![]() |
Sevgili arkadaşım allah sana Eyüp Sultan sabrı vermiş ne güzel şeyler yapmışsın gene.
Şimdi bahçe yarışından sonra resim yarışması da başlasın dermişimmmm. Ama neden olmasın bak alcen ve Adil beyde yapıyorlarmış onlarınkinide görmek istiyoruz. Ogüzel yüreğin daralmasın elinin mahareti hiç bitmesin. |
Sevgili berrinb, ben ereğli merkezde oturuyorum köyle aram çok yakın 5 6 dakika onun için her gün gidip geliyorum. Yazlığa yıllardır hiç gitmiyorum ama bu yaz köyde kalmak istiyorum.
Doğal gazda geldi,kışlarıda canım isteyince kalırım inşallah. Pandora yasemini en kısa zamanda yüklerim bir kaç resimle.Fatma bizi yarıştıracak ben yarışacak kadar değilim,ama bir şartla kabul ederim fatmada yarışacak. Sağlıcakla kal canım. |
Sevgili Fatma Sunay, bu Eyüp Sultan sabrı sözü ,bu yaşıma kadar etrafımdakilerin bana yakıştırdığı bir sıfat olarak bana hiç yabancı gelmedi canım... Boğa burcunun bu özelliğine sahibim...:))
Tanrı aşkına bahçe yarışları yetmiyormuş gibi birde resim yarışması çıkarmayınız başımıza şimdi.....Zaten bir bu """MUHTEŞEM ÜÇLÜ""""" ye ( Fatma Sunay--Yücel--- cemo) yetişeilmek için birer fırın ekmek yemememiz mi yoksa ekmek yapmamız mı gerekir ,bilemiyoruz...:))) Canım güzel temennileriniz için çookk teşekkürler eder,sizi sevgiyle kucaklarım...:) |
Sevgili alcen, bahçeli evinize yakın oluşunuz çok çok iyi olmuş...O uzaklıktaki bir eve hergün gezi gibi de gidilebilinir...Doğal gaz gelişine sevindim...Çok büyük bir ihtiyaç ..Bilhassa böyle az kullanılır evlerde , daha da gerekli ...
Bizde kışın yazlık eve gidip arada kalıyoruz...Küçük oğlum, bayramdan beri gidemedik diye krizde ..:)) Tabii bende aynen...Ama o teknesinin derdinde , bende bahçenin ...:)) Eşimin rahatsızlığından dolayı ,öylece bıraktık...Aslında her ay bir defa gidip bir kaç gün bakım yapabiliyorduk... Resim yarışmasını bu sene iptal edelim..:) Bir ay sonra yarış hazırlıkları artık başlar, diyorum ben.....seneye Ekimde düzenleriz..:))Sevgiler canım ... |
Sevgili berrınb, ben resim yarışmasını sizlerle yapabilirmiyin.Çok fırın ekmeği esas benim yemem lazım,ben fatmaya takılmak istedim,benim sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Ama bahçelerde o üçlü arkadaşlarla bende sende rahat, rahat yarışırız canım. Hep yücelmi bize çökertme politikası uygulayacak,değilmi ama selamlar. |
Selam
Tablolar çok güzel. Benim bu konuda fikir yürütme yetkim yok ama iyi bir izleyici olarak ellerine sağlık diyorum. Kardeşim daha iyi anlar(Adıl). O varken bana söz düşmez:=)) Amaaa. Kardan adam veya kadın her neyse. Ona gelince ! O elindeki şişe, o ağzındaki ne:confused: Bu kadar temiz bir havayı niye onun dumanıyla kirletiriz. Belliki birisinin devam ettiği yanar halde bir sigara.:( Şaka bir yana o güzel alanda bile elde olması ne büyük sorunumuz . Değilmi.:confused: Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. |
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde çeşitli mesaj ve yorumlarda edindiğim intiba, 2012 bayrak yarışına hazırlanan arkadaşlar benimle başedemeyaceklerini anladılar ki kendi aralarında anti cephe oluşturmanın gayretleri içerisindeler,bu arkadaşları sizlere taıştırayım(BU OLUŞUMUN FİKİR ANASI Berrinb ve yandaşları alcen,Fatma Sunay ve de izmirden destek veren uzaylı(cemo kardeşi saymıyorum O ve bahçesini çökerttim kendine gelmesi epey zaman alacak:) Sevgili yarışmacı arkadaşlar; Siz benim bu yarışmada ki birinciliğimi şimdiden kabul edin:) Ve kendi aranızda benim peşimde kim ikinci olacak diye birbirinizle yarışın.:D:D:D |
Yücel Bey,
Merhaba.Bu kadar iddialı olmanız çok harika. Meydanı boş buldunuz herhalde. Kolay gelsin. |
agaclar.net'teki tüm arkadaşlar bence bayrağı fazlası ile hak ediyor.
