![]() |
Alıntı:
Hayatla yapılan mücadele içinde bunları yetiştirip paylaşmak insana huzur ve mutluluk veriyor.Tek üzücü tarafı sanal olması.İnsan her forumdaşa bir dilimde olsa ikram etmek ister ama olmuyor. Saygılar. |
Alıntı:
Ne zaman gelirseniz kapımız açık.Buyrun.Özellikle bu mevsim olaçakki .Elma çeşitlerinini hepsini olgunlaşdığı zamana dek gelsin.25 çeşit elma ikram ederiz. Her şey kader kısmet.Kim bilir?Dağ daga kavuşmazya insan insana kavuşurmuş denir. Saygılar |
1 Eklenti(ler)
Sonbahar yaprakları vede .
|
Doğum gününüz kulu olsun:)
|
1 Eklenti(ler)
Henüz yeni dalından koparılmış bu bademleri 80 yıl önce yapılmış taş merdiven üzerine oturup siyah taşla kırarak yiyebilirsiniz.Hafif soguk sonbahar rüzgarı üşütebilir ama değer.
|
1 Eklenti(ler)
Daha yakından
|
1 Eklenti(ler)
Benim sivri zekalı komşuma bu saatden sonra bu çivçivler kışı atlatamazlar kurk tavuğu yatırmıyalım dediğim halde inadına yatırdı.Netiçe.
|
1 Eklenti(ler)
Bu zamanda elma meyvesi öyle çeşitlendiki yetişilemez oldu.
Grant Smit. |
Alıntı:
Ne yapalım ikram ister isek de gider pazardan alırız yeriz... Sağoluun... |
Emeklerinize sağlık..Huzur ve sıhhatle tüketin inşallah..
|
1 Eklenti(ler)
Yeni nesil elmalarmı?
|
1 Eklenti(ler)
.....
|
1 Eklenti(ler)
Ayva çiçek açtı yazmı geleçek? Demiş şairde,
Ayva sararınca . Ayva bozumu |
2 Eklenti(ler)
Pazara değil Bir kısmı reçel,bir kısmı marmelat,bir kısmı tatlı,bir kısmıda hoşaf,bir kısmıda depoya.
|
kışlıklarınızı Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin. Yaz boyu emek vererek bakılmış meyveler sebzeler kışın yemeye hazır, ellerinize sağlık.
|
Rabbim sevdiklerinizle birlikte sıhhat ve afiyetle tüketmek nasip etsin..
|
1 Eklenti(ler)
Tam olgunlaşıp tüccara satılaçağı zamanda,şiddetli rüzgar yerle bir etti.
Sizler kilosunu kaça alıyorsunuz bilmiyorum ama ? Biz kilosunu yüz kuruşa satıyoruz. Türkiyede tarım neden geri geri gidiyor ? İşte sebebi. |
1 Eklenti(ler)
İşte üretiçiyi sıkıntıya sokan sebeblerden bir tanesi.
|
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
Ne sıçak yeri .Adamın elindenmi ayağındanmı anlamadım gitti ?Ne ölüyor nede hastalanıyorlar.Bir şey olmaz deyip kestirip atıyor.Bol miktarda arpa ve buğday kırıntısı yediriyor. Dedimya sivri zeka diye. Saygılar. |
Alıntı:
Bende yeni bir tür elde ettim diyeçektimki.Yaptırdığım en son toprak analizinde Ph 8 ve diğer elementlerin tamamı aşırı yükselmiş.Etkisi olabilir diye düşünüyoruz. Muhtemelen şekil bozukluğu meydana gelmiş. |
1 Eklenti(ler)
Askerlik hatırası değil .Yüz kuruş karşılığı meysuluk elma toplama hatırası.
|
1 Eklenti(ler)
Bu mısırlar öğütülüp ekmek olmuyaçak.
Bu mısırlar kışın haşlanıp kuru üzümle karıştırılıp yeneçek. |
1 Eklenti(ler)
Bahçenin bir ilk turfandaları var,birde son turfandaları.
İşte bunlardan bir çeşit.Son turfanda domatesler. Bunlar (yapıçı isterse) domates receli olaçak. |
1 Eklenti(ler)
Kendi anaç ve çöğürü yetişdirmek için Elma .Badem.Kayısı tohumu ektim.Nisan ayında ne olaçak bakalım?
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda vişne tohumu.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Havaların ani soğuması ile Bizim Kasımpatılar şekil değiştirdi.
|
1 Eklenti(ler)
İşte diğer Kasımpatımızın da soguklardan sonraki görünüşü.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025