![]() |
chedler ve meşe mantarları
4 Eklenti(ler)
...
|
16/03/2012 tarihinde ciness ve NQ-1 tohumlarını diktim gelişimleri birbirine yakın soldaki ciness sağdaki NQ-1, 22/05/2012 tarihi itibariyle 30 cm yeaklaştılar.
|
Maşallah güzel ilerlemeler olmuş.Mantarlara bayıldım..
|
Alıntı:
Mantarlar ise komşumuzun tecrübesi ile mantar yataklarını dolaşıp sabah sabah toplayıpladıklarımız. |
İlk zamanlar bende bayağı bir taş toplamak zorunda kaldım.Şimdi sulama yaparken tek tük oluyor onada sözüm yok zaten.Bir arkadaş güzel bir yer yapıp mantar yetiştiriyor.Bende isterdim ama herşeye yetişmek mümkün olmadığı için tercih yapıyuz.
|
25.05/2012
5 Eklenti(ler)
cevizlerden birkaçı
|
Maaşallah Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yakup bey, kesim yerleri çok uzun (Tırnak) bırakılmış, bu şekilde yarayı kapatması uzun zaman alır, biraz daha kısa kesilirse yara daha kısa sürede kapanacaktır.
Eklenti 301520 |
Alıntı:
birde aşının olduğu yer tırnakların olduğu bölüm |
Aşılarınız göz aşısı sanırım, ilk yıl için tırnak olması göz aşısında normaldir, ikinci yıl kesilmeliydi.
Şu anda da kesebilirsiniz, aşı macunu ya da sutut ile kapatınız. |
Alıntı:
|
Taçlandırma yani ana yan dalları 80 cm oluşturmak en idaali, bunu yaparken de fidana birden sert bir budama yapmamalıyız, ağaç büyüdükçe geliştikçe 80 santimlerden ana yan dallarımızı oluşturmalıyız.
Şayet çıplak (yapraksız gövdeli) fidanlarımız varsa billassa bunları güneş yanıklığına karşı kireçle ya da su bazlı beyaz pilastik boyalarla gövdeleri boyamalıyız. |
Alıntı:
|
busene ilk meyveyi erikler verdi
3 Eklenti(ler)
biricik kızım ve eriklerin resmi
|
3 Eklenti(ler)
salatalık, nane ve çilek azda olsa görmek yeterli
|
5 Eklenti(ler)
ağaçlar
|
2 Eklenti(ler)
07/06/2012 tarlayı sürdürdük, karpuzlar çapalandı ve otla mücadele yapıldı
|
2 Eklenti(ler)
cevizler
|
Alıntı:
Nane zayıf kalmış.Biz birinciyi biçtik.ikinci büyümüye başladı. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ramazan ramazan ekşi dut
|
Maşallah çok güzel görünüyorlar
|
Alıntı:
|
Ekşi karadut her bahçede olması gereken bir meyve...
Toplayıp şurup yapın, kışın boğaz ağrısı-grip vs. kesinlikle olmazsınız. |
Alıntı:
kısın boğazlarım ağrıdığında şifa niyetine biraz içiyorum geçen senede öyle yaptım Teşekkürler tavsiyeniz için |
KURBAN BAYRAMINIZI BU GÜNDEN KUTLARIM.
Herkezin gönlüne göre bayram geçirmenizi diliyorum |
1 Eklenti(ler)
bir iki resim eklemek istedim
|
Yakup Bey sayfanızı yeni gördüm.
Bir çırpıda baştan sonu okudum. Emeğinize sağlık inşallah istediğiniz gibi olur işleriniz. Bende ankaradayım bir gün bahçenizi ziyaret ederim inşallah. |
beğenize
4 Eklenti(ler)
Uzunca süredir paylaşımda bulunmuyordum;
İlk ceviz bahçesini tesis ederkenki düşüncelerim ile şimdiki düşüncelerim arasında çoook fark var ve günden günede öğrendikçe bakış açım değişiyor değiştikcede daha çok öğrenmeyi seçiyorum. Kış gününde çektiğim bir iki resmi siz ağaçlar net paylaşımcılarının beğenisine sunuyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025