|
Cumhur hocam ben meydanı boş bulmadım asıl meydanı boş zannedenler yukarıda isimleri bahse konu arkadaşlar:)
Bir noktada Size katılıyorum,ben meydana çıkınca meydan anında boşalıyor zira kaçacak delik arıyor bazıları:D (''bazıları'' kendilerini biliyorlar):D |
Yücel bey, gümüş madalya sevmem.
|
Ben liderliğe alışmışım azı kesmez bildireyim
A benim yürekli kardeşim Nasıl bayraktan geçeyim Ah ettim yemin ettim Bayrakla FİNİŞ diyeceğim.... |
Sevgili alcen, Bu camia da hepimiz birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz...Sitemizde doğal yaşam konularında gerekli bilgileri olan çok güzel insanlarla arkadaş olabilmemizi bir şans olarak değerlendiriyorum ben...:)
Bahçe,bitki, yemek, el sanatlarıı, değişik objeler ,hiç tanışmadan kurulabilinen güzel dostluklar ve vefalı insan hareketleri bu toplulukta mevcut.. Böyle bir çağda ; bu kadar güzel ilişkiler yaşamak büyük bir lüks bence..... Resim konusuna gelince inşallah bir gün beraber çalışırız canım..:)) Yarış konusunda bana büyük cesaret verdiniz...Bir deneyeceğim bu sezon ..:)))) Sevgiler canım... |
Sevgili kaptan zst. ye helal olsun gece gece dumanı görebilmiş ve ışık hızıyla Trabzon dan İstanbula ışınlanmış...:)))....
Kar adamın bir kaç resmini çektikten sonra..Kaptan zst.yi bahçeye getirtmek için bir de duman eklemeyi uygun görmüştüm....Nasıl da bilirim hemşerimi....:)))))) Sevgili arkadaşım şaka bir yana ..dediklerinize harfiyen katılıyorum da.....Ahhhh bir kurtulabilsek diyorum bende.....Ama bu gidişle duman bizden kurtulacak galiba...:))))))) Selam ve sevgiler hemşerim...Teşekkürler ...:)) |
Sevgili kardeşim Yücel ,hoşgeldiniz....vallahi hiç anti cephe kurmaya enerjilerimizi harcayamayız.....:)) Sessiz ,sedasız
ve derinden geliyoruz.....Unutma ki sessiz atın çiftesi kötü olurmuş....:)) Sen böyle bangır bangır bütün bahçelerde bayrak bende diyerek gez dolaş bakalım...:))))) Bak cemo nun hiç sesi çıkıyor mu....Çiçek bombalarını karların altında gizli saklıyormuş da Nisan Mayıs gibi patlatmaya hazırlanıyormuş gibi duyumlar aldım...:)))))) |
Aaaaaa !!!.... Sevgili Cumhur Tonba ....yaşıyormuş ...da saklandığı yerden yavaş yavaş çıkmaya başlamış...:)))))...Hoşgeldiniz arkadaşım..Yüzünüzü gören cennetlik mi diyelim...:))
Bakın siz siteyi terk edeli Sevgili Yücel in iyice dili açıldı..:)) Her bahçede yıldırma tekniklerini avaz avaz haykırıyor ki millet bezsin de rakibi olmadan ..hiç uğraş vermeden 2012 bayrağını kapsın diye....:)) Bir senedir bayrak kendisinde...Bizim tek tek onunla baş edemeyeceğimizi biliyor tabii... Bütün bahçeler birleşip ancak Yücel in elinden bayrağı kapabiliriz...Birlikten kuvvet doğar hesabı..:)))))) |
Sevgili Yücel ,tabii meydanı boş bulmuşsun...Bahçen maşallah ""10 dönüm bostan,yan gel Osman "" tabiri caizse....:))
Bizlerde file karşı karınca misaliyiz ve seni görünce hakikaten de kaçacak delik arıyoruz... Ama unutma karınca orduları saldırdığında bir filin kemikleri kalıyor ortada ..:))) Madem ki beni anti cephe başı olarak görüyorsun, o zaman BÜYÜK TAARRUZ planlarını tamamladım..Bütün arkadaşlara ARTIK SALDIRI BAŞLASIN....İLK HEDEFİNİZ YÜCEL İN HARİKA BAHÇESİDİR..... İLERİİİİİİİ !!!!!!!!.........:))))) |
