![]() |
Gühneş altındaki kaktüs ve sukulentler ...
5 Eklenti(ler)
|
Kayalardakiler....
5 Eklenti(ler)
|
Çiçek açanlardan biri daha....
4 Eklenti(ler)
|
Tummuz sonunda Lobelyalar....Sıcaktan keyifsizler..
3 Eklenti(ler)
|
Güller ve sardunya.....
5 Eklenti(ler)
|
Köşeler.....
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalar ve japon gülleri çiçekteler....
5 Eklenti(ler)
|
Temmuz sonu ..Japon gülleri....
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçeden.......
5 Eklenti(ler)
|
Güller.....
5 Eklenti(ler)
|
İstanbuldan Silivri ye gelen sarışın.....:))
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçede açmaya çalışanlar....
5 Eklenti(ler)
|
Saksıdaki su sümbülü coştu......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 436907
Eklenti 436908 Arka bahçede yarı gölgedekiler keyifli....:) Eklenti 436909 Eklenti 436910 Eklenti 436911 |
Sabah ..sabah arka bahçedennnn.......:)
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Kaya ve kütük bahçesinden....
5 Eklenti(ler)
|
Yarı göldekiler çok mutlular......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 436927
Eklenti 436928 Arka bahçeden bir köşe..... Eklenti 436929 Eklenti 436930 Eklenti 436931 |
5 Eklenti(ler)
|
Sardunya ve ceylanlar....
5 Eklenti(ler)
|
Sayın Berrin hanım bitkileriniz çok güzel sevdiklerinizle beraber sefasını sürünüz.
Japon gülleri ve el arabasının içindekileri söyleyecek söz bulamıyorum. Herhalde ne demek istediğimi sizler daha iyi bilirsiniz. El arabası kalabilir içindekiler yeter.:) Muğladan selamlarımızla. |
Sayın Berrin hanım,Beylerbeyi benim çocukluğumun geçtiği yer o nedenle içim cız etti:))
Ama gördüm ki sizin bahçeniz yüreğinizi yansıtmış, ellerinize gönlünüze sağlık bayıldım. |
Sevgili kardeşim smnunal,el arabasının içindekilerden size göndereceğim....Birkaç çelik sizin için diktim...İlk fırsatta göndereceğim...Malum ev kalabalık ...:) Hergün istenmeyen şeyler oluyor...Tanrıya çok şükür ama bu yaz kendime gelemedim ...:(
|
Sayın resimsel, Beylerbeyini tanımış olmanıza sevindim....Haklısınız, unutulmayacak kadar güzel ve yeşil bir semttir....Sizin için Beylerbeyi resimlerini bundan böyle daha fazla eklemeye çalışacağım...:) Selam ve Sevgiler ...:)
|
Sayın Berrin hanım bahçelerinizi büyük bir hayranlıkla ve beğeniyle gezdim..Birazda gıpta ettim ..Gözlerim bayram etti...Rabbim kolaylıklar versin...Bol çicekli günler...
|
Sayın sonkez, çok teşekkürler beğeni ve ziyaretleriniz için...Yine beklerim...:)
Selam ve sevgiler..:) |
Sayın berrinb, yaprak güzelleri, gülibrişim, küpeliler kısaca çiçekleriniz ve bahçeniz çok güzel, yeşiller ve renkler hayatınızdan eksik olmasın:)
|
Ablamaşallah ne kadar güzller, su sümbülleri, hele o yaprak güzeli sarı bordo olan, ya o alacalı sardunya of. Benim alacalı yapraklı mefta oldu.
|
Sayın başkabahar hoş geldiniz..Cümlemizin hayatından renkler ve bitkiler eksik olmaz inşallah...:) Beğeni ve ziyaretinize teşekkürler..selam ve sevgiler...:)
|
Sevgili Serkancığım,hoşgeldiniz...yaprak güzeli ve alacalı sardunyadan sizin için hemen dikerim bir yerlere.....:) Hiç üzülmeyiniz..Alaca sardunyalar bende zaten çok vardı...Saksı ile de verebilirim... Sevgiler..Annenize de selamlar ....:)
|
Çok teşekkür ederim abla saol. Annemle bugün gittik 20 gün sonra diğer göz ameliyat olcak. bu göz geç iyileşiyor dedi ama sorun yok. sevgiler abla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025