![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl oluyor acaba hersene tohumdan mı çıkıyorlar, kışı oldukları yerdemi atlatıyorlar, yoksa köklerinde rizom filan gibi birşeyler mi var da kendini muhafaza edebiliyorlar. Çok güzel paylaşımlar elinize sağlık. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Yöremizde çiçek florası hayli zengin.Her yıl hiçbir hizmet gerektirmeden bizlere görsel ziyafet sunuyorlar.Onlara Karadenizin iklimi yetiyor. Beğeniniz için teşekkürler. |
çilek fideleri gelişimi
1 Eklenti(ler)
Koyun gübresi kullandığım organik çileklerim.
|
kivi çeliklerinin gelişimi.
1 Eklenti(ler)
Sıcakların artmasıyla çeliklerde filizlenme hızlandı.
|
cycas
1 Eklenti(ler)
Bu cycas ı rüzgar alan yere diktim.Bu yıl soğuklarda fazla olunca yapraklarda kuruma oldu.
|
On bir ay çiçeği.
1 Eklenti(ler)
Kurumak üzere olan on bir ay çiçeği düzelmeye başladı.
|
Sevgili Adil,
Kar üstüne yağdığında sen de benim yaptığım hatayı mı yaptın acaba? Üstündeki karı silkelemiştim meğerse kar koruyormuş. Ayni bunun gibi oldu. Kestim o dalları sonra bir daha o hatayı yapmadım. |
Çin turbu.
1 Eklenti(ler)
pazardan aldığım çin turbu nun filiz açan kısmını keserek toprağa dikmiştim.Büyüdü ve çiçek açtı.Şimdi tohumlarını alabilirsem tohumla yetiştirmeyi deneyeceğim.
|
Kırmızı salçalık biber.
1 Eklenti(ler)
Ektiğim tohumlar sağlıklı bir şekilde çıktılar.
|
Yeşil soğan,marul.
1 Eklenti(ler)
Marul ve yeşil soğanlarım sağlıklı büyümeye devam ediyorlar.
|
yağmurlu bir gün.
1 Eklenti(ler)
Kısa süreli sağnak yağmurlar toprağı canlandırmaya yetiyor.
|
Akşam güneşi.
1 Eklenti(ler)
Bu ,yarın hava çok güzel olacak anlamı taşıyor.:D
|
Ot gibi biten konutlar.
1 Eklenti(ler)
Sahilden yukarı doğru hızlı bir konut yapımı devam ediyor.Bu güzel tabiat mahvolacak.
|
petunya.
5 Eklenti(ler)
Geçen yıldan kalma petunyalar sera ortamında korunmuş oldu.Şimdi gayet iyi durumdalar.Üzeri gonca çiçeklerle dolu.
|
Alıntı:
Tekrar çiçek açması çok sevindirici.:p Sizin yaşadığınız maduriyet farklı.Fakat hatanızı anlatmanız bizede bilgi ve tecrube oldu. Saygılar selamlar. |
Ben cycas için söyledim.
|
Benol hanım
Teknolojinin azizliğine uğradık.:) Yorumunuz Onbiray çiçeğinin altında çıkmıştı.İsim de vermediğiniz için o zannettim.Siz yorum yazarken fotoğrafları yüklüyordum.Yorumunuz bir sonraki fotoğrafın altına düşmüş.:) Cycas konusunda ,üzerindeki kar ı dökmedim fakat bu yıl çok soğuk bir kış yaşadık .Gelecek yıl üzerini naylonla kapatmayı düşünüyorum.Yine aynı üzücü olayı yaşamamak için. |
Ot biçme makinesini deniyor ve ev etrafında otları kesiyordum.
Bir koku geldi ama motorun kokusuna benzemiyordu:D Balık kokusu yayılıyordu:confused: Derken, benzin bitti motor durdu ve telefon çaldı.:p Yapraklar açtığından artık eskisi gibi görülmüyor bahçelerimiz. 60-70 M de olanı göremediğimden oraya gidince ziyafete düştüğümü fark ettim. Güzel bir gündü. Yemeği fazla kaçırıncada belleme yaparak eritmeye çalıştım:D:D Her şey için teşekkürler |
Alıntı:
Bu arada çayır motoruyla çevreyi güzel temizlemişsin ellerine sağlık. |
Trabzon kaşüstü nde pembe çiçekler.
5 Eklenti(ler)
Şimdi pembe çiçekler fındık bahçelerini süslemeye başladı.17 nisan2012:D
|
Alıntı:
|
çilek .
1 Eklenti(ler)
Çileklerim çiçek açmaya başladı.:p
|
yabani çilekler.
1 Eklenti(ler)
Fındık bahçelerinde yetişen en lezzetli ve aromalı yabani çilekler de çiçek açmaya başladı.
|
armut çiçekleri,
1 Eklenti(ler)
Limon armut u Meyve tutmaya başlamış.
|
çiçekler.
3 Eklenti(ler)
buda farklı güzel.:p
|
mini sarı gül
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim bu çiçeği 3 yıldır saksıda büyüttüm.Salkım halinde küçük sarı gül goncaları şekinde çiçeklerle doluyor.Dikenleri yok.Sarılıcı ve tırmanıcı bir tür.Kokusu yok fakat görselliği harika.3 yıldır çiçek açmıyordu saksıdan toprağa indirdim bu yıl adeta çiçekten çıldırdı.:p Çiçeklerini açınca sizlerle paylaşacağım.
|
çiçek tohumu ekimi.
3 Eklenti(ler)
Berrin hanımdan aldığım çiçeklerin tohumları çimlendi.Şimdi dikilecek yerleri tespit etmeye çalışıyorum.
|
frenk üzümü çiçeği.
2 Eklenti(ler)
Frenk üzüm çiçekleri ve yaprakları hayli sağlıklı görünüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025