![]() |
3 Eklenti(ler)
kış bahçemizin şimdiki durumu
Eklenti 347289 fındık turplar yemeye hazır Eklenti 347290 bahçeyi kışa hazırladık Eklenti 347291 |
Merhabalar sayın attar,bahçenizi gezdim.Küçük zamanlarda büyük işler başarmışsınız tebrik ederim herşey gönlünüze göre olsun sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
istediğiniz sonuçları elde etmenizi diliyorum,büyük ve emek isteyen bir yer kolay gelsin
|
Alıntı:
|
Sayın attar,
Bahçenizle ilgili sayfanızı baştan sona okudum. Bizde sizin gibi bir hevesle aldık. Bizimde sizin gibi fazla vaktimiz yok.ancak hafta sonları 2 gün ilgilenebileceğiz. İçimde hep başarabilir miyiz ki korkusu vardı ama sizin bahçenizin nereden nereye geldiğini görünce bende ümitlendim şimdi. İnşallah bizde bu hafta sürdürebilirsek başlayacağız. Sizin araziniz de ekim yapıldıktan sonra çok fazla otlanma görmedim. Bunun için birşey mi uyguladınız yoksa toprağın özelliğimiydi? Ama çevrenizdeki diğer arazilere bakınca bayağı ot var. Planınızda konteyner koymak vardı çizimlerinizde ? Bizde onu düşünüyoruz ilk aşamada ama siz neden vaz geçtiniz? Maliyet mi yoksa yaptığınız sundurma ilk aşamada yeterli oluyor mu? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
sayın FKY100;ot ilacı falan kullanmadım, birkaç kez sürdürmüştüm yeri, sıcakların tesiriyle çok otlanma olmadı, ama yağış olduktan sonra otun önüne geçemedim, çevredekiler bakım yapmıyor harap yerler ondan dolayı bir farkımız var, konteyner meselesi şöyle benim orası imarı olan bir yer konteyner koymak için de bir takım izinleri almak gerekiyor, iskanlı ve bir planı olması gerekiyor, bu kadar resmi işle uğraştıktan sonra kalıcı bir yer yapmak daha anlamlı diye düşündüm, sundurma minumum ölçüde yeterli oluyor. saygılar... |
5 Eklenti(ler)
yaz başında dikmiş olduğum aşılı asmaları budama zamanı geldi
Eklenti 370023 ilk sene olduğu için yere doğru uzamışlar şekil vermek biraz zor oldu Eklenti 370024 Eklenti 370025 Eklenti 370026 bahçe kış uykusuna devam Eklenti 370027 |
4 Eklenti(ler)
2013 sezonu hazırlık çalışmaları başladı
Eklenti 372884 planladığımız fidanlarımızı seçiyoruz Eklenti 372879 yalova'dan çatalca'ya yolculuk başlayacak Eklenti 372880 Fidanlar bahçeye ulaştı Eklenti 372885 |
3 Eklenti(ler)
havanın güneşli olmasını fırsat bililp fidanlarımızı diktik
Eklenti 372887 uğur böcekleri baharı getirmiş Eklenti 372888 bahçenin bu mevsimde görünümü böyle Eklenti 372889 |
Hayırlı uğurlu olsun.Bol bereketli olsun.Saygılar...
|
Alıntı:
|
El emeği , göz nuru dedikleri bu olsa gerek
bakıldımı bağ oluyor.Daha da güzelleştirmeniz dileğiyle |
bakarsan bağ bakmazsan dağ olur deyimi gerçekten hoş bir deyim sayın seay, siz de hoş geldiniz sitemize
|
Alıntı:
Yıllardır doğayla iç içe olmaktan ve amatör balık avcılığı yaptığımdan dolayı doğanın yeşiline , suyun ve gökyüzünün mavisine sevdalı birisi olarak böyle bir siteyi geçte olsa keşfetmenin mutluluğunu yaşıyorum. paylaşımlardaki samimiyeti ve sevginin toprağa kalem kalem işlenişini gördükten sonra bundan sonra bende buradayım demek istiyorum. |
5 Eklenti(ler)
ilkbaharın ilk günü itibariyle tohumlarımızı ektik
Eklenti 374105 Eklenti 374106 Eklenti 374107 Eklenti 374108 Eklenti 374109 |
hadi hayırlı olsun
|
Sayfanın başından sonuna kadar sıkılmadan sürükleyici bir şekilde okudum MAŞALLAH çok kısa sürede büyük bir başarı ALLAH kalbinize göre versin.
|
Hayırlı olsun Sn. attar tohumlarınız. Filizlendikten sonra havalandırmayı unutmayın. Fazla terleme mantara yol açıyor. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hersey okadar güzelki masallah emeginize saglik.
