agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   arzuakyurek / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25245.htm)

Hülya 16-11-2011 22:30

Hayırlısı olsun,hayalleriniz gerçek olsun.
Çok güzel bir bahçeniz olacağından eminim,arkadaşlar tohum,fide paylaşmaya başlarız.Bahçeniz oluşmaya başlayınca.
Sevgi ve selamlar.

mandalinci 16-11-2011 22:45

Yeni bahçeniz hayırlı olsun, güzel çiçeklerle dolsun.

arzuakyurek 16-11-2011 23:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hülya (Mesaj 879720)
Hayırlısı olsun,hayalleriniz gerçek olsun.
Çok güzel bir bahçeniz olacağından eminim,arkadaşlar tohum,fide paylaşmaya başlarız.Bahçeniz oluşmaya başlayınca.
Sevgi ve selamlar.

Sevgili Hülya hanım, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, ben tohum ve fide bağışlarını şimdiden kabul ediyorum ki bahçeme ev yapaya başlayınca bitkilerim tavında olsun :)

arzuakyurek 16-11-2011 23:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 879725)
Yeni bahçeniz hayırlı olsun, güzel çiçeklerle dolsun.

Böylesine güzel bir dileğe sadece AMİN derim :) Sevgiyle kalın

Vildan Sönmez 16-11-2011 23:55

Sağlıklı günlerde gönlünüze göre bir eviniz ve bahçeniz olsun. Haberlerinizi bekliyoruz artık...

arzuakyurek 17-11-2011 00:13

İzninizle hayallerimi paylaşmak istiyorum :)
Bahçe kapısından evin giriş kapısına kadar sıralı kemerlerde mis kokulu sarıcılar :)) geldik verandaya bir köşesinde sabah güneşinde kahvaltı, diğer köşesinde akşam güneşinde rakı balık :)
( tabi ki benim tuttuğum mercanlar, karagözler çupralar ve tutmayı ama tadını sevmediğim izmaritlr) Bahçemde olmasını kesinlikle istediğim ağaçlar:
En az 3 tane kiraz
2 tane elma
2 tane incir
3 tane nar
1 tane ayva
2 tane armut
2 tane şeftali
ahududu
frambuaz
5 tane goji beri
ve ve ve.........
çiçeklerime gelince mis kokulu halfeti gülü (Orhan Öğretmenim yollayacak)
kısacası ne kadar kokulu bitki varsa hepsini yetiştirmek istiyorum.
Aaa birde sebzelerim var ayıptır söylemesi çok meşhur turşu kurarım :) bütün sebzeleri yetiştireceğim ki yeğenlerim doğal turşu ve konserve yesin. Salça yapmak istiyorum mesela, sebze kurutmak, yine meşhur olan reçellerimi yapmak....
Aslına bakarsanız doyasıya yaşamak istiyorum arkadaşlar, bahçemi çapalayıp bitkilerime sevgimi vererek yetiştirmek dinlenmek için tekneme atlayıp muhteşem Saroz Körfezinde balık avlamak arada sırada ormanda mantar toplamak....,
Buydu işte hayatımı sonuna kadar yaşamak istediğim yer, biricik eşime sevgilerimi sizlerin huzurunda sunmak istiyorum çünkü haylellerimi gerçekleştirmemi sağlayan yegane insan O, seni çok seviyorum canım Kabil'im :)

Halil Önen 17-11-2011 00:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek (Mesaj 879747)
İzninizle hayallerimi paylaşmak istiyorum :)

... yine meşhur olan reçellerimi yapmak....

Sayın arzu hanım,
bahçeniz güzelmiş, hayırlı olsun.
Size hayalleriniz peşinden giderken, ben sizin reçellerin peşinden gidebilir miyim.:)

Şimdi köyden bir çuval ayva getirdim, hanım görünce 'galiba ayvayı yedim' dedi. Ayvadan lokum yapmayı planlıyoruz ama bir azda reçel yapacaktık. Şimdi 'ayva reçeli' tarifi iyi giderdi ama...

Kolay gelsin
Saygılar.

