![]() |
Güzel bahçe çiçekler daha güzel..
Şakayıklarınız çiçek açmış , kıskandım. Bizimkilerde yeni tomurcuklar görünmeye başladı. Bol çiçekli güzel günler dilerim. |
:eek: :eek: Bak bak doyamıyor insan, bahar geldi hoş geldi.. :) ;)
|
Harikalar ellerinize sağlık .:D
|
Sevgili KAPPTANzst,
Sevgili sudenurcum, Sevgili olcim çok teşekkürler ederim sağolun, daha gözel olsun diye çalışmalara devam ediyorum... Sevgilerimle........ |
Sevgili Neslihan, sevgili gülsu, sevgili ayhan219, Sevgli syuksek bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz.......Bu aralar bahçe çalışmaları çok yoğun gidiyor, bir yandan temizlik bir yandan gübreleme biryandan tohum ekme sebze çiçek duracak hiç vakit yok.....
Fakat emekler inkar edilmiyor karşılığını veriyor, heryer mis gibi bahar havası bir başka..Semacım benim binlerin annesinin yavrusundan alırsın yaşı dolmadan açar canım merak etme..... Hepinize çoook teşekkürler ederim sevgiler selamlar........ |
'Ultra beğen','Bayıl' ikonları yok maalesef... gezdiğim en güzel, en özenli bahçelerden biri.. Elleriniz dert görmesin, görsel bir ziyafet yaşadım..
|
Çok teşekkür ederim gözel sözlerinize Neslihan hanım, böyle sözler duyunca daha gayrete geliyorum yakında güzel fotolar olacak.....
sevgiler......... |
Bahçenin herbir köşesi birbirinden güzel. Böylesine güzel ve itinalı bahçeleriniz sayesinde bizlerde seyrederek işyeri yorgunluğumuzu, stresimizi bir nebze de olsa atmış oluyoruz. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Sağlıcakla kalın... Selam ve Sevgilerimle... |
Sevgili rhepsag fotoğraf makinemin kablosunu kaybettim resim koyamıyorum bu aralar, bahçe engüzel zamanlarını yaşarken birden kış geri döndü tabi açan çiçeklerim hepsi bozuşacak yağmurdan sanırım.......
Ama tabi arkadan gelenler moralimi düzeltecek eminim, havalar düzelince bekliyorum canım çapa yapmaya........ SEVGİLEEER...... Bu arada geçen yıl yolladığın leylak tuttu canım......... |
4 Eklenti(ler)
Elimde hazır olan birkaç saksı çiçeğim............
|
1 Eklenti(ler)
Kışında bunlarla idare ettim......
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyanında güzelliği çok başka...........
|
Sevgili alcen; maşallah, hem ördünüz, hem de işlediniz yani?..
Sardunyanız gül sardunya sanırım, kendisi de rengi de çok güzel. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Evet arkadaşlar kendim işledim, daha menekşelere işledim..........
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeklerin yapraklarını beğenip yurt dışından almıştım, kırmızı yapraklısını Yalova toplantısında görmüştüm ismini bilmiyorum....
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl clematis montana evin üstüne çıktı artık, oralarda arzı endam ediyor.........
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzelleri bu yıl pek güzel değiller belki güzellerini buluruz...
|
1 Eklenti(ler)
Bu gülü çok budanmış sevmiyorum, yakında gelinliğini giyecek inşallah........
|
1 Eklenti(ler)
Alt bahçedeki montana bu yıl üst bahçedekini geçti.........
|
1 Eklenti(ler)
Çukalata sarmaşığı iyice coştu çiçekleride hala açmakla meşkul......
|
1 Eklenti(ler)
Çok azğında olsa Cezayir menekşesini seviyorum.........
|
4 Eklenti(ler)
Biraz değişik, karma..........
|
Alıntı:
|
İsimleri aklımda tutamıyorum arkadaşım, sağolasın.........
|
Sevgili Alcen bahçen yine muhteşem . O kadar güzel kareler eklemişsin ki. Kışın yaptığın güzellikler de ayrı bir güzel. Ellerine sağlık.
|
Sevgili dağçiçeği
Bugün alcan bahcedeydim, süper süper herşey. Yağmur canını sıkmış arkadaşımın ama, görsel ziyafet oldu gönlümüze. Sebze bahçesi işini hallatsin arkadaşım, bayılacağız görüntülere:) Fotoğraf çekmeyi unutmuşum:( Bitkilere bakmaktan aklıma gelmemiş ki:) |
Güzel arkadaşlarım dağçiçeği ve cemocum,
Hoş gelmişiniz sefalar getirmişiniz bahçeye köye bekliyorum yardıma sık sık öpüyorum ikinizide......... |
2 Eklenti(ler)
Falox, çok sevdim bu çiçeği baya neşeli bir bitki..........
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemi yağmurdan toparlıyamadığım için genel resim koyamıyorum....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025