![]() |
Hoş geldiniz..
|
Sayın Adil ,Karadeniz bölgesi manzaralarına hastalığı olan benim dikkatimi çekti ,siz kaptanzst ,arkadaşın komşusu oluyorsunuz herhalde aynı manzarayı onun sahifesinde görmüştüm dikkatimi çekti.Kabak,salatalık,fasulye sizin oralarda çok iyi yetişir,tabii, gökten hergün yağmur,toprak orman toprağı gibi bereketli toprak,ama güneşiniz biraz az.Bu kadar güzellikten sonra herşeyi de Karadeniz e vermezler:))) Ellerinize sağlık,Selamlar .
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim.Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Teşekkür ederim güzel kardeşim.Selamlar saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Geçen yıllar adeta sıcaklardan bunalmıştık.Bu yıl çok yağmurlu geçti güneşe hasret kaldık.Şu satırları yazarken rüzgarla birlikte sağanak yağmur yağıyor.Malum yağmur yağınca bahçeye çıkamıyoruz.Bende siz dostlarıma yazmak için fırsat yakalamış oldum.Bir yandan yağmuru seyrederken biryandanda bilgisayardan siz dostlarıma cevap yazıyorum.Bu görevim bitince çay molası vereceğim.Yağmuru seyrederken güzel olur doğrusu.Bu arada fotoğraflarla yakalandık galiba.:)kaptanzst ağbeyimdir ve bu fotoğrafları onun evinin üstünden çektik.Bu siteyide o tavsiye etmişti.Kendisine teşekkür ediyorum.Sizlerin sayfalarını da ziyaret edeceğim.Şimdi çaya çağırıyorlar müsadenizle.:)Tekrar görüşmek üzere saygılar selamlar. |
1 Eklenti(ler)
İfteri.
|
1 Eklenti(ler)
İfteri-2
|
1 Eklenti(ler)
İfteri-3
|
1 Eklenti(ler)
Erik aşısı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Anlattıklarınızı bizde çocukluğumuzda yaşadık.:)25 veya 40 yıl öncesi çok farklıydı .Her şey doğaldı.Dünyamız hızlı bir şekilde değişimler yaşıyor.O günleri özleyeceğiz galiba.Yediğimiz içtiğimiz bile sağlıklı değil.Doğallık kayboluyor. |
çiçek-2
1 Eklenti(ler)
bu çiçeği yeni aldım.
|
Kokulu zambak
1 Eklenti(ler)
Açmak için sabırsızlanıyor.Bir güneş yetecek.
|
yonca çiçekleri
1 Eklenti(ler)
Fazla özen istemez.Sadece güneş yeter.
|
altın çilek.
1 Eklenti(ler)
Geçen yılki meyvelerden aldığım tohomları bu saksıya dikmiştim pek umutlu değildim .Fakat çok güzel büyüdüklerini görünce sevindim.Şu an 30 civarında büyük fidan dikmiş durumdayım .Bunlarda büyüyünce çekme yapıp dikeceğim.İnşallah başarılı olurum.
|
su hayattır
1 Eklenti(ler)
su hayattır.
|
Sardunya
1 Eklenti(ler)
Dayanıklı ve çok kolay büyüyen bir çiçek.Çeliklemesi her zaman yapılabilir.Yeterki suyunu ihmal etmeyin.
|
Sayın Adil,resim beklemekten hâl olduk.:)) Taze soğanların, önündeki kırmızı bitki acaba pazı mı? Pazı ise tohumlarını alabilirseniz ,bende isterim..O kırmızı pazının tohumunu bir türlü bulamadım.Resim bekliyoruz,selamlar sevgiler..
|
Alıntı:
Sayın berrinb merhaba. Kendi sayfamda yaşadığım problemlerden dolayı fotoğraf yükleyemiyordum .Umarım bundan sonra böyle hatalar yaşamayız. Şimdilik problem çözülmüş durumda. Fotoğrafta bahsettiğiniz kırmızı bitki yağlı marul.Çeşit olsun diye öylesine dikmiştim. Fotoğraflarımıza ve yorumlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Saygılar selamlar.:) |
Sn Adil bahçeniz güzel, daha da güzel düzenli olur inşallah.
Petunyaları çok severim başka renklerini dikmeyi düşündünüz mü? |
Alıntı:
Evimin çevresinde düzenlemeler yapmaya çalışıyorum.Çiçeklerle aram çok iyi diyebilirim.Petunyalar konusunda şunu söyleyebilirim.Geçen yıldan kalma beyaz ve kırmızı olarak bir saksıda karma yapmıştım.Bu yıl mor ve pembe damarlı iki çeşit daha ekledim.Çiçek açmış şaşırtma fideler 1 tl .Petunyaları bende çok seviyorum.Harika renkleri var ve göze müthiş hitap ediyorlar.Bakımıda çok kolay.Fakat bununlada yetinmeyip dahada çeşitlerini artırmayı düşünüyorum. |
SN adil gülünüz güzel,
benim bahçemdede var çokta güzel kokusu vardır onun kışa kadar açar. Zannediyorum beyaz çiçeğinizin adı lilyum. Kurbağa deseniz keyfi yerinde. güzel bahçenizin keyfini sürün. |
Alıntı:
Bahçede bağda gezerken fotoğraf makinemi yanımdan ayırmıyorum.Makro-hareketli-manzara moduy la, onları dosya dosya bilgisayarda depoluyorum.Zaman buldukça keyifle izliyorum. Doğu Karadenizde havalar okadar yağışlı gittiki Çiçeklerin bile açmasını geciktirdi diyebilirim. Bu satırları yazarken hala daha yağmaya devam ediyor.Her şeyin hayırlısı diyorum. Beyaz çiçek konusunda şunu söyleyebilirim.Ben onu zakkum olarak biliyorum.Sizde lilyum değilmi? demişsiniz. Evet lilyum hata bende siz doğru söylüyorsunuz.Bazen çiçek isimlerini karıştırıyorum.:) Kurbağa konusuna gelince onuda tesadüfen gördüm ve makro ladım.:) Saygılar selamlar. |
merhaba Adil,sayfanız hayırlı olsun çiçekler çok güzel 2.resim heralde kamelya olması lazım gül gibi açmış kamelya bendede var benzettim.hayırlı günler.
|
Alıntı:
Ziyaretiniz için Çok teşekkür ederim. Evet 2 fotoğraftaki çiçek Kamelya. Size de Hayırlı günler diliyorum.Saygılarselamlar. |
Sevgili Adil, bahçeniz hayırlı olsun sağlıkla tadını çıkarın, kara tavuk yavrularına bittim çok güzeller.
|
Alıntı:
Fotoğrafları henüz yok fakat en kısa zamanda bahçemin fotoğraflarını paylaşacağım. Karatavuk yavrularını makrolarken beni anneleri sandılar ve ağızlarını açmaya başladılar.:) Onları daha fazla rahatsız etmek istemedim.Herşey doğal haliyle çok daha güzel. Saygılar selamlar. |
Karatavuk yavruları ve kurbağa harika görünüyor. Lilyum'um diğer adı zambaktır. Zakkum farklı bir bitki, gülün renkleri çok güzel :)
|
Alıntı:
Ziyaretiniz ve Düzeltmeniz için teşekkür ederim. Zambak yazacak tım zakkum yazmışım. Saygılar selamlar. |
selam Adil.
Kabağı ne zaman kızartacaksın:D haberim olsun:D Bir düzeltmede benden olsun:) Yaprak kurbağası:D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025