agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   arzuakyurek / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25245.htm)

arzuakyurek 25-12-2011 22:42

Teşekkür ederim sevgili loveflower, heyecanım durmak bilmiyor pastamdaki mumları üflerken bile bahçemin güzel bitkilerle dolmasın diledim:)
Sevgiyle kalın...,

arzuakyurek 17-02-2012 12:45

1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir görüşemedik malum kar kış :) şimdi sizlere Yeşil parmak fotoğrafı sunacağım. Mine hanımın İstanbul seminerinde dağıtılan hediyelerden benim payıma Tek Gecelik Gelin düşmüştü, ben Zafer beyin anlattığı gibi diktim çiçeğimi fakat 2 gün sonra boynunu büktü, eşimde yerden bir dal parçası aldı destek olsun diye saksıya soktu :) Fotoğraftada göreceğiniz gibi o dal parçası yeşerdi ve çiçek bile verdi fakatbenim Bir Gecelik Gelinim soldu. Bundan sonra eşim yandı ekilecek bütün fidanlar ve tohumlar ellerinden öpecek :D

Eklenti 269507

arzuakyurek 17-02-2012 12:48

1 Eklenti(ler)
Bu arada harikulade hasatlar :)
4 ocakta gelen minik kartopum
Kız kardeşimin minik prensesi Ayfer Asya (ve ablası karamel)
Hoşgeldin ;)
Eklenti 269508

arzuakyurek 17-02-2012 12:49

1 Eklenti(ler)
Şimdide 4 şubatta gelen yakışıklım (erkek kardeşimin oğlu) Yaman Ali.
Hoşgeldin;)

Eklenti 269509

Manolya_ 17-02-2012 13:47

Sevgili Arzu Hanım,

Eşinizin (yeşil eli) konusuna çok sevindim.
Amaaaaaaa,
En çok birer ay ara ile gelen yeğenlerinize sevindim.
Maşallah ikiside çok şirinler. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve uzun ömürler versin.
O güzelim prenses ne hoş poz vermiş, istikbalini görür gibiyim manken mi olacak yoksa:D
Herşey gönlünüzce ve dilediğinizce olsun
Selam ve sevgilerimle
Asu

arzuakyurek 17-02-2012 13:53

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Asu Hanım, gerçekten bebekler çok tatlı, insan hep yanlarında olmak istiyor.

Dünyalı 17-02-2012 15:54

Sayın arzuakyurek;
Bundan sonra ekilecekleri (özellikle ağaçları) eşinize ektirin, tutması garanti. :D
Bebekler, ikisi de çok şirin. Allah analı-babalı büyütsün. Bebeklerin gülüşüne hep bayılmışımdır. Allah yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin.

Yücel Canpolat 17-02-2012 16:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dünyalı (Mesaj 913099)
Sayın arzuakyurek;
Bundan sonra ekilecekleri (özellikle ağaçları) eşinize ektirin, tutması garanti. :D
Bebekler, ikisi de çok şirin. Allah analı-babalı büyütsün. Bebeklerin gülüşüne hep bayılmışımdır. Allah yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin.

Allah onları esirgesin:)

Güler 17-02-2012 16:20

Ben de kutlarım, analı-babalı, sağlıklı huzurlu bebekler olsunlar inşallah. Ne mutlu size hem hala, hem de teyze oldunuz.

Evet, evet, arkadaşların dediği gibi, fideleri-tohumları mutlaka eşinize diktirmelisiniz. Desenize agaclar.net'e yeni bir üye daha geliyor.....(eee bazı şeyleri buradan öğrenmesi gerekiyor değil mi yani)

Sevgi Durul 17-02-2012 16:36

Sevgili arzuakyurek, ben eşinizin diktiği, çiçeklenen bitkinin kimliğini öğrenebilir miyim? Gerçekten tebrik ediyorum, özene bezene diktiklerimizi tutturmakta güçlük çekiyoruz bazen. Şanslısınız, ne dikseniz tutacak.:)

Yeğenlerinizin ikisi de dünya tatlısı maşallah. Hayırlı- ömürlü, analı-babalı olsunlar.:)

arzuakyurek 17-02-2012 22:36

Teşekkürler arkadaşlar öyle güzel kokuyorki çiçeklerim ;) maaşallah...
SDurul ablacığım ben erik olduğunu düşünüyorum, ufak bir güneşe o çiçek veriyor ve bahçede de ağacı var.

