![]() |
Bitkilerle ilgili başlıkların ilk mesajlarının düzenlenmesi gerekiyor .Bu çoğu başlıkta yok,
bilgi için sayfalarca okumak gerekiyor . İlk mesajın bitkinin ismi -istekleri -hangi bölgelere uygun olduğu gibi bilgileri içermesi gerektiğini düşünüyorum. |
Düzelt butonunu bulamadım :))
Kaldırıldı mı ? |
Dün gece keşfettiğim bu başlıktaki mesajları okuyup bitirebildim şükürler olsun.
İtiraf ediyorum ki, başlığı farketmekte oldukça geç kalmışım, iyi ki de kalmışım, fırtına dinmiş :) Neden bu kadar alınganız bilemiyorum, üyeliğimin ilk yılında benim de(alınganlıktan kaynaklanan) lüzumsuz bir kaç mesajım olmuştu :( Sonra bunun ne kadar gereksiz olduğunu anladım, konuyu deşmektense sessiz kalmayı tercih ettim, iyi de yaptığıma inanıyorum. Pek çok üyemizin ifade ettiği gibi, agaclar.net benim de hayatımda önemli bir yere oturdu. Buradaki paylaşımlardan yararlanırken, kural olarak belirlenen konulara azamî dikkati göstermeye çalıştım. Bundan sonra da olması gereken ne ise yapacağım. Bahçemi tekrar gözden geçirip temizleme ve taşıma işlemlerini başlatacağım. Bitkilerimi sergilerken gereken bilgileri eklemeye çalışacağım. Mümkün olan en temiz fotoğrafları yüklemeye çalışacağım. Türkçeyi doğru kullanmaya özen göstereceğim. Alıntı:
Hepimiz için, içimizi sevgiyle ısıtacak bereketli bir sezon diliyorum. |
Alıntı:
Demiştim. Deneyip gördük ki ben yanılmışım :) Gereksiz mesaj olayını önlemede işe yarar görünüyor... Beğen butonunun konulması için bu konu başlığı altında öneri getiren arkadaşlara; (daha önce yazmış olanlar da belki olabilir) jineop mandalinci gülenmelek armeria teşekkür ederim. |
Önerilerin dikkate alınması beni de memnun etti, şahsım adına ben de teşekkür ederim.
|
Arkadaşlar, bahçelerde lüzumsuz mesaj temizliği, isteyenlerle beraber çalışacağız, ama önceliği bahçelerimizdeki değerli bilgilerin ilgili bitki başlıklarına taşınmasına vermeliyiz.
Bunu şöyle yapalım mı? Üye, bu bilginin kendi başlığında da olmasını ister düşüncesiyle, kopyalama yapalım. Bilgi, kopyalanarak ilgili bitki başlığına yapıştırılabilinir. Hatta müşterek çalışma bile yapabiliriz. Yani sizin o bitki hakkında emin ve iyi bilgileriniz var, o bitkiyi iyi tanıyorsunuzdur. Ve o bitki ile ilgili başka bir arkadaşın bahçesinde de bilgiler vardır. O arkadaşla da mesajlaşarak, anlaşarak da kopyalama yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu konuyu malina ile bir kere daha konuşup netleştirelim, işleyişini ona göre yaparız. |
İşe yarar bilgiler bahçe sayfaların arasında karışık olarak durursa, onlara ulaşması zor olur demiştik.
Böyle düşünenler, bundan sonra daha özen gösterirler... İsteyenler bu tür bilgileri ilgili başlıkta da tekrarlayabilir. Buna ekleyecek daha fazla şeyimiz yok. Başlığı kapatıyorum :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025