![]() |
damlama sulama zaman saati.
1 Eklenti(ler)
Damlama sulama sisteminde bu saat sayesinde 120 dakikaya kadar istediğiniz zamana ayarlıyorsunuz ve zaman dolunca otamatik sulamayı kesiyor.İstediğiniz dakika kadar saati kuruyorsunuz ve bırakıyorsunuz.O kendi devreye giriyor ve suyu açarak sulamaya başlıyor.Zaman dolunca suyu kendiliğinden kesiyor.Yani kısacası kur ve bırak kendi sulasın kapansın sistemi.
|
red-robin domates,bodur.
4 Eklenti(ler)
Red robin domates bodur ve çok verimli hastalıklara dayanıklı bir domates .Hep böyle vergilidirler asla yüzünüzü kara çıkarmazlar.
|
lilyum
5 Eklenti(ler)
lilyum çiçekleri coşmuş.
|
Kırmızı lahana Trabzon.
5 Eklenti(ler)
Kırmızı lahana yı deneme amaçlı dikmiştim.Bizim kara lahanaya rakip olacak gibi görünüyor.Göbek tutmaya başladı.:D
|
Maşallah Adil Bey,
Bahçenizden bereket ve güzellikler fışkırmış. Ellerinize sağlık diyorum, afiyet olsun:) |
Maşallah hepsi çok güzel bereket fışkırmış Allah bereketini artırsın afiyet olsun..
|
Bahçenizi zevkle gezdim ellerinize sağlık bütün bitkileriniz harika görünüyor.
Ayrıca ikliminiz nedeniyle çok şanslısınız yağışlı olduğu için ne ekerseniz bereketli oluyor. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Karadeniz ikliminin özelliklerinden faydalanıyoruz.:) Saygılar selamlar. |
Trabzon zambağı.
1 Eklenti(ler)
Trabzon zambağı son hali.Bu yıl kök güçlenmesi oldu seneye Allah nasip ederse çiçeklerini görürüz.
|
Glayör.
4 Eklenti(ler)
Glayör çiçekleri açmaya başladı.Bu Glayörü kızım arkadaşından getirmişti.Berrin Ablamın yolladıklarıda açmak üzere .
|
çiçek.
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerim.
|
gül
5 Eklenti(ler)
Bu gülü suladıkça çiçek açıyor.
|
mini dahliya.
1 Eklenti(ler)
Mini dahliya ilk çiçeği kırmızı çıktı.4 kök daha var renklerini merak ediyorum.Bunlar avm den aldığım tohumlardan yetişen mini çiçekleri olan dahliyalar.
|
Meleklerin boruları.
2 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları ilk çiçek açacak.
|
Bahçemin son hali.
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son hali.
|
Bahçemin son hali-2
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son hali-2
|
Bahçemin son hali.-3
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son hali.-3
|
Bahçemin son hali.-4
2 Eklenti(ler)
Asterler glayörler,dahliyalar,boru çiçekleri,ve daha bir çok çiçek açmak için sıralarını bekliyorlar.
|
Adil kardeşim bahçede ne ararsan var, sebzeler, meyveler ve türlü türlü renklerde çiçekler birde yanlarına güzel bir şömine, hiç kaçarı yok biletimi alıp geliyorum, izin durumunu ayarlayayım sonra ver elini canım Trabzon. Ayrıca telefon ile görüşmekten çok memnun oldum tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere...
|
Yaylacı kardeşim aradığın için çok memnun oldum.Trabzona geldiğin zaman beni tekrar ararsın.Haberim olsun.Görüşmek üzere saygılar selamlar.
|
siteyi uzun zamandır geziyorum, resimlere bakıyorum hayaller kuruyorum. bugünde sizin bahçenizi gezdim.bahçeniz çok güzel. her aşamasını çok emekler vererek hazırladınız elinize, yüreğinize sağlık. bahçenizde sağlık ve mutluluk içinde güzel günler geçirmeniz dileğiyle :)
|
Sayın BuminhanBahar.Ziyaretiniz ve beğeniniz için teşekkür ederim.
Allah sizede dilediğiniz bahçeyi nasip etsin inşallah. Saygılar selamlar. |
ezan çiçeği.
4 Eklenti(ler)
Ezan çiçeği akşamları açıyor ve 1 gün böyle güzel çiçekleriyle kalıyor .Sonraki gün solan çiçeklerin yerine tekrar yenileri açıyor.Bu her gün devam ediyor.Bir de Ezan çiçeğinin kokusu yok sanırdım.Hanımeli kokusuna benzeyen hafif bir kokusu var.Buda güzelliğinin başka bir yönü.
|
karpuz,kavun bahçesi.
4 Eklenti(ler)
Karpuz,kavun bahçemi bu yıl deneme amaçlı yaptım.Sonuç ne olacak beraber göreceğiz inşallah.
|
Sarı vergili ve kılçıksız fasulye.
5 Eklenti(ler)
Sarı vergili ve kılçıksız fasulye.Bu fasulye yi ilk yediğimde kılçıksız oluşu ve çıt diye rahat kırılması.Tohumlayana kadar kılçıksız oluşu .Çok beğendiğim özellikleri.Maşaallahı var.
|
Bu bolluk kaçmaz.....:)) Bende sevgili yaylacının peşine takılayım .....:))))O uzun domateslerde hak nazadım kaldı diyebilirim....Çiçekleriniz harika olmuşlar...İnşallah ezan çiçeği ve melek borusunun tohumlarını bazı garibanlara dağıtırsınız....:))))
Barbekünün rengi baştan biraz cart gibi gelmişti ama...Şidi yeşillikler içinde çok iyi kontras oluşturmuş...sevgili adil siz işinizi bilirsiniz..:)) Sevgi ve selamlar kardeşim..:) |
Bahçem ve çevresi.
5 Eklenti(ler)
Bahçem ve çevresine genel bakış.
|
Fasulye resimleri ile çakışmışım galiba ..Bu o meşhur ..Tombul beyaz fasulyemi yoksa..??
Ona benzettim ama yanılmış da olabilirim..Elleninize sağlık...Her taraftan bereket fışkırmış..:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025