Ayrıca şimdi mesajları eşimle paylaşınca coştu ve çocukluk anısını anlattı, izin verirseniz paylaşmak isterim; eşim Ordu'lu, malum yazları yaylaya çıkıyorlarmış ve araç yokmuş. Yürümek için destek olsun diye elinde bir sopa varmış, köye gelince o sopayı toprağa sokmuş. Baharda dallanıp budaklanmış, ve kocaman bir ağaç olmuş hala yaşıyormuş. Cinsi ne dedim 'bizim oralarda çağman ağacı derler' dedi.
Öyle işte, benim gibi bitki sevdalısı birine, yeşil parmaklı bir eş. Çok şanslıyım çok ;)

fatma sunay 18-02-2012 15:07

Allah şansını daim etsin ne güzel kuru dalı bile dikse demek ki yeşerecek. Senin işin kolay.
Bebeklerde allah analı babalı büyümelerini nasip etsin ikiside çok tatlılar.

pria 20-03-2012 00:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek (Mesaj 879663)
Merhaba arkadaşlar, artık benimde bir bahçem var :)))
Edirne, Keşan-Gökçetepe köyünden dün 580 m2 bir arsa aldık, inşaata yazın başlamayı planlıyoruz sanırım kışa doğru taşınmız oluruz.
Tabi ben şimdiden bitki yetiştirmeye başlayacağım, tüm tohum ve fide bağışlarınız kabul edilir :)
Sevgiyle kalın...,

Şimdilik tek fotoğrafı var arsamızın :)
Eklenti 255821

Eski adı Mariz olan Gökçetepe Köyü sahilleri Saros'un en güzel yerlerindendir..
Eskiden Orman İşletmesinin çok güzel bir mesire yeri, kamp alanı vardı..
Şimdi ne alemdedir bilmem..
Yazın gider çadırımızı kurar nefis günler geçirirdik..
Arsanız hayırlı olsun..

arzuakyurek 20-03-2012 00:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pria (Mesaj 928214)
Eski adı Mariz olan Gökçetepe Köyü sahilleri Saros'un en güzel yerlerindendir..
Eskiden Orman İşletmesinin çok güzel bir mesire yeri, kamp alanı vardı..
Şimdi ne alemdedir bilmem..
Yazın gider çadırımızı kurar nefis günler geçirirdik..
Arsanız hayırlı olsun..

Güzel dilekleriniz için teşekkürler sayın pria, belkide bir dahaki yaza bizim misafirimiz olursunuz. sevgiyle kalın.

OSMAN45 21-03-2012 18:10

Arzu hanım,

Yeğenleriniz, bahçeniz ve yeşil elli eşinizle mutlu, uzun yıllar geçirmenizi dilerim.

Zafer kardeşimizden aldığınız bir gecelik gelini eğer kaybetti iseniz, bende bir adet fazlası var. Eğer arzu ederseniz size verebilirim. O kadar çabuk çoğaltılan bir bitki ki küçük bir yaprak parçası bile toprakta köklenebiliyor.

Bahçenize Saros körfezinin rüzgarlarına karşı hakim rüzgar yönüne servi veya benzerini şimdiden ektiniz umarım. Çok yararını görürsünüz.

Her şey gönlünüzce olsun.

arzuakyurek 21-03-2012 20:45

Evet Osman bey ne yazık ki kaybettim bir gecelik gelini. Sizin geline talibim :) çok merak ediyorum çünkü. Bahçeye taşınmamız yaz sonunu bulacak bahçe duvarları yapıldıktan sonra ağaç dikimi için önerilerinize sonuna kadar açığım :)
Saygılarımla.

OSMAN45 22-03-2012 05:31

Ben de çok merak ediyorum gelinimi:) çünkü yaprak ve sap vermekten başka henüz çiçeğini göremedim:confused: Geçen sene sayın öğretmenim Hozat dan aldığım için daha gelinlik çağına gelmedi herhalde:D Çiçeği açmaya başladığında videoya almayı çok istiyorum, uykusuz kalma pahasına.

Elimde kalan diğerinden bu mevsim çiçek bekliyorum. Açtı açtı, açmazsa kendine daha sicak evi olan başka damat arasın:D Balkonumuz çok küçük ve güneşi çok az alıyor. Zavallı da sıcağı ve güneşi çok seviyor.

Ben Beşiktaş ilçesi sınırları içinde oturuyorum. Haftada 3 gün Eyüp deki bahçevanlık kursuna gidiyorum. Size gelini nasıl ulaştırabilirim?

Özelinize telefon numaramı yazacağım.

Her şey gönlünüzce olsun.

tkorkunckaya 28-08-2013 02:04

Bahçeniz ve mahallemiz
 
1 Eklenti(ler)
Arzu hanım,
bahçeniz harikaymış, umarım hala duruyordur, hisse shipleri anlaşamamış ve müteahhide vermemişlerdir. Zira aynı mahallede bizim bahçeli kiralık iş yerimizin yerinde geçen yaz başlayan ve şu anda bitmek üzere olan bir bina mevcut. Mahallemizde o kadar hızlı bir yapılaşma oldu ki artık çekip gitme zamanı. Biz oysa evimizi de aynı mahallede tutmuştuk. Yeni yapılan binalar yola sıfır yapıldığı gibi önünde arkasında marifetmiş gibi sadece 1 metrelik bir çim serip bırakıyorlar.

Ben ve eşim de artık bir bahçemiz olmadığı için eskiden iş yerimizin bahçesine bakan evimizden çekip gitmek ve bu moral bozucu durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Son zamanlarda artık tek meşgalemiz balkonumuzdaki ufak bahçemiz ve birgün kendi bahçemize taşımanın hayalini kurduğumuz keçiboynuzu ağacımız.

Güzel günler dilerim

Not: affınıza sıgınarak eski komşu bahçenizden bir fotoğrafı paylaşıyorum.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025