Ama biberler ha-ri-ka nekadar güzel bakmissiniz. Bereketli olsun efendim saygilar |
Alıntı:
|
damla sulama sistemi
2 Eklenti(ler)
bahçeye damla sulama düşünüyorum bu sene, şu şekilde bir plan hazırladım
Eklenti 375175 damla sulamada lazım olan parçaları araştırdım bunları aşağıda biraraya getirdim Eklenti 375176 |
3 Eklenti(ler)
1 mart tarihinde ektiğimiz tohumlar baş kaldırmaya başladı
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın attar;
Daha önceleri bahçenizi gezmişim. Galiba bilgisayar başından kalkmam gerekti ki, sonrasındada başka şeylere dalmış ve mesaj yazmayı unutmuşum. Bugün, baştan sona yine dolaştım. Gördüklerimi anımsadım. Bahçenizin oldukça geniş olması, bol güneş alması, sıfırdan oluşturulacak olması birer avantajdı. Ve siz bu avantajınızı kullanarak gayet planlı bir çalışma yapıyorsunuz. Geçen yılki bol ürünlü sezonu, bu yıldan itibaren, meyvelerlede çeşitlendireceğinizi ümidediyorum. Zaman içerisinde, çiçekli dış mekan süs bitkileriylede renklendirdiniz mi, tamamdır.;) Bahçenizi ayırabildiğim zaman ölçüsünde izlemeye çalışacağım. Çünkü ortaya güzel bir mekan çıkmasını bekliyorum. Kolay gelsin. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
sizlerin tecrübesiyle yol almaya devam edeceğiz inşallah saygılarımla ... |
kolay gelsin
|
4 Eklenti(ler)
1 mart tarihinde ekilen biber tohumları birkaç gündür gözlerini hayata açmaya başladılar
Eklenti 379709 Eklenti 379710 Eklenti 379711 domates fideleri 10 günlük oldu Eklenti 379712 |
4 Eklenti(ler)
yalova'dan geçerken dayanamadım seralara uğrayıp eksik asma çeşitlerini tamamladım
Eklenti 380423 hanımeli - lonicera toprağa kavuşacak Eklenti 380424 dikilen eriklerin durumu iyi Eklenti 380425 dikilen deveci armutu henüz uyanmamış Eklenti 380426 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
domates fidelerinin genel görünümü
Eklenti 380784 Eklenti 380785 Eklenti 380786 top kadife çiçeği Eklenti 380787 biber fideleri Eklenti 380788 |
Sayın attar öncelikle kolay gelsin.
Sebze tohumları ne kadar zamanda ekilecek boyuta ulaşıyor acaba ? |
Alıntı:
fideleri neye ektiniz nerede duruyor su haricinde birşey verdiniz mi nekadar aralıkla su verdiniz suyu fısfıs ile mi verdiniz güneş ışığı alıyor mu . bu soruların cevabına göre sonuca ulaşılabiliriz, resim varsa görebilirmiyiz? |
Alıntı:
sayın ibrahimcetin;sebzeler cinsine göre değişebilir, ortalama olarak ekildikten sonra ilkbahardaki hava sıcaklıkları göz önüne alınarak,iç mekanda 7-15.günde çimlenir, 30-40.günde ilk şaşırtma yapılır 60.günde torağa kavuşur |
5 Eklenti(ler)
domates fideleri yakın görünümleri 22.günündeler
Eklenti 380791 Eklenti 380792 Eklenti 380793 Eklenti 380794 biber fidelerinin yakın görünümleri Eklenti 380795 |
Benimde domatesler filizlendiler
ancak biberler biraz nazlı.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025