(ler)
domateslerde koltuk alma işlemine başladık
Eklenti 413270 Eklenti 413271 dometeslerin genel görünümü Eklenti 413272 Eklenti 413273 yağmurdan sonra hava açtı Eklenti 413274 |
Bazıları bana oturak çeşitmiş gibi geldi oturaklarda koltuk alma yapılmaz Sn. attar.
|
Alıntı:
resimde gözüken çeşit oturakmış " Domates Süper Yerli Marmande - Oturak, standart, orjinal köy tipinde olan bir çeşittir" |
Desenize şanslısınız sabah sabah öylesine bir bakayım dedim işyerine kimse gelmeden. ;)
|
5 Eklenti(ler)
ayşe kadın fasulyelerimiz
Eklenti 416433 karpuz fideleri Eklenti 416434 sakız kabak Eklenti 416435 nohut taze taze yemesine bayılırım Eklenti 416436 bamya ilk defa deniyoruz Eklenti 416437 |
5 Eklenti(ler)
domatesler meyveye durdu
|
5 Eklenti(ler)
üzüm asmalarının boyu 2 metreyi geçti çardak terbiye sistemini uygulayacağız
|
3 Eklenti(ler)
dev balkabağında dişi çiçek tomurcuğu oluştu
|
3 Eklenti(ler)
hanımeli çiçek açtı
Eklenti 416558 kiraz domatesi meyveleri gözüktü Eklenti 416559 marul fidelerini şaşırttık Eklenti 416560 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025