![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bir farklı çalışması daha
|
vallahi bravo diyorum...Boyutlandırması harika bir çalışma olmuş , yunuslarda canlı gibi ,tabancayla da boyamak zor olmalı....Yeğeniniz epeyce yetenekli bir gençmiş .kendisini tebrik ediyorum.....kır evinizin ileriki yıllarda eşi menedi olmayacak gibi ....
|
Alıntı:
kır evi demiyelim kulübe eşyaları koyduğumuz ev görünümlü kulübe :-( |
1 Eklenti(ler)
16-17 temuz ve domateslerin görünümü
|
sayın yakup ünalın domateslerine maşallah, nazar değmesin.
|
Alıntı:
|
Sevgili Yakup bey; Yiğeninizin ellerine emeğine sağlık.İnanın çok güzel.Yakın olsa evimin iç boyasını bu türden yaptırırdım.
Saygılar sevgiler. |
Herşey gerçekten çok güzel ama O dut ağacı muhteşem benim için antika
Kolay gelsin Selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
damateslere suyu verdiğimde misafirler ortaya çıktı fındık fareler
|
2 Eklenti(ler)
kavunlar yavaş yavaş döle yatıyor
|
Sayın Yakup Ünal ,bu kadar domates ve sebze fidelerinden hiçbirisi ürün yapmamış herhalde..Sayın bahtiyar02 ,gibi sizinde yeşil beyaz karelerinizi bir mevsim seyrettik..Şimdide renkler görmeye hakkımız yok mu kardeşim:))) Korkmayın Ankara lara kadar yemeye gelecek halimiz yok:)))) Sergileyin bakalım şu koparıp da istiflediğiniz Ayaş domateslerini ....Ben şahsen Ayaş domateslerini de çok merak ediyorum...Görmek isterim...Ortalık sebzeden kırılıyor,bizim arkadaşların bahçelerinde de tık yok Bir daha ki ziyaretimde Ayaşları ve kır evinizin son halini göreceğimi umuyorum...Kolay gelsin...Sevgiler Selamlar...
|
Sayın berrin ;
Üstadım ziyaretiniz beni memnun etti teşekkürler. 20/08/2011 tarih saat14,30 gibi tarladan geldim domates var ama daha yeşil, Keşke yenecek meyvemiz sebzemiz olsada hep beraber yesek, Kır evi demeyelim bizimkisi öylesine eşa koymak için yapılan bir kulübe birazda siteden soğudum paylaşmıyorum çok ilgimi çeken birşey olduğunda özelden telefon alıp veiyor oradan soruyorum sohbet ediyorum... sizin için bir sonraki sefere fotoğraf makinası ile gidip daha güzel resimler çekeyim hep ceple çekiyorum yanıltıcı oluyordu |
1 Eklenti(ler)
resimdeki ağaç ne ağacı?
gürül gürül arkasında akan buz gibi suyu daha çok dikkat çekiyor ama |
iğde olabilir ,çünkü sulak yerleri sever..Sizin goji bery lere de benzetmedim değil....sevgili Yücel ' soralım o bilir:)) Bu fotoğraftaki su nereden çekilmiş ...Nekadar güzel akıyor..Doğrusu avuçlayıp içesim geldi.Ki çaydan başka sıvı sevmediğim halde...Çok orjinal bir kare .....teşekkürler arkadaşım...Lütfen siteden de soğumayınız ..Biz sizin bahçelerinizdeki başarılarınızı görmek istiyoruz....Resimlerinizi paylaştığınızda çalışma hevesinizin ve içinizdeki tabiat aşkının daha da kuvvetleneceğine inanıyorum...Sevgiler...selamlar Ankaraya .....Devam............
|
Alıntı:
ağaç gojiye çok benziyor ama yıllardır köyde görürüm hiç meyve verdiğini görmedim |
Sevgili Yakup Ünal, bahçen gitgide yeşerip güzelleşiyor.Tebrik ederim.Benim de sana güzel bir haberim var daha önceki muhabbetimiz goji idi biliyorsun benim gojiyi nasıl kurtarırız dı? Sayende kurtuldu ve çiçek açtı.Çok sevindim senin bahçenin sayfasında benim goji haberim oldu kusura bakma.(Fotoğraf ta koymak isterdim ama artık ayıp olmasın diye eklemedim)Kolay gelsin.Sevgiler.
|
Alıntı:
Sabırla çalışmalarımıza devam edersek seneye bu zamnalar en kötü ihtimalle 2013 yılında bahçemizi tanıyamayacaksınız tabi allahın izni ile Gojilerinizin kurtulmasına hele hele çiçek açmasına çok sevindim. Goji çalışmalarım benim hala devam ediyor, ayıp olmaz lütfen fotoğraf koyun bilakis birşeyler öğrendiğimde gördüğümde daha çok mutlu oluyorum. görüşmek üsere hocam |
Yakup bey sizin domatesler en azından yeşiller. önce büyüsünler sonra nasılsa kızaracaklar. o güne kadar sabredersiniz ve sabrederiz artık.
|
Şimdiden Bütün Ağaçlar net sakinlerinin bayramını kutlarım; Hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan dilerim. Herşey gönlünüzce olsun
|
Sayın Yakup Ünal,
Ramazan bayramımızı en içten dileklerimle kutlar.Aileniz ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat mutluluk dolu nice yıllar dilerin. Trabzon dan saygılar selamlar. |
Sevgili arkadaşım Yakup Ünal,bayramınızı kutlar, ailenizle nice mutlu bayramlar dilerim...Selamlar Sevgiler........
Domatesleri hala göremedik:))).Hiç göremeyeceğiz galiba,yaz bitiyor:))) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Gübresiz, ilaçsız, az suyla büyüyen domatesler
|
Sayın Yakup Ünal afiyet olsun. Susuz demişsiniz deşti domatesimi acaba.
|
Alıntı:
diğer resimleri ekleyemedim ama en kısa zamanda ekleyeceğim suzuz derken kıraçta normal sulama yapmadan tarladan aldığı sularla yetiştiğini anlatmak istemiştim sadece çapalayarak haftada bir sulayarak ilaçsız gübresiz bukadar büyüte bildim yoksa ayaş domatesi daha iri olur lezzeti iyi |
5 Eklenti(ler)
bir kaç değişik resim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025