Alcenciğim ..aman canım ben gümüş madalyaya da razıyım...Bu MUHTEŞEM ÜÇLÜ varken hiç alamamaktan ise....:)))
|
taarruzun sonunda anti ittifak timinin başlarına ayrı ayrı dikilmek üzere ''limoni selvi''almaya gidiyorum:D:D
|
Ben bu yıl bayrağı Sevgili Fatma Sunay a hak görüyorum...Taaa Kemaliye lere kadar gidip gelmek,bir sezon içinde hem bahçe, hem evle uğraşmak,pestiller , meyve kuruları, birbir çeşit yemekler, ve el işlerini ortaya çıkardıktan sonra, birde gürül gürül doğal dereleri akıtıp , köprüler kurmak her babayiğitin harcı değil doğrusu...:))
Zaten kendisi de.......Ah etmiş yemin etmiş.... Bayrak ile FİNİŞ diyecekmiş........Helal olsun diyorum..:)))) |
Sevgili kardeşim.. Dikkat et çok kuvvetli geliyoruz...Limon selviler senin başına dikilebilir..:)))))
Güzel kardeşim...Tanrı seni korusun....Al yaaaa !!! ...Bütün bayraklar senin olsun...Yakışır Sanaaaaa Yüceeel....:)))))) |
Sevgili berrinb, bu kadar cabuk pes etmek yok,gümüş madalya falan olmaz.
Esmesende ğürle canım,birileri gibi. Ben o birilerine beyaz bayrak diktiriyorum yarışta elleri boş kalmasın diye. |
Alıntı:
O muhteşem üçlüye yetişmek ve atışmak için ekmeği hem yapıyoruz hem yiyiyoruz. Gün doğmadan neler doğar deyip, biz de varız demek için çılgın fikirler peşindeyiz.;) |
Sevgili berrinbb,
Ne güzel çıkarmışsınız karın keyfini, bayıldım. Ayrıca tepsiler, gazetelik çok güzel, ne güzel resimler, insan resmin içindeymiş gibi hissediyor. |
Sevgili alcen..Yücel şimşek olmuş bütün bahçelerde yıldırımları çakarak öyle gürleyerek dolaşıyor ki ,sindirmek için...Ne kadar gürleyebiliriz ki...:))
Böyle Tsunami cinsi bahçelerle başa çıkılırmı...:)) Vurduğunda Tanrı yarattı demez vallahi.:))))) Ben küçük dalgalarla baş edebilirim...Bırakalım da MUHTEŞEM ÜÇLÜ + ORHAN ÖZBİLGİÇ aralarında kapışsınlar...Bizde karşıdan seyre bakalım....:)) |
Sevgili Uzaylı hoşgeldiniz canım...Beğenilerine çok teşekkür ederim..Sağolunuz...:)
Vallahi bence sizde o Tsunamiler den birisiniz...O kadar büyük bahçelerde, sizin gibi azimli ve çalışkan gençler ne güzellikler ortaya çıkaracaklardır... O çılgın fikirleri tatbik etmeye başlayınız mart nisan gibi yarışta sizleri görelim diyorum....Selamlar sevgiler .....:)) |
Sevgili mandalinci,hoşgeldiniz...Karlı gecemiz bir gecelik gelin misali oldu ama , yine bu günlerde kar duyumları alıyoruz...Çok sevdiğim bir kış güzelliği fakat İst. felaket zorluklara da sebebiyet verdiği için; Kar istemeğe bazen kendimii kınıyorum...
Kışın bahçe ve gezme işleri pek sık olmadığı için evde ki hobilerimden bazıları bunlar...Beğenilerinize teşekkürler canım..Yine beklerim ..selam ve sevgiler..:) |
Sevgili arkadaşlar ; benim bu siteye üye oluşumun yıldönümü olan 24.1.2012 tarihini üç gün gecikmeli olarak ,kendime doğum günü partisi hazırladım...
Bir senedir sitede olmaktan, son derece keyif ve mutluluk aldım...Çook değerli, vefalı,bilgili, sevecen,neşeli akadaşlar edindim...:) bütün arkadaşları çok seviyorum... Kış mevsiminde olmamızdan ötürü sera ve çiçek marketlerinden çektiğim kareleri paylaşmak üzere...sevgiyle kalınız..:)) |
Yem arayan küçük kuşlara bakar mısınız....Ve Palmiye sera dan görüntüler..
5 Eklenti(ler)
|
Onbir ay çiçekleri ve Çobançantası...Ben isimlerini böyle biliyorum:)
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025