Satı Uğurtan 17-11-2011 00:46

Sevgili arzuakyürek, yeni bahçeniz hayırlı uğurlu olsun, elimde olan tohumlardan ve Goji fideleri benden istediğin zaman gönderebilirim sevgiler.

gülsu 17-11-2011 07:18

Sevgili arzucuğum yeni bahçen hayırlı olsun:) Senin adına çok çok sevindim...... Nihayet hayallerini gerçekleştireceksin. Tam da yerinden almışsın deniz, orman yanyana harika yerlerdir oralar. Hayallerin çok güzel dileğim o ki İnşallah hepsini gerçekleştirirsin. Yeni bahçende huzurlu ve mutlu ol. Bizde bu mutluluktan izleyerek payımızı alalım. Bende elimde olan tohumlardan bahara doğru gönderebilirim. Özelime bir ara adresini yazarsın. Ayrıca senin hayalini gerçekleştiren eşine de buradan teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kal.

Kiraz 17-11-2011 08:05

Sevgili Arzuakyürek, adınıza çok sevindim. Yazın, Keşan yakınlarından arabayla geçerken ben de oralarda bir yer hayali kurarım, yeriniz çok güzel. Bundan sonrası sağlıkla ve gönlünüzce olsun. İstediğiniz ne olursa seve seve göndereceğim.

Hhatice 17-11-2011 08:14

Ne kadar sevindim .O bahçeyi görmek lazım bittiğinde .Ben de 5 ay önce bahçeli bir eve taşındım . bu soğukta bile kahvemi alıp on dakika da olsa içinde gezmekten keyif alıyorum. Kendimi özgür hissetmemi sağlıyor . Üşüyeceksin içeri gir diyorlar ama gerçekten üşümüyorum, Görmemişin bahçesi olmuş durumu oldu bende :)))

smnunal 17-11-2011 12:33

Sayın arzuakyürek bahçeniz hayırlı olsun. Sevdiklerinizle beraber nice bol kokulu çiçekli günler geçirmeniz dileğiyle sefasını sürünüz.

Yücel Canpolat 17-11-2011 12:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek (Mesaj 879663)
Merhaba arkadaşlar, artık benimde bir bahçem var :)))
Edirne, Keşan-Gökçetepe köyünden dün 580 m2 bir arsa aldık, inşaata yazın başlamayı planlıyoruz sanırım kışa doğru taşınmız oluruz.
Tabi ben şimdiden bitki yetiştirmeye başlayacağım, tüm tohum ve fide bağışlarınız kabul edilir :)
Sevgiyle kalın...,

Şimdilik tek fotoğrafı var arsamızın :)
Eklenti 255821

Bahçeniz hayırlı olsun çok sevindik:)bundan sonrası kolay komşu:)

cemo 17-11-2011 16:19

Sevgili Arzu, dilerim tüm dileklerin tez zamanda gerçekleşir.
Hayırlı uğurlu olsun bahçen.
Heyecanını yürekten hissediyorum. Bu bahçeyi, içindeki bitki aşkı ile cennet yapacağına inanıyorum ve hep takipte olacağım.
Bebek büyütür gibi, her gelişmeyi görmek isteriz.

Sevgilerimle.

Yakup Ünal 18-11-2011 21:14

eşiniz ve sizin takipcinizim

arzuakyurek 28-11-2011 21:44

Şimdi köyden bir çuval ayva getirdim, hanım görünce 'galiba ayvayı yedim' dedi. Ayvadan lokum yapmayı planlıyoruz ama bir azda reçel yapacaktık. Şimdi 'ayva reçeli' tarifi iyi giderdi ama...

Halil bey çalışmadığım yerden çıktı soru :) maalesaf hiç ayva reçeli yapmadım, özür dilerim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, sevgiyle kalın.

Sevgili arzuakyürek, yeni bahçeniz hayırlı uğurlu olsun, elimde olan tohumlardan ve Goji fideleri benden istediğin zaman gönderebilirim sevgiler.

Sevgili Satı abla teşekkür ederim, Sevgiyle kalın.

Sevgili arzucuğum yeni bahçen hayırlı olsun Senin adına çok çok sevindim...... Nihayet hayallerini gerçekleştireceksin. Tam da yerinden almışsın deniz, orman yanyana harika yerlerdir oralar. Hayallerin çok güzel dileğim o ki İnşallah hepsini gerçekleştirirsin. Yeni bahçende huzurlu ve mutlu ol. Bizde bu mutluluktan izleyerek payımızı alalım. Bende elimde olan tohumlardan bahara doğru gönderebilirim. Özelime bir ara adresini yazarsın. Ayrıca senin hayalini gerçekleştiren eşine de buradan teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kal.

Evet sevgili Gülsu nihayet kavuştum bahçeme, bundan sonrası kolay, ****** sizlerin sayesinde çünkü tecrübeleriniz benim için servet olacak. sevgiyle kalın.

Sevgili Arzuakyürek, adınıza çok sevindim. Yazın, Keşan yakınlarından arabayla geçerken ben de oralarda bir yer hayali kurarım, yeriniz çok güzel. Bundan sonrası sağlıkla ve gönlünüzce olsun. İstediğiniz ne olursa seve seve göndereceğim.

Sevgili Kiraz inşallah bize komşu olursunuz, gerçekten çok güzel memleketim :)) Sevgiyle kalın.

Ne kadar sevindim .O bahçeyi görmek lazım bittiğinde .Ben de 5 ay önce bahçeli bir eve taşındım . bu soğukta bile kahvemi alıp on dakika da olsa içinde gezmekten keyif alıyorum. Kendimi özgür hissetmemi sağlıyor . Üşüyeceksin içeri gir diyorlar ama gerçekten üşümüyorum, Görmemişin bahçesi olmuş durumu oldu bende ))

Sevgili Hatice sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende arsamızın fotoğrafını herkeze gösteriyorum ve bana gülüyorlar, bizi ençok biz anlıyoruz galiba. Sevgiyle kalın.

Sayın arzuakyürek bahçeniz hayırlı olsun. Sevdiklerinizle beraber nice bol kokulu çiçekli günler geçirmeniz dileğiyle sefasını sürünüz.

Sevgili Smnunal, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın

Bahçeniz hayırlı olsun çok sevindikbundan sonrası kolay komşu

Teşekkür ederim komşu :)))

Sevgili Arzu, dilerim tüm dileklerin tez zamanda gerçekleşir.
Hayırlı uğurlu olsun bahçen.
Heyecanını yürekten hissediyorum. Bu bahçeyi, içindeki bitki aşkı ile cennet yapacağına inanıyorum ve hep takipte olacağım.
Bebek büyütür gibi, her gelişmeyi görmek isteriz.

Sevgilerimle.

Çok teşekkür ederim Cemo abla, öyle mutluyum ki anlatmakta zoruk çekiyorum. İyiki varsınız. Sevgiyle kalın.

eşiniz ve sizin takipcinizim

Yakup bey teşekkür ederim, bizi takip etmeye devam edin efendim :) Bizde sizi takip ediyoruz, Sevgiyle kalın.

arzuakyurek 28-11-2011 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kuyrukk (Mesaj 879673)
Merhaba Arzu Hanım ;
Bahçenizi yeni fark ettim ve ne iyi yaptınızda aramıza katıldınız demekten kendimi alamadım. Hayalleri gerçekleştirmek için istemek yetiyormuş bize bunu bir kez daha hatırlattınız teşekkür ederiz. Hayallerinizdeki evinize de kavuşmanız dileklerimle.. Yeni bir bahçe delisi olarak sizlere elimde bulunan tohumlardan ve çelikler ulaştırmaktan mutluluk duyacağım. Sevgiler..

Sevgili kuyrukk, göndermiş olduğunuz tohumlar için teşekkür etmekte geciktim kusuruma bakmayın yogun bir hafta yaşadık malumunuz. Özellikle süs biberine bayıldım ;) İyiki varsınız, tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

kuyrukk 29-11-2011 11:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek (Mesaj 883340)
Sevgili kuyrukk, göndermiş olduğunuz tohumlar için teşekkür etmekte geciktim kusuruma bakmayın yogun bir hafta yaşadık malumunuz. Özellikle süs biberine bayıldım ;) İyiki varsınız, tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Merhaba Arzu Hanım;
İyi günlerde yetişirin inşallah.. Yoğunluğunuzu forumdan takip ettim. Güzel ve verimli bir toplantı olmuş. Emeği geçen herkesin yüreklerine sağlık. Esen kalın..

Uzaylı 29-11-2011 12:11

Sevgili arzuakyürek; Yeni bahçeniz hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Ne güzel deniz ve bahçe biraradaymış. Tüm dileklerinizi gerçekleştirebilmenizi ve sağlık, huzur, mutluluk içerisinde tadını çıkarmanızı dilerim...

Arsa fotoğrafına bakıp gülenlere de aldırmayın. Bir kaç sene sonra bize komşu olmak için yer ararlar merak etmeyin... Tabi boş yer kalırsa...:p:p Bizim etrafımız doldu bile.

Sevgiler...

alcen 29-11-2011 13:00

Arzucuğum, güzel kızım, allah inşallah hayallerine kavuştursun seni, herşey gönlünce olsun. Baharda tohum fide gönderirim hoşça kal canım.

arzuakyurek 29-11-2011 22:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 883454)
Sevgili arzuakyürek; Yeni bahçeniz hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Ne güzel deniz ve bahçe biraradaymış. Tüm dileklerinizi gerçekleştirebilmenizi ve sağlık, huzur, mutluluk içerisinde tadını çıkarmanızı dilerim...

Arsa fotoğrafına bakıp gülenlere de aldırmayın. Bir kaç sene sonra bize komşu olmak için yer ararlar merak etmeyin... Tabi boş yer kalırsa...:p:p Bizim etrafımız doldu bile.

Sevgiler...

Teşekkür ederim sevgili Uzaylı, evet haklısın teyzem şimdiden belki komşu oluruz diyor :p

arzuakyurek 29-11-2011 22:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 883473)
Arzucuğum, güzel kızım, allah inşallah hayallerine kavuştursun seni, herşey gönlünce olsun. Baharda tohum fide gönderirim hoşça kal canım.

Sevgili Alcen abla bu sıcak ve sevgi dolu mesajınız içimi ısıttı, teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.

alcen 13-12-2011 23:48

Güzel kız. hayvanları görünce sana sevgim bir kat daha arttı.Her işin yolunda gidecek sağlıcakla kal canım.

fatma sunay 14-12-2011 20:40

Sevgili Arzuakyürek aldığınız arsayıda yüreğinizin akı gibi alnınızın akıyla düzenleyip bizlerle paylaşacağnızı sabırsızlıkla bekliyorum. Artık siz tecrübeli bir bahçıvan oldunuz.
Sakın gözünde büyüterek işe girişme herşey yavaş yavaş ve sabırla yerleşecek.
Şimdiden sana kolay gelsin diyorum canım sevgiyle kal..

takorof 22-12-2011 09:58

Arzu hanım yeni bahçeniz hayırlı olsun, İnşallah saroz körfezinden tutacağınız balıklarla, keyifli, mutlu yıllar geçirirsiniz bahçenizde.

takorof 22-12-2011 09:59

Bu arada yazmayı unuttum, evinizin bahçesindeki yabani erikten reçel yapmayı deneyin, az şeker ile kaynatın, inanılmaz güzel , hafif mayhoş bir tadı var.

mtavlı 22-12-2011 11:01

Selamlar..Yeni üyeyim üyelerin bahçelerinde ilk ziyaretim.İstanbulda kiralık bir evin bahçesi!!! Hayret ettim.Kutlarım sizi.İnşallah daha güzeli kendinizin olur diyecektim ki bu sayfada olduğunu okudum :)
Bahçeniz hayırlı olsun.

alanur 25-12-2011 16:35

Yeni yaşınız kutlu olsun, nice senelere mutlulukla. Hep sevgiyle kalın.

loveflower 25-12-2011 18:27

Sevgili arzuakyurek, yeni bahçeniz hayırlı olsun, mutlulukla bitki yetiştirmeniz dileğiyle. Adım adım takip edeceğim, heyecanınızı paylaşacağız hep beraber.

Doğum gününüz kutlu olsun, güzellikler coşarak gelsin yeni yaşınızla birlikte:)

arzuakyurek 25-12-2011 22:40

Teşekkür ederim Sevgili alanur, yaşlanmakda güzel :)))
sevgiyle kalın

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025