![]() |
Alıntı:
Aleleaçele kovan bulduk.Bu işi bilen arıcıyı çağırdık.Biz yaklaşamazken adam arılarla dalga geçer gibi hareket ediyordu.Bizden ebeğümeçi otu istedi.Getirdiğimiz otu temizlediği kovanın içine sürdü.Ne olaçak diye bakınırken bir çırpıda arıları kovanın içine çırptı.Kapagı kapadı. Bu arada biz seyirçilerden hanımı iki yerinden .Komşu bayanı bir yerinden soktular. Hanım arı sevdasına vilayete gitti.Çerçeve v.s. almak için. |
Alıntı:
Sn YeniGine. Aslında bizim bahçeye ihtiyaçdı.Bilhassa çiçek devresinde.Tozlaşmayı en iyi sağlıyanların başında arılar geliyor.Bu sevda ile bakarsın çoğalır.Ağaçlar net üyelerine bal imram ederiz. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Kestane ağaçımız ilk meyvesini gösterdi.
Yeşil açurlar |
1 Eklenti(ler)
Tatlı Büber.
|
1 Eklenti(ler)
Şeftali
|
1 Eklenti(ler)
Sumak
|
1 Eklenti(ler)
Elma (Yaz)
|
1 Eklenti(ler)
Karşı taraf
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zatihalinize ayırabilirim. |
Alıntı:
Bu arada kenya fasulye tohumu istemiştiniz 5 adet hatrıladınız mı? istediğiniz zaman yollayabilirim, adresiniz yok tabi bende. |
Alıntı:
Sn sarin Teşekkür ederim. Zamanı gelince görüşürüz. Saygılar. |
3 Eklenti(ler)
Bahçemizin ayrı ayrı bölümlerinsen
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeye arı geldi.
Arıcı emminin korkusuzluğunu gördük. |
1 Eklenti(ler)
Arılar sokmazmış .
|
2 Eklenti(ler)
Kayısılar kuruması için serildi.
|
1 Eklenti(ler)
Elma ağaçı elma ağaçı olalı böyle zulum görmedi sanırım.
|
Maşallaah hk50; süpeer gördüğüm kadarı ile arıları yakalamışız ve arıcılığa başlıyoruz sanırım. Çok sevindim; rastgele...
:)) Elma ağacınız için yaptığınız yorum çok hoşuma gitti, güldürdünüz beni. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Taze (Yeşil) fasulye kurutuluyor.
Gül fatma yeni bir rengi ile. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sn gurolyavuz.Ağaçlar.net te üyeliğiniz hayırlı olsun. Bahçemize hoş geldiniz.Yalnız arı bu sene kendine yemek için bal yapmıya çalışıyormuş.Yani kışlık azığını hazırlıyormuş.İnşallah yeni seneye. İlk bal yapmıya yanlış yerden başlamışlar.Düzeltildi. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu elmalar ve benim için ortalık güllük gülüstanlık değil.Daha rüzgar var döker.Dolu var yaralar.Kuru delik olur.
Velhasıl Tehlike geçmiş değil. |
1 Eklenti(ler)
Gök kubbe altında. Su altı bahçemiz gelişmeye devam ediyor.
|
Selam.hemen memen bütün üyelerin bahçelerini inceledim. Bence sizin bahçeniz en güzel bahçelerden biri. Rabbim nazardan saklasın.MAŞALLAH...
|
Demiştim size hk50 bahçe gittikçe güzelleşiyor... Bir de arılarımız oldu; inanın bu arıların gelmiş olmasına çook sevindim. Herşey nasip kısmet ile işte, geldiler kendiliğinden misafir idiler şimdi bahçenin müdavimleri inşallah. Maşallah...
Gülhatminin bu rengi de güzel; fakat ben ille de kırmızıyı çok beğendim. Bakalım bir yerde tohumunu koparttım ektim çimlenirler inşallah. Ama rengi pembe